Interactieve Quiz: Verhoog de betrokkenheid van uw publiek

Bent u op zoek naar een originele en interactieve manier om uw zakelijke evenement te verrijken? Overweeg dan eens om een quiz in te zetten! Bij uw zakelijke evenement kan een quiz een nuttige toevoeging zijn. De quiz kan bij verschillende gelegenheden worden ingezet, zoals bij:

 • congressen, conferenties en symposia
 • opening
 • relatiedag(-en)
 • netwerkevenementen
 • bedrijfsfeest en
 • strategie sessies met een verdieping karakter

Een quiz als entertainment van uw evenement

De quiz kan op verschillende manieren worden ingezet tijdens uw evenement. Zo kan de quiz bijvoorbeeld dienen als ijsbreker aan het begin van het evenement, om de sfeer erin te krijgen en de aandacht van uw gasten te trekken. De vragen en opdrachten kunnen hierbij worden aangepast aan het thema of de doelstellingen van uw evenement.

Een quiz gebruiken als meetinstrument

Maar de quiz kan ook op een later moment worden ingezet, bijvoorbeeld tijdens een pauze of als afsluiting van het evenement. Op deze manier kan de quiz dienen als evaluatiemoment, om te meten of de boodschap van het evenement goed is overgekomen bij de gasten. Door middel van peilingen en open vragen kan er worden gemeten wat de gasten hebben geleerd en welke inzichten zij hebben opgedaan.

Krijg inzicht in de mening en beleving van uw publiek!

Daarnaast biedt de quiz ook de mogelijkheid om inzichten te verkrijgen over de mening en ervaringen van het publiek. Resultaten van de quiz kunnen direct worden gedeeld op een groot scherm, waardoor er ruimte is voor discussie en verdere verdieping van het onderwerp. Een professionele quizmaster kan hierbij helpen om de discussie in goede banen te leiden en de inzichten te vertalen naar actiepunten voor uw bedrijf.

De quiz kan opgemaakt worden in uw eigen huisstijl en kan zowel als live variant alsook online variant worden aangeboden. De quizmaster maakt gebruik van hoogwaardige AV materialen om de quiz optimaal te presenteren.

Voor de zakelijke markt zetten wij onze kennis en kunde graag in. Dit om op een snelle, efficiënte manier te achterhalen wat de mening is van een groep.

Uw gasten hebben tijdens het evenement veel informatie te verwerken gehad. Handig om te weten is dan:

 • Is de informatie van je gasten blijven hangen?
 • Is mijn boodschap overgekomen?
 • Is het doel van mijn event bereikt?
 • Is de bedrijfsmissie voor iedereen helder?

Stel de vraag en krijg direct inzicht in de mindset van uw publiek. Na afloop leveren we een helder analyserapport op.

Maximale interactie met het publiek

Workshops, presentaties en AV-techniek. Ze brengen allemaal iets mee. Maar vaak blijft de interactie onder uw gasten achter, zonde! Zet een quiz-variant in, om het netwerken of kennisoverdracht te stimuleren.

Tweetalige presentatie

Met onze software is het mogelijk, om zelfs in twee talen de quiz te laten zien. Ideaal voor internationale groepen. De vragen in twee talen op het scherm? Ook dat kan! En onze klanten? Meer dan tevreden.

Onze quizmasters presenteren ook in het:

 • Nederlands
 • Engels
 • Duits
 • Portugees
 • Frans
 • Spaans

Kortom, de quiz biedt niet alleen entertainment en plezier voor uw gasten, maar kan ook dienen als waardevol instrument om de effectiviteit en impact van uw zakelijke evenement te meten en te verbeteren.

Quizzzit - Livequiz voor zakelijke evenementen tot 15000 personen

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Quizzzit - Live quiz voor zakelijke evenementen, feesten en bijeenkomsten. Je gasten stemmen met hun eigen mobiel of stemkastje

Brochure downloaden?

Download nu onze gratis brochure en ontdek hoe onze quiz zorgt voor een levendige sfeer en waardevolle informatie over uw publiek.

Een quiz tijdens een beurs of activatie

Door een quiz in te zetten tijdens een openbare activatie of beurs, kunt u niet alleen de aandacht van het publiek trekken. Ook kunt u uw bedrijf en producten op een leuke en interactieve manier promoten.

Als bedrijf kunt u de quiz inzetten tijdens een openbare activatie of beurs om interactie en betrokkenheid van bezoekers en gasten te vergroten. De quiz is namelijk zeer interactief en kan op verschillende manieren worden gespeeld. Bezoekers en gasten kunnen deelnemen met behulp van stemkastjes of met hun eigen smartphone.

Op deze leuke en uitdagende manier kunt u niet alleen de kennis van de bezoekers en gasten testen. U kunt ook waardevolle inzichten en feedback verzamelen over uw bedrijf en uw producten.

Quiz op maat

Door de quiz op maat te maken en aan te passen aan uw specifieke doelgroep en doelstellingen. U kunt de impact van uw evenement vergroten en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers en gasten. Met behulp van stemkastjes of hun eigen smartphone kunnen bezoekers en gasten deelnemen aan de quiz. Tegelijkertijd kunnen de aanwezigen meer te weten komen over uw bedrijf en producten.

Informatie en leadgeneratie

Bovendien kan de quiz ook dienen als een manier om gegevens van geïnteresseerde bezoekers te verzamelen, zoals hun naam en e-mailadres. Deze informatie kunt u later weer gebruiken voor verdere marketinginspanningen. Overweeg dus om een quiz op te nemen in uw beursstrategie en maak er een onvergetelijke ervaring van voor uw potentiële klanten.

Quizzzit - Maximale interactie en fun tijdens deze livequiz voor jouw zakelijke evenement

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

3 manieren om de quiz in te zetten

Onze interactieve quiz is op 3 manieren in te zetten. 

Quizzzit - Livequiz voor zakelijke evenementen tot 15000 personen

Zakelijk evenement

De interactieve quiz kan worden ingezet en aangepast voor zakelijke doeleinden. Krijg inzicht in de mening van uw gasten. Introduceer uw bedrijf en producten bij een breed publiek op interactieve wijze.

 

 • Congres, symposia, relatiedagen (vanaf 50 deelnemers)
 • Activaties en beurzen (vanaf 50 deelnemers)
 • Online evenement (vanaf 50 – 15.000 deelnemers)
Quizzzit - Je publiek wordt optimaal vermaakt tijdens je evenement

Bedrijfsuitje - Teambuilding

De interactieve quiz kan worden ingezet en aangepast voor uw volgende bedrijfsuitje. Geniet samen met uw personeel van de quiz in TV-Show format Boordevol humor, hilariteit en interactie. 

 

 • Bedrijfsuitje (vanaf 50 personen)
 • Teambuilding activiteit (vanaf 50 personen)
Deelnemers van een online quiz in gesprek met een BN'er als quizmaster

Online evenement

Tijdens uw volgende online evenement kan de quiz op verschillende manieren worden toegepast. De uitzending van de quiz geschiedt vanuit een eigen professionele studio.

 

 • Online zakelijk evenement (vanaf 50 – 15.000 deelnemers)
 • Online bedrijfsuitje (vanaf 50 – 15.000 deelnemers)
 • Teambuilding activiteit (vanaf 50 – 15.000 deelnemers)

BROCHURE DOWNLOAD

Maak uw evenement onvergetelijk met onze interactieve quiz! Download de brochure inclusief tarieven.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Contact formulier

*verplichte velden

Aanhef

Start event (Datum + tijd)

Einde event (Datum + tijd)

Het budget van jouw event

Wij werken altijd vanuit een budget indicatie van onze klanten. Op die manier kunnen we aangeven wat er wel/niet mogelijk is.

Natuurlijk kun je ons altijd meer informatie geven over het budget in het commentaarveld hieronder.

De locatie van jouw event


Extra toelichting rondom jouw event

Geef ons zoveel mogelijk informatie rondom jouw evenement.

Google, Socal media, beurs, etc.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!