Greenscreen foto studio huren - Fotografie met speciale techniek

Greenscreen fotostudio

Op aanvraag

}

Minimaal 4 uren

Meerdaags ook mogelijk

Nederland | België | Duitsland

Greenscreen fotostudio huren

Huur een greenscreen fotostudio voor je event. Een greenscreen fotostudio is een ontzettende leuke manier om je event iets extra’s te geven. Heeft je event een speciaal thema? Geef je bedrijf meer naamsbekendheid of laat je gasten tijdens een première fotograferen met een unieke achtergrond.

Alles word geregeld door een professionele fotograaf. De mogelijkheden van een greenscreen fotostudio zijn haast onbeperkt. 

Hoe werkt een greenscreen fotostudio?

Geef je wensen aan ons door. Samen met jou gaan we aan de slag om de ideale achtergrond(en) te ontwerpen. Je kunt tot maximaal 3 achtergrond projecties laten ontwerpen. Voordat de foto word gemaakt, kunnen de gasten zelf kiezen in welke achtergrond ze geplaatst willen worden. Je kunt er ook voor kiezen om één statische backdrop te gebruiken. Dat is in het geval van reclame of promotie makkelijker.

Digitale backdrop

De digitale achtergrond wordt ook wel een backdrop genoemd. Zo krijgt iedere foto een uniek tintje. De greenscreen achtergrond kan helemaal naar keuze worden ontworpen.Helemaal in stijl van jouw evenement. Logo’s, achtergronden of filmscènes, het kan allemaal. Laat je gasten op de foto zetten met een jungle thema. Of had je liever een Star Wars thema in gedachten?

We richten op ieder gewenste locatie een volledige greenscreen fotostudio in. Een professionele fotograaf haalt, op een enthousiaste manier, het lang verscholen fotomodel in je gasten naar boven.

Een professionele graphic designer, die binnen enkele minuten zorgt voor goed “geshopte” en geprinte foto’s. De gasten kunnen hun foto gelijk meenemen. We kunnen de foto’s ook digitaal versturen, zodat je ze kunt downloaden en gebruiken.

 

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Wat krijg je?

   • Een professionele fotograaf die op een enthousiaste manier het lang verscholen fotomodel in je gasten naar boven haalt
   • Een professionele graphic designer, die binnen enkele minuten zorgt voor goed “geshopte” en geprinte foto’s (fotopapier – 10 x 15 cm)
   • Ervaring met het organiseren van evenementen
   • Creativiteit en technische vaardigheden. We zitten vol leuke ideeën!
   • De foto’s worden gelijk bewerkt, waarna ze geprint worden.
   • Maximaal 3 achtergrond projecties

 

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!