Specialisten in:

Zakelijke evenementen.

Zakelijke evenementen organisator

Onze roots en onze absolute specialiteit: De organisatie en realisatie van een sterk zakelijk evenement. Of het nu gaat om een strak verloop van jouw congres of een spetterend bedrijfsfeest. Wij verleggen de grenzen. Met elk detail wordt rekening gehouden. Knelpunten worden vooraf in kaart gebracht en proactief opgelost. Wij zorgen ervoor dat jij als onze klant te gast bent, op jouw eigen zakelijke evenement.

Specialist in Zakelijke Evenementen

Door het organiseren van bijvoorbeeld een netwerkevenement kun jij contacten leggen met potentiële nieuwe klanten, partners en leveranciers. Dit biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om haar netwerk uit te breiden en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. Dit kan op haar beurt resulteren in potentiële groei en succes voor jouw onderneming.

Als evenementenbureau kunnen wij jou helpen bij het organiseren van een evenement dat volledig aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf. Kortom; wij zorgen voor een zorgeloze en professionele organisatie van jouw zakelijke evenement.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Onze expertise bij zakelijke evenementen

Als evenementenbureau nemen wij de organisatie van jouw zakelijke evenement volledig uit handen. Wij verzorgen onder andere:

 • Het selecteren van een geschikte locatie
 • Het bedenken en uitwerken van een passend thema voor jouw evenement
 • Het regelen van catering en dranken
 • Het aankleden van de locatie met decoratie en meubilair
 • Het uitnodigen van gasten en verzorgen van registratie
  Het opstellen van een programma met sprekers en activiteiten
 • Het verzorgen van techniek en AV-middelen
 • Het inzetten van professioneel personeel voor een vlekkeloos verloop
 • Event management: wij zien toe op een correct verloop van het evenement
 • Het verzorgen, in aanloop naar jouw evenement, van een draaiboek
 • Wij staan in contact met leveranciers, artiesten en sprekers.
 • Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Overzicht zakelijke evenementen

Foto van een bedrijfsfeest als zakelijk evenement

Bedrijfsfeesten

Sinds 2006 organiseren wij zakelijke evenementen. Sinds die tijd zijn wij ware meesters geworden, in de organisatie van zakelijke themafeesten. Aan elk detail is gedacht. Een gedetailleerde uitwerking van uw aankomende bedrijfsfeest, is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Een vloeiend draaiboek is onze tweede natuur.

Van voorbereiding tot uitvoering; het is bij ons in goede handen. Maximale impact, rekening houdend met uw budget en wensen. Uw bedrijfsidentiteit staat voor ons altijd (maar dan ook altijd) centraal!

Onze ervaren eventmanagers ontzorgen u 100% tijdens uw personeelsfeest. Wij gaan, zoals wij dat zelf noemen, altijd verder dan de verwachtingen. Benieuwd hoe wij uw volgende event gaan organiseren?

Soorten zakelijke evenementen - Congres, symposium en seminar voor profit en non-profit organisaties

Congressen

Een geslaagd en impactvol congres realiseren. Het is een aspect, welke wij bijzonder goed beheersen. “Opgegroeid” binnen de organisatie van congressen van belangen organisaties en landelijke politiek. De klappen van de zweep kennen we. De knelpunten kennen we nog veel beter. En dat maakt ons als een vertrouwende partner. Een vlekkeloos verloop van uw congres, dat is waar het om draait.

We werken samen met u en in uw belang. Uw boodschap staat voorop. En helpen u deze boodschap maximaal tot uiting te brengen. Wij zorgen dat u te gast bent op uw eigen congres. U focust zich op uw boodschap en uw gasten. Wij doen de rest.

Voorbeeld van een high-end zakelijk evenement. Bezoekers worden omhoog gehesen tot wel 60 meter hoogte

Events in the Sky

Letterlijk een High-End Event!

U wilt uw event tot grote hoogte laten stijgen? Dan hebben wij de oplossing voor u. We nemen u en uw gasten mee naar 60 meter hoogte!

Boven uw locatie of stad, beleeft u samen met uw gasten een onvergetelijke dag. Met een rijk aanbod aan verschillende concepten, maken wij uw netwerkdag een happening van jewelste. Met alle ruimte voor branding van uw organisatie.

Breng uw organisatie onder de aandacht, van duizenden mensen tegelijk.

Zowel in de lucht als op de grond. Vakkundig getraind personeel leggen de gasten volledig in de watten.

Soorten zakelijke evenementen - Netwerk bijeenkomst met ronde tafel sessies of network tables

Zakelijke Netwerk Bijeenkomsten

Een goed zakelijk netwerk is cruciaal voor uw bedrijf en bedrijfsresultaten. Uit uw netwerk ontstaan nieuwe samenwerkingen. Binnen uw netwerk kunt u samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Voor zowel de profit als non-profit sector gaat dit principe op.

Een zakelijke netwerkbijeenkomst met een zgn. network table setting is hier een mooi voorbeeld van.

Al meer dan 15 jaar organiseren wij zakelijke netwerkbijeenkomsten. Onder meer tussen belangenorganisaties en de Nederlandse politiek. Maar ook zakelijke netwerkbijeenkomsten binnen de profit sector, worden door ons professioneel afgeleverd.

We vertellen u graag hoe wij, samen met u, uw zakelijke netwerkbijeenkomst kunnen vormgeven.

Soorten zakelijke evenementen - Online congres, online zakelijk netwerk bijeenkomst, online personeelsbijeenkomst

Online Evenementen

Een succesvol zakelijk evenement hoeft niet altijd live plaats te vinden. Dat heeft de corona crisis ons noodgedwongen geleerd. Met een keur aan nieuwe mogelijkheden, vloog organiserend Nederland de digitale wereld binnen.

Virtuele spreekkamers, netwerksessies afgewisseld met online entertainment.

Evenementenbureau 24-7 Events kan u ook prima helpen. Met de organisatie van een succesvol , maar vooral impactvol online zakelijk evenement.

We vertellen u er graag meer over.

Quizzzit - Livequiz voor zakelijke evenementen tot 15000 personen

Quizzen

Bent u op zoek naar een originele en interactieve manier om uw zakelijke evenement te verrijken? Overweeg dan eens om een quiz in te zetten!

Bij uw zakelijke evenement kan een quiz een nuttige toevoeging zijn. De quiz kan bij verschillende gelegenheden worden ingezet, zoals bij een congres, opening, symposium, conferentie, netwerkevenement, bedrijfsfeest en strategie sessies met een verdieping karakter.

De quiz kan opgemaakt worden in uw eigen huisstijl en kan zowel als live variant alsook online variant worden aangeboden. De quizmaster maakt gebruik van hoogwaardige AV materialen om de quiz optimaal te presenteren.

Uw voordelen

Kennisdeling

Zakelijke evenementen bieden de mogelijkheid om nieuwe kennis en inzichten te delen met uw zakelijke netwerk. Door bijvoorbeeld het organiseren van break-out sessies, kunnen aangesloten organisaties en specialisten gezamenlijk inzicht krijgen in problematiek en werken aan oplossingen of nieuwe inzichten krijgen. Dit kan resulteren in waardevolle nieuwe contacten en partnerships die uw bedrijf kunnen helpen groeien en ontwikkelen.

Vaardigheden verbeteren

Zakelijke evenementen bieden ook de mogelijkheid om de vaardigheden van uw werknemers te verbeteren. Door bijvoorbeeld deel te nemen aan workshops en trainingen, kunnen werknemers nieuwe vaardigheden ontwikkelen en bestaande vaardigheden verbeteren, wat kan resulteren in een hogere productiviteit en kwaliteit van het werk.

Inspiratie 

Zakelijke evenementen kunnen een bron van inspiratie zijn voor uw werknemers en daarmee voor uw bedrijf. Door bijvoorbeeld de presentatie van succesverhalen en het delen van nieuwe trends en ontwikkelingen in de branche, kunnen werknemers geïnspireerd raken en nieuwe ideeën opdoen die kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Over ons

Wij zijn een full service evenementenbureau, gevestigd in de regio Utrecht. We organiseren sinds 2006 evenementen voor de zakelijke markt. Begonnen als organisatoren van netwerkbijeenkomsten voor de landelijke politiek. Zo organiseerden wij jaarlijks een zgn. “Politieke ontbijtbijeenkomst”. 

Deze netwerkbijeenkomst vond altijd plaats op de dag van de Algemene Politieke Beschouwingen, de dag na Prinsjesdag. Vanuit die positie werden we ingeschakeld door vele belangenorganisaties. Dit waren vaak organisaties wie de belangen behartigen voor mensen met een Licht Verstandelijke Beperking. 

Voor deze belangenorganisaties organiseerden wij verschillende evenementen. Denk hierbij aan:

 • Jubileum bijeenkomsten
 • Symposia
 • Congressen en;
 • Netwerk evenementen

Meest invloedrijke evenement

Voor ons is het meest impactvolle evenement geweest: De organisatie van de Landelijke Kiezersdag in Den Haag in 2017. Uit dit evenement is landelijke wetgeving voortgevloeid. U kunt hierbij denken aan het gegeven dat mensen met een Licht Verstandelijke Beperking, tijdens het stemmen, nu wel iemand mee mogen nemen in het stemhokje. Dit was voor die tijd niet toegestaan, waardoor een doelgroep van ruim 1,17 miljoen mensen buiten de boot viel qua stemrecht.

Door ons als evenementenbureau in te schakelen, voor de organisatie van uw zakelijke evenement, krijgt u de kans om nieuwe ontwikkelingen in uw branche te ontdekken en potentiële zakelijke kansen te verkennen.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Contact formulier

*verplichte velden

Aanhef

Start event (Datum + tijd)

Einde event (Datum + tijd)

Het budget van jouw event

Wij werken altijd vanuit een budget indicatie van onze klanten. Op die manier kunnen we aangeven wat er wel/niet mogelijk is.

Natuurlijk kun je ons altijd meer informatie geven over het budget in het commentaarveld hieronder.

De locatie van jouw event


Extra toelichting rondom jouw event

Geef ons zoveel mogelijk informatie rondom jouw evenement.

Google, Socal media, beurs, etc.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!