Over ons

Er is niets mooiers dan een cliënt te verrassen met je ideeën. We genieten intens wanneer we tijdens een evenement iedereen met een glimlach zien rondlopen.

Wanneer een cliënt zegt: “Eindelijk heb ik ook eens kunnen genieten. Ik heb nergens over hoeven in te zitten.”

Maak kennis met ons

Inge Severijnen

Inge Severijnen

Partner / Eigenaar

Mijn passie is organiseren, altijd al geweest. Creatief en vernieuwend bezig zijn. Het is een sport voor mij om een creatief idee een praktische invulling te geven en ‘outside the box’ te denken. Voor alles is een oplossing.

Tijdens een evenement moet je snel kunnen schakelen, de juiste snaar raken en elk detail waarnemen en daarbij ad hoc zaken kunnen oplossen. Tijdens een evenement doe ik de overall coördinatie.

Samen met Ron heb ik een super match en vormen we een geweldig team samen.

Ron Kruiver

Ron Kruiver

Partner / Eigenaar

Een geweldig evenement hoeft niet onnodig kostbaar te zijn. Daarom maken we alles zelf. Voor ons makkelijker – we hebben namelijk volledige controle – en voor de klant is het veel voordeliger.

Samen met Inge ben ik betrokken bij het ontwikkelen van unieke evenementen die helemaal naar de wens en zin van de klant worden gemaakt. Iedere keer weer.

Ultieme event beleving

Wij zorgen ervoor dat u zelf optimaal kunt genieten van uw event. Samen met uw gasten. U heeft geen omkijken naar de organisatie. Evenementenbureau 24-7 Events ontzorgt voor u.

We laten uw organisatie stralen tijdens uw evenement. Wij gaan voor totaal oplossingen met oog voor detail!

Altijd net even anders

Uw event moet een ‘special touch’ bevatten die alleen bij uw project te vinden is. Bestaande concepten worden door ons voorzien een ‘twist’. We doen het net even anders; want het mag nooit een standaard verhaal worden.

Daarbij is voor ons ‘think-outside-the-box’ een belangrijk gegeven.

U verdient uw eigen evenement

U bent bereid geld te betalen voor een project. Dan verdient u het ook dat het uw project is. Niet een concept waar alleen de naam van de opdrachtgever is gewijzigd.

We genieten intens

We genieten intens van het organiseren van bijvoorbeeld een congres, event of netwerk bijeenkomst. Contacten leggen tussen partijen en het geheel laten samenkomen tot 1 succesformule, iedere keer weer.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!