Met een aftermovie supercharge je elk evenement!

Zoek jij een toffe manier om jouw zakelijke evenementen te laten schitteren en te laten zien aan de wereld? Dan zit je bij ons helemaal goed! Wij bieden namelijk een te gekke service genaamd “Evenement Video Registratie en Aftermovie”. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw evenement tot leven komt en jij er nog lang van kan nagenieten.

Een evenement kan op meerdere manieren worden vastgelegd:

  • Zo kun je met een of meerdere vaste camera punten werken of
  • Met rondlopende cameramensen tussen je gasten door
  • Soundbites en interviews laten opnemen (“Vertel je ervaring”).
  • Drone shots (Geweldig geschikt voor de een andere blik op je event)

Waarom een aftermovie laten maken?

Wist je dat een aftermovie niet alleen een superleuke manier is om herinneringen aan je evenement vast te leggen. Een aftermovie is ook goed om je evenement te promoten en een groter publiek te bereiken! Door bijvoorbeeld de aftermovie te delen op social media en andere online platforms, vergroot je de buzz en de interesse rondom jouw evenement en organisatie.

Het is de perfecte manier om te laten zien wat voor een geweldig event je hebt georganiseerd en om anderen enthousiast te maken voor toekomstige evenementen!

De kwaliteit van jouw aftermovie

Bij ons ben je aan het juiste adres als je een aftermovie wilt, die alle hoogtepunten van jouw evenement laat zien! Onze aftermovie heeft een goed tempo en de perfecte muziekkeuze om jou en je publiek helemaal in de sfeer te brengen. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw evenement op de best mogelijke manier vast te leggen.

Dus waar wacht je nog op? Laat ons jouw evenement omtoveren tot een onvergetelijke aftermovie!

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Edward van Cuilenborg

Voor het filmen va jouw evenement, werken wij samen met Edward van Cuilenborg. Edward, bekend van televisie (oa Studio Sport) staat garant voor een hoogwaardige registratie van jouw evenement. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend fijn samenwerken met Edward. Voor ons als evenementenbureau, heeft de samenwerking met Edward dan ook alles, wat wij nastreven.

Edward weet haarfijn de essentie van een evenement vast te leggen. Telkens weer exact de juiste sfeer pakken krijgen; het is een kunst op zich. Met duizenden volgers op sociale media en miljoenen views op zijn video’s, weet Edward van Cuilenborg inmiddels de kracht van video. Daarbij kan hij buigen op een jarenlange ervaring binnen de Nederlandse radio en televisiewereld. Edward heeft 57 video’s gemaakt die trending waren in Nederland op YouTube. Hij heeft gewerkt met vele grootheden binnen de internationale topsport.

Meer dan alleen een aftermovie

Edward kan worden ingeschakeld voor meer dan alleen een aftermovie. Wat te denken van:

  • Voice-over voor video reportages
  • Bedrijfsvideo (Haal e hele wereld bij je bedrijf naar binnen!)
  • Presentatie tijdens evenementen
  • Drone shots (Geregistreerd drone vlieger en up-to-date over de laatste regelgeving)
Edward van Cuilenborg huren voor het laten maken van aftermovies en videos van evenementen en bedrijven

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Showreel van eerdere opdrachten

(Alle beelden gemaakt door Edward van Cuilenborg)

Een aftermovie voor ieder evenement

Conferenties
Tijdens een conferentie komen belangrijke onderwerpen en ideeën aan bod, variërend van presentaties en workshops tot discussies en panels. Naast deze inhoudelijke aspecten biedt een conferentie ook gelegenheid om te netwerken en sociale activiteiten te ondernemen. Een videoverslag en aftermovie kunnen ervoor zorgen dat deze waardevolle momenten worden vastgelegd en later kunnen worden bekeken en gedeeld. Op deze manier kunnen deelnemers de kennis en ervaring die ze hebben opgedaan tijdens de conferentie blijven gebruiken. Organisaties kunnende aftermovie van de conferentie als marketingtool inzetten voor toekomstige evenementen.

Congressen
Een zakelijk congres is een belangrijk evenement voor uw bedrijf, waarbij het vastleggen van het evenement op een professionele manier van groot belang is. Een videoverslag en aftermovie zijn daarvoor de perfecte oplossing. Met een videoverslag kunt u het evenement op een mooie manier vastleggen en later terugkijken. Een aftermovie is een geweldige manier om de sfeer van het evenement vast te leggen en te delen met anderen.

Door te kiezen voor een videoverslag en aftermovie, vergroot u de impact van uw zakelijke congres en presenteert u uw bedrijf op een professionele manier. Neem dus snel contact met ons op voor uw volgende evenement!

Bedrijfsfeesten
Een bedrijfsfeest is de perfecte gelegenheid om samen te komen. Samen met je collega’s te dansen, te lachen en te genieten van entertainment. En het wordt nog leuker als je deze onvergetelijke momenten kunt vastleggen en er later opnieuw van kunt genieten! Bij onze service voor evenement video registratie en aftermovie weten we precies hoe we de hoogtepunten van jouw bedrijfsfeest kunnen omzetten in een onvergetelijke aftermovie. Onze professionele videografen weten precies hoe ze de sfeer van het feest, de muziek, de dansen en het entertainment kunnen vastleggen.

Een aftermovie is niet alleen een geweldige manier om herinneringen vast te leggen, maar ook om jouw bedrijf te promoten en een groter publiek te bereiken. Wil je deze mooie herinneringen op elk moment herbeleven? Neem dan snel contact met ons op om te kijken wat wij voor jouw bedrijfsfeest kunnen betekenen..

Seminars en workshops
Seminars en workshops zijn een uitstekende manier om kennis te delen en te netwerken. Met onze service voor evenement video registratie en aftermovie kunnen we de belangrijkste momenten van het evenement vastleggen. Inclusief de presentaties en de reacties van het publiek. Dit kan vervolgens worden gebruikt om de kennisdeling te bevorderen en om deelnemers aan te moedigen om deel te nemen aan toekomstige evenementen.

Jubileumvieringen
Bij het vieren van een bedrijfsjubileum is het belangrijk om terug te kijken op de successen van het bedrijf en om de medewerkers te bedanken voor hun harde werk en toewijding. Met onze service voor evenement video registratie en aftermovie kunnen we het hele jubileumfeest vastleggen en een professionele aftermovie maken die kan worden gebruikt om de mijlpalen en successen van het bedrijf te vieren.

 

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Waarom is een aftermovie en videoregistratie belangrijk voor evenementen?

Herinneringen vastleggen
Een van de belangrijkste voordelen van een aftermovie en videoregistratie van je evenement, is dat ze de herinneringen aan het evenement vastleggen. Een evenement kan een unieke en onvergetelijke ervaring zijn, maar de herinneringen aan het evenement kunnen na verloop van tijd vervagen. Met een aftermovie en video registratie kunnen de hoogtepunten van het evenement worden vastgelegd en deze herinneringen voor altijd worden bewaard.

Marketingtool
Een aftermovie van jouw evenement is ook geweldig te gebruiken als marketingtool. De aftermovie kan worden gebruikt om de volgende editie van het evenement te promoten en mensen die er niet bij konden zijn te laten zien wat ze hebben gemist. Door deze video’s op social media te delen, kun je een groter publiek bereiken en de buzz rond het evenement vergroten.

Deelbaarheid
Een aftermovie is perfect om te delen op social media en andere online platforms. Mensen delen graag content die hen raakt en emoties oproept. Een aftermovie is zeer effectief om die emoties op te roepen en daardoor te delen.

Professionaliteit
Een aftermovie en video registratie tonen ook een professionele aanpak bij het organiseren van een evenement. Het laat zien dat er aandacht is besteed aan elk aspect van het evenement, inclusief het vastleggen van de hoogtepunten. Dit geeft bezoekers vertrouwen in de organisatie en kan de reputatie van het evenement verbeteren.

Betrokkenheid van het publiek
Een aftermovie en video registratie kunnen ook de betrokkenheid van het publiek vergroten. Door de video’s te delen en te promoten, kunnen bezoekers en deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen foto’s en video’s van het evenement te delen. Dit vergroot de online aanwezigheid van het evenement en kan een gevoel van gemeenschap creëren.

Mogelijkheid tot evaluatie
Een aftermovie biedt ook de mogelijkheid om het evenement te evalueren en verbeteringen aan te brengen voor toekomstige evenementen. Door de video’s te bekijken, kun je als organisatie zien wat goed werkte en wat niet. Het helpt je gelijk ideeën op te doen voor toekomstige evenementen.

Beheersbaar budget
Een aftermovie hoeft niet duur te zijn en kan passen binnen het budget van het jouw evenement. We nemen graag je wensen door.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Meest gestelde vragen

We krijgen geregeld vragen van klanten, over het maken van een aftermovie voor hun evenement. Om je alvast op weg te helpen, hebben we aan aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Heb je nog andere vragen, dan zijn we graag bereid om hierover met je in contact te komen.

Hoe lang duurt het om een aftermovie te maken?
Dit hangt af van de duur en complexiteit van het evenement en de gewenste lengte van de aftermovie. Over het algemeen kan het maken en afmonteren van een aftermovie enkele dagen tot een week in beslag nemen.

Is het belangrijk om een aftermovie snel klaar te hebben?
Jazeker. Des te sneller de aftermovie van je evenement klaar is, des te beter. Een aftermovie welke weken of maanden na het evenement wordt gepubliceerd, mist zijn kracht. Je gasten zijn een deel van je evenement alweer vergeten. We proberen dan ook jouw compleet afgemonteerde aftermovie binnen een week aan je te laten opleveren. Uiteraard mag de kwaliteit nooit lijden onder de tijdsdruk. Mocht het een paar dagen langer duren, dan behoudt je de kwaliteit en impact van je aftermovie behouden.

Hoeveel kost het laten maken van een aftermovie voor mijn evenement?
De kosten voor het maken van een aftermovie liggen meestal tussen de Eur. 1.250 en Eur 2.500. Dit hangt uiteraard wel af van verschillende factoren, zoals de duur en complexiteit van het evenement, de gewenste lengte van de video en de kwaliteit van de productie.

Hoe kan ik mijn evenement promoten met een aftermovie?
Door de video van jouw evenement op social media en andere online platforms te delen, kun je een groter publiek bereiken. Ook kun je er de buzz rond een nieuw aankomend evenement vergroten. Je kunt ook de video’s gebruiken in e-mailmarketing campagnes en op jouw website plaatsen.

Wat zijn de belangrijkste elementen van een goede aftermovie?
Een goede aftermovie bevat hoogtepunten van het evenement, een goed tempo, een passende muziekkeuze en een professionele productkwaliteit.

Kan ik ook een aftermovie laten maken van een klein evenement?
Ja, je kunt zeker een aftermovie laten maken van een klein evenement. Zelfs kleine evenementen kunnen unieke en onvergetelijke ervaringen bieden die het waard zijn om vast te leggen en te delen. Het is belangrijk om een professionele aanpak te behouden bij het organiseren van elk evenement en het vastleggen van herinneringen, ongeacht de grootte van het evenement.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Contact formulier

*verplichte velden

Aanhef

Start event (Datum + tijd)

Einde event (Datum + tijd)

Het budget van jouw event

Wij werken altijd vanuit een budget indicatie van onze klanten. Op die manier kunnen we aangeven wat er wel/niet mogelijk is.

Natuurlijk kun je ons altijd meer informatie geven over het budget in het commentaarveld hieronder.

De locatie van jouw event


Extra toelichting rondom jouw event

Geef ons zoveel mogelijk informatie rondom jouw evenement.

Google, Socal media, beurs, etc.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!