Laat je Betoveren!

huwelijksfeest

Creëer Magie binnen jullie Budget!

Huwelijksfeest in de regio Utrecht

Professionele Weddingplanners

Lief aanstaand bruidspaar, van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Als professionele weddingplanners, begrijpen wij maar al te goed hoe spannend en emotioneel deze tijd voor jullie is.

Het plannen en organiseren van jullie huwelijksfeest is een bijzondere reis vol liefde en verwachtingen. Wij staan klaar om jullie te begeleiden naar een onvergetelijke dag.

geniet tijdens jullie huwelijksfeest 

Als professionele weddingplanner in de regio Utrecht zorgen wij ervoor dat jullie huwelijksfeest, van begin tot eind, perfect georganiseerd wordt.

Wij begrijpen de belangrijke details die jullie dag zo speciaal maken. We nemen alle stress en zorgen uit handen, zodat jullie kunnen genieten van de voorbereidingen en de grote dag zelf.

Wat doen wij voor jullie?

Budgetplanning

Locatie scouting

Leveranciers zoeken

Planning en tijdschema

Decoratie en styling

Coördinatie (voor, tijdens en na)

Catering en menu

Bloemen en boeketten

Entertainment

Proefsessies

Gast accommodaties

Noodplanning

IK WIL!

Populaire Huwelijksfeest Thema’s

Als jullie weddingplanner hebben wij een goed inzicht in de huidige trends en populaire thema’s voor huwelijksfeesten.

Hieronder vindt je enkele de meest geliefde thema’s waaruit jullie kunnen kiezen:

Romantisch en Klassiek

Een tijdloos thema vol elegantie en romantiek. Denk aan zachte kleuren, weelderige bloemstukken en kaarslicht.

Luxe en Glamour

Een weelderig huwelijksfeest vol glans en glamour. Glanzende decoraties, kristallen details en een vleugje Hollywood zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Huwelijksceremonie zwevend op grote hoogte

Wedding In The Sky

Lift jullie huwelijk letterlijk naar grote hoogte, met het concept van “Wedding in The Sky“. Een belevenis, zwevend op 60 meter hoogte. Spectaculair en onvergetelijk!

Bohemian Chic

Een bohemian huwelijksfeest is perfect voor stellen die houden van een ontspannen, natuurlijke sfeer. Denk aan bloemenkransen, vintage meubels en buitenlocaties.

Landelijk en Rustiek

Een warm en gezellig huwelijksfeest met een vleugje landelijke charme. Houten elementen, kanten details en natuurlijke accenten passen perfect bij dit thema.

Een bruidspaar met de DeLorean Time Machine als trouwauto

Hollywood style

Samen op weg naar de toekomst. Hoe toepasselijk is het dan, om de tijdmachine uit Back to the Future op jullie huwelijksfeest te hebben staan. Wij regelen het!

Deze thema’s zijn slechts een greep uit de mogelijkheden.

Als jullie weddingplanner werken wij nauw met jullie samen. We vinden het perfecte thema dat jullie persoonlijkheden weerspiegelt en jullie visie tot leven brengt.

we zorgen dat het perfect wordt!

Laten we beginnen !

Maak kennis met evenementenbureau 24-7 Events

Over ons

Wij zijn Ron Kruiver en Inge Severijnen. We zijn sinds 2005 werkzaam als professionele organisatoren van evenementen, feesten en bruiloften. Als geen ander weten wij jullie perfecte huwelijksfeest te realiseren.

Hi!

We zijn er voor jullie!

Ons doel als weddingplanner is om jullie droom huwelijksfeest te realiseren, binnen het door jullie gestelde budget. Wij staan jullie bij in het maken van weloverwogen keuzes en geven advies op maat. We zorgen ervoor dat jullie kunnen genieten van een prachtig huwelijksfeest zonder financiële stress.

Aanvraag Huwelijksfeest

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!