Bedrijfsfeest Organiseren

Altijd een WOW-Factor!

Bedrijfsfeest Organisator

Klaar voor iets nieuws en unieks? Het is tijd om een bedrijfsfeest met een ‘wow’-factor te organiseren! Als je op zoek bent naar een bedrijfsfeest dat de verwachtingen overtreft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Beleving staat bij ons voorop. Denk aan een geweldige DJ-act met indrukwekkend licht en geluid, zodat jij en je collega’s helemaal los kunnen gaan. En uiteraard mag goed eten niet ontbreken. Daar zorgen wij voor.

Een bedrijfsfeest is vaak het hoogtepunt van het jaar. Op kantoor wordt er al een tijdje over gesproken. En nu is het eindelijk zover! De wildste ideeën komen naar boven. Voor sommigen is de voorbereiding van een bedrijfsfeest zelfs leuker dan het feest zelf. Wij genieten er zelf ook enorm van.

Het budget van je bedrijfsfeest

Maar laten we eerlijk zijn: geld speelt ook een belangrijke rol. Wij begrijpen dat je de beste beleving wilt tegen de beste prijs. Daarom beloven wij, als Evenementenbureau 24-7 Events, jou een onvergetelijk bedrijfsfeest. Optimale beleving voor elk budget!

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Professionele Event Managers

Al sinds 2006 zijn wij dé specialist in het organiseren van diverse evenementen. Wij nemen jullie zorgen uit handen tot in de kleinste details. Met onze expertise bezorgen wij jullie een bedrijfsfeest om nooit te vergeten. Van het bedenken van het concept tot de daadwerkelijke uitvoering: wij regelen het allemaal. Wij werken zij aan zij met jou, zodat jij kunt genieten van jouw unieke bedrijfsfeest.

Onze taken als event managers omvatten onder andere:

 • Creëren van een uniek feestconcept.
 • Opstellen van een gedetailleerd draaiboek.
 • Uitvoeren van locatiebezoeken en plattegronden opstellen.
 • Verwelkomen van gasten en instrueren van hospitality medewerkers.
 • Contact onderhouden met locatiemanagers voor, tijdens en na het feest.
 • Afstemmen van de F&B op jullie specifieke wensen.
 • Coördineren van opbouw, inrichting en communicatie met leveranciers.
 • Bewaken van een vlekkeloos verloop van het feest en monitoring van veiligheids-, gezondheids- en milieupunten.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Onze expertise bij het organiseren van bedrijfsfeesten

Wij begrijpen dat een succesvol bedrijfsfeest draait om meer dan alleen een locatie en entertainment. Het gaat om het creëren van een unieke beleving die de bedrijfscultuur weerspiegelt, de teamgeest versterkt en de gasten een onvergetelijke ervaring biedt.

Als specialisten in het organiseren van bedrijfsfeesten bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om elk aspect van het evenement tot in de puntjes te verzorgen. Van het kiezen van de perfecte locatie en het thema tot het regelen van catering, entertainment en decoratie, wij nemen alle stress en zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van succes en het versterken van relaties binnen je bedrijf.

Onze aanpak is gericht op het leveren van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften, doelen en budget. Met een ervaren team en een betrouwbaar netwerk van leveranciers, garanderen wij een naadloze uitvoering en een buitengewone ervaring voor iedereen die aanwezig is.

Laat ons jouw volgende bedrijfsfeest organiseren en ervaar de meerwaarde van werken met een echte specialist. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijfsevenement kunnen transformeren tot een onvergetelijke viering van succes en samenhorigheid.

  Vragen? We helpen je graag

  Bel: 085-0028111

  Ma – Zat 09:00u – 21:00u

  w

  Chat met ons

  Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

  Jouw Bedrijfsidentiteit

  Bij Evenementenbureau 24-7 Events is de decoratie van de feestlocatie meer dan alleen maar mooi. We combineren het namelijk met jullie bedrijfsidentiteit. Dit betekent dat we subtiele verwijzingen naar jullie bedrijfskleuren of missie integreren in de decoratie. Deze verwijzingen vallen misschien niet direct op, maar tijdens het feest horen we vaak mensen zeggen: “Hey, dat zijn dezelfde kleuren als van ons bedrijf.” Of: “Dat is precies wat wij hier ook altijd tegen elkaar zeggen!” We vinden het belangrijk dat jullie bedrijfsfeest niet alleen een viering is, maar ook een reflectie van wie jullie zijn als bedrijf.

  Bedrijfsfeest Decoratie

  Bij Evenementenbureau 24-7 Events gaan we een stapje verder als het gaat om de decoratie van jullie bedrijfsfeest. We zorgen voor schitterende decoratie die perfect aansluit bij de stijl en het thema van jullie evenement.

  Oog voor ieder detail

  Dat betekent dat we elk detail zorgvuldig op elkaar afstemmen, van groot tot klein. We gaan hierin echt heel ver, maar dat is juist wat ons zo enthousiast maakt. We nemen je mee op een visuele reis en bezorgen iedereen een ervaring die nog lang zal bijblijven.

  Verschillende statafels met bloemstukken erop als aankleding bij een bedrijfsfeest. Roze en paarse sfeerverlichting erboven
  Bedrijfsfeest organiseren - DJ/VJ show

  Decoratie aanbod

  Benieuwd naar welke thema decoratie wij voor jouw volgende bedrijfsfeest kunnen regelen? Kijk snel om het te zien.

  (Teaser: Dit is slechts een kleine selectie)

  Bedrijfsfeest Thema’s

  Bij Evenementenbureau 24-7 Events geloven we dat een bedrijfsfeest met een thema een extra dimensie toevoegt aan de beleving. Of je nu kiest voor een nostalgisch thema zoals “Back to the Future“, de glamour van “Las Vegas of Casino“, of de magie van “Hollywood“, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Een bedrijfsfeest met een thema biedt de perfecte gelegenheid om creatief te zijn en elk aspect van het evenement tot in de puntjes in te vullen. Van de uitnodigingen en de decoratie tot de muziek, het entertainment en zelfs de catering, alles wordt nauwgezet afgestemd op het gekozen thema.

  Of je nu wilt dat je gasten zich even in een andere tijd of wereld wanen, een bedrijfsfeest met een thema biedt de kans om een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren. Bij Evenementenbureau 24-7 Events zorgen we ervoor dat elk detail klopt en dat jullie bedrijfsfeest tot in de puntjes wordt uitgevoerd, zodat het thema tot leven komt en de gasten zich volledig kunnen onderdompelen in de sfeer van het feest.

  Vragen? We helpen je graag

  Bel: 085-0028111

  Ma – Zat 09:00u – 21:00u

  w

  Chat met ons

  Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

  BEDRIJFSFEEST THEMA'S

  Bekijk onze bedrijfsfeest thema’s. Laat je inspireren en vraag een offerte aan. 

  Aftermovie bedrijfsfeest

  Dit was de Beste Party Ever! Daar wil je natuurlijk nog eens naar terugkijken. Herinneringen ophalen en nog even lekker nagenieten. We begrijpen je helemaal. Natuurlijk doen we dit ook voor je! We regelen een professionele (en super scherp geprijsde) video/camera registratie van jullie feest.

  Vanaf de ontvangst tot diep in het feestgedruis. We zorgen dat je herinneringen worden vastgelegd. Heerlijk om thuis nog eens na te genieten.

   

  Gelukkig hebben we de foto’s nog!

  Verander je collega’s of personeel in ware fotomodellen. Maak die onvergetelijke selfie met elkaar. “SAY CHEESE!” We kunnen een Magische Fotospiegel op jullie feestlocatie neerzetten. Strike a Pose, schrijf op het beeldscherm jouw tekst en plaats er alle emoji’s die je wil.

  PRINT – MAIL – SHARE!

  De gemaakte foto’s worden ter plekke uitgeprint. Bovendien kan iedereen zijn perfecte party foto naar zichzelf mailen. Delen op Social Media is ook mogelijk.

  Digitaal Fotoboek

  Na afloop van jullie bedrijfsfeest, sturen we alle foto’s in een digitaal fotoboek na.

  Onbeperkt foto’s maken tijdens je bedrijfsfeest. Inclusief hosts en duizenden mogelijkheden. Strike A Pose!

  Corona maatregelen

  Wij zorgen dat jullie bedrijfsfeest op een veilige manier verloopt. Uiteraard volgen wij de aanbevelingen van het RIVM, bij de uitvoer en organisatie van jullie bedrijfsfeest. Er komt, sinds de uitbraak van het coronavirus, NOG MEER kijken bij de organisatie van evenementen. Wij volgen een strak 1,5 meter protocol. Jullie hebben er alle baat bij, dat dit professioneel wordt ingevuld.

  Er zijn vele vraagstukken, die moeten worden ingevuld:

  • Hoeveel bezoekers mogen wij ontvangen?
  • Kan ik überhaupt een bedrijfsfeest organiseren? (Jazeker!)
  • Hoe regel ik de controle en naleving, op corona toegangsbewijzen?
  • Hoe moeten de gasten worden geïnformeerd, omtrent de geldende corona regels?
  • Looplijnen, desinfectie, etcetera. Hoe doe ik het?

  COVID-19 dossier

  Vragen?

  Neem contact met ons op

  Lees meer

  Bekijk ons COVID-19 dossier hier

  error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!