Congres organiseren

Wij organiseren uw congres als een weerspiegeling van waar u voor staat!

Uw congres organisator

Sinds 2006 zijn wij actief met het organiseren van congressen. Door de jaren heen zijn we specialisten geworden in het organiseren van bijzondere congressen.

Congres registratie

Wij beschikken over een eigen congres registratie en on-site incheck systeem. Voor ieder congres wordt dit geheel custom made ingericht. 

Congres organisator sinds 2006

Een succesvol congres organiseren met maximale impact voor u en uw gasten. We denken graag met u mee.

Sinds 2006 zijn wij actief als organisator van congressen voor bedrijven binnen de profit en non-profit sector. Door de jaren heen zijn we specialisten geworden in het organiseren van bijzondere congressen. Uw congres moet passen bij uw doelgroep, doelstelling en budget. We zorgen voor een ultieme ervaring. Wij bieden u top service en gastvrijheid.

Er is de afgelopen jaren flink wat veranderd op het gebied van het organiseren van congressen. De hele beleving eromheen is nog belangrijker geworden dan alleen het doorgeven van informatie. Zelfs het congrestival (een congres in een festivalsfeer) is meer en meer ingeburgerd.

U wilt een doel behalen en u wilt een boodschap of kennis overbrengen. Samen met u zien we graag enthousiaste gasten die een leuke en leerzame dag hebben gehad. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, wij zorgen ervoor dat uw congres onvergetelijk wordt.

De perfecte locatie voor uw congres is van groot belang voor de totale beleving. We vinden altijd de juiste congreslocatie. Van industrieel tot high society en van klassiek tot modern. Het moet wel heel gek lopen willen we niet de juiste match voor u vinden.

We hebben een groot bestand aan dagvoorzitters en sprekers voor uw congres. Van BN’er of mediatycoon tot motivational speaker. Specialisten op het gebied van leiderschap, politiek of ondernemerschap.

Congres registratie + techniek

Congres registratie systeem

Online congres registratie systeem. Wij maken gebruik van een door ons zelf ontwikkeld congres registratie systeem. Eenvoudig en overzichtelijk aanmelden van uw congres deelnemers.

Congres tickets (gratis of betaalmodule)

Congres tickets (met of zonder betaalmodule) kunnen worden opgeleverd. Wij ontwerpen de tickets van uw congres. U kunt uw eigen bedrijfslogo – en dat van uw partners of sponsors – op de congres tickets laten vermelden. Geweldige branding en sponsorwerving.

On-site check in

On-site check in. We maken het mogelijk dat uw gasten binnen enkele seconden zijn ingecheckt en aangemeld. De eerste stap naar een optimale beleving van uw congres is gezet.

Congres website

Uw eigen congres website. We maken een website overlay in de look-and-feel van uw congres. Banners en logo’s van partners en/of sponsors kunnen uiteraard worden geplaatst.

Interactie tijdens uw congres

De tijd is voorbij dat een zaal vol mensen 4 uur lang naar 1 spreker gaan zitten luisteren. In deze tijd van techniek en ‘ieder zijn eigen mening’ willen congresbezoekers meer betrokken zijn.

Actief meedoen tijdens een congres is zeer waardevol en bovendien ontzettend leuk. U wilt er zeker van zijn dat de boodschap is overgekomen. Evenementenbureau 24-7 Events helpt u er graag mee.

We zetten de laatste technieken in. Van social boards rondom het congres tot livestreaming. Het inschakelen van apps waarmee uw bezoekers direct vragen kunnen stellen aan de spreker. Het kan allemaal geregeld worden.

Wat is een congres?

Een congres is vaak een grootschalige en informatieve bijeenkomst die in het teken staat van gezamenlijk overleg (tweerichtingsverkeer). Tijdens een congres worden gedachten over het thema gevormd en ideeën uitgewisseld.

Een congres wordt vaak ingeleid door een dagvoorzitter of een spreker die wat vertelt of die als gespreksleider fungeert. De interactie met gasten is hierbij key.

Congres organiseren met  Network tables

Networktable setting

Ook voor een congres met networktables kunt u bij ons terecht. We hebben hiervoor een eigen online registratietool ontwikkeld. De opzet kan geheel naar uw wensen worden ingericht. We kunnen rekening houden met een spreiding van uw congres bezoekers, maximale groepen grootte per workshop of kennis sessie.

Wilt u meerdere sessies in verschillende zalen tegelijkertijd laten plaatsvinden? Dit is geen probleem. We zorgen ervoor dat uw congres vlekkeloos zal verlopen.

Stappenplan voor het organiseren van een evenement

Stappenplan voor het organiseren van een evenement

Het ultieme stappenplan voor het organiseren van een evenementDoelstelling van het evenementEen evenement start met een idee, of dit nu voor een congres of bedrijfsfeest is. Dan is ‘wat gaan we doen’ een hele goede startvraag. Wat is het doel, vorm, hoe, wanneer en...

Lees meer
Aanmelding en registratie module voor evenementen

Aanmelding en registratie module voor evenementen

maak vandaag nog een afspraak Van aanmelding tot registratie Lift jouw Event Wat zou er met je inbox gebeuren wanneer zich 20, 200 of misschien wel 2000 mensen voor je evenement aanmelden door het sturen van een email? Dat moet je niet willen. Beter is het om voor je...

Lees meer
Maak uw evenement interactief

Maak uw evenement interactief

Er was een tijd, een te lange tijd, dat congressen en bijeenkomsten vooral gebruikt werden om te zenden. Een spreker op het podium en zenden maar. Nog altijd is het belangrijk om de boodschap over te brengen, maar dan wel op de manier waarop de gasten op uw event dat...

Lees meer

Vraag direct een offerte aan

Congres organiseren? We maken graag een offerte op maat voor u.

Contactformulier

Evenementenbureau 24-7 Events

Mercury 247 3769 KD Soesterberg
Telefoon: 085 002 8111
Website: https://247events.nl/
Contact: https://247events.nl/contact/

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
Gesloten
Scroll Up
error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!
Chat openen