Mirror X – Magische fotospiegel voor beurs, feest en evenement!

De Mirror X – The Next Generation. Het is een magische fotospiegel. Met de meest innovatieve functies en een adembenemend design. Het is de ultieme toevoeging, die de ultieme WOW-factor verzorgt voor ieder evenement! Met de Mirror X fotospiegel kun je op ieder evenement unieke, gepersonaliseerde foto’s laten maken in de allerhoogste kwaliteit.

Voor en tijdens het maken van de foto’s kunnen mensen hun beste pose oefenen voor de spiegel. Tussen het maken van de foto’s worden er verschillende vrolijke animaties getoond die voor nog meer plezier zorgen!

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Filters, emoji’s en effecten

Na afloop van een fotosessie, kunnen er nog filters over de foto’s worden geplaatst. Emoji’s of tekst toevoegen kan natuurlijk ook. Zo krijg je helemaal een nog unieke foto! Daarbij kunnen de fotokaders voor je worden ontworpen. Op die manier past het helemaal bij jouw evenent!

Onbeperkt foto’s printen
De foto wordt gelijk geprint zo vaak als de gasten willen. Daarnaast kan de foto gelijk op social media worden geplaatst. Als opdrachtgever krijg je, na afloop van het evenement, de volledige fotocollectie digitaal.

Wat maakt deze magische fotospiegel zo bijzonder?

Naast innovatieve functies, die we deels ook kennen van andere magische fotospiegels, heeft de revolutionaire Mirror X een paar unieke toevoegingen. De Mirror X is voorzien van de meest geavanceerde software en premium behuizing van de hoogste kwaliteit glas en aluminium.

De spiegel is voorzien van de nieuwste DSLR Canon camera en is voorzien van een dubbele flits voor optimale belichting Wat deze revolutionaire spiegel echt onderscheidt van zijn concurrenten is de ‘Augmented reality’ technologie.

Mirror X magische fotospiegel huren voor bedrijfsfeest en partijen.15
Mirror X magische fotospiegel huren voor bedrijfsfeest en partijen.11

Augmented Reality’ functie

De unieke ‘Augmented Reality’ functie is niet voor elk evenement weggelegd. Wil je echt uitpakken op een groot, meerdaags evenement, waarbij een nooit eerder vertoond stuk entertainment geboden wordt aan de bezoekers? Dan is de AR-technologie van de Mirror X precies wat je zoekt!

Met de nieuwste ‘Augmented Reality’ feature van de Mirror X fotospiegel is het mogelijk om met je favoriete helden op de foto te gaan, zonder dat deze helden ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Of het nu je favoriete popster, voetballer of acteur betreft; met de Mirror X fotospiegel kan iedereen met zijn/haar idool op de foto gaan!

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Augmented Reality toepassen

Voorbereiding
In de voorbereiding van het evenement wordt er uitvoerig besproken over de mogelijkheden. Uw wensen en doelen worden, binnen de mogelijkheden, zo goed mogelijk op elkaar afgestemd. Wat is het doel van het evenement en welke beleving willen we bezoekers bieden? Aan de hand daarvan wordt bekeken welke personen we willen gaan inladen in de software van de spiegel.

Greenscreen opname
Met professionele partners kunnen, zowel in de studio als op locatie, opnames worden gemaakt voor een greenscreen. We laten de ‘helden’ verschillende poses aannemen en loopjes doen. Hierna worden alle beelden zorgvuldig geselecteerd en geoptimaliseerd.

Op de foto met jouw held!
Het eindresultaat is een startscherm, waarbij alle ingeladen helden door bewegende beelden de bezoeker proberen te overtuigen met hen op de foto te gaan. De bezoeker gaat voor de spiegel staan en kiest een van de helden. Daarna loopt de gekozen favoriet het beeld binnen en toont de pose, toont die vooraf aan het evenement is opgenomen. Zo sta je naast een van je helden op de foto, hoe gaaf is dat! Wanneer de foto wordt goedgekeurd, door uw gast, wordt deze gelijk geprint en kan hij ook worden gedeeld via email of social media. Het resultaat is een onvergetelijk fotomoment.

Mirror X wordt: Selfie Mirror
In Amerika ging de Dallas Cowboys Selfie Mirror onlangs viraal. Een vaste photo-booth waarbij fans op de foto kunnen met hun favoriete speler. Dit idee is nu vertaalt naar een mobiel concept, dat geschikt is voor elk groot evenement, waarbij alles draait om een wauw-factor.

Door middel van Augmented Reality is het mogelijk om op de foto te gaan met een digitale versie van een persoon. Je kunt er zelfs de interactie mee aangaan! Dit principe is als Backstage Selfie Mirror in 2020 tijdens de Vrienden Van Amstel Live ingezet. Voor de Vrienden van Amstel Live is er gekozen voor zeven acts, waarmee met op de foto kan gaan. Bekijk hieronder de beelden.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Mirror X magische fotospiegel huren voor bedrijfsfeest en partijen.1
Mirror X magische fotospiegel huren voor bedrijfsfeest en partijen.2

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Functies van de Mirror X – The next generation fotospiegel

Check hieronder de enorme hoeveelheid functies, van de Mirror X. Zeker weten, dat dit precies is wat jij zoekt!

Professionele spiegelreflexcamera (DLSR)
Foto’s die niet onderdoen aan die van een echte fotograaf.

Personaliseren
De Mirror X fotospiegel maakt het mogelijk dat, nadat de foto is gemaakt, er een persoonlijk tintje gegeven kan worden aan de foto. Schrijf op de foto of plaats een (of meer) emoticons!

Re-take en fotofilters
Nadat de foto is gemaakt, krijg je de vraag of deze goed is. Of wil je liever een re-take maken? Ook kun je kiezen voor een foto filter. Zoals bijvoorbeeld de Instagram filters, tof!

Fotoprints
Foto’s worden op professioneel fotopapier geprint. Er geldt geen maximum voor het aantal fotoprints. Elke gast die op de foto staat, bij de Mirror X fotospiegel, krijgt een print mee naar huis. Ook bij foto’s van hele groepen.

Swipen tussen fotokaders
De software van de Mirror X fotospiegel maakt het mogelijk, dat er meerdere frames kunnen worden ingeladen. Je bezoeker kan kiezen uit deze frames, voordat de foto wordt afgedrukt.

Data verzamelen
Met toestemming, kan er data (naam, email, social media, waar de foto is gedeeld) worden verzameld met de Mirror X fotospiegel. Een ideale tool voor je marktonderzoek!

Share functie
De Mirror X fotospiegel maakt het mogelijk, om foto’s te delen via:

 • Social Media
 • E-mail
 • MMS direct op de telefoon

Video functie
Maak je eigen video dagboek of video boodschap met de Mirror X fotospiegel. Geweldig leuk als digitaal aandenken voor een bruiloftsfeest.

  Huren is inclusief:

  R

  Professionele spiegelreflexcamera en fotoprinter

  R

  Opbouw en afbouw van de spiegel

  R

  4 uur lang, onbeperkt gebruik

  R

  Enthousiaste host/hostess

  R

  Software optimalisatie

  R

  Branding en opmaak van het fotoframe

  R

  Fotoprops en attributen

  R

  Foto's digitaal achteraf

  R

  Vloersticker (optioneel)

  R

  Lichtletters "PHOTOS" (optioneel)

  R

  Augmented Reality (optioneel)

  Kies jouw thema en Layout

  Branding met de Mirror X

  UW EIGEN FOTOKADERS

  Branding van fotokaders waaruit de gasten kunnen kiezen (onbeperkt en gratis)

  l

  AUGMENTED REALITY FEATURE

  De Mirror X fotospiegel beschikt over Augmented Reality functie. Hiermee zijn uw mogelijkheden tot een uniek stuk branding en personalisatie ongekend! 

  c

  ANIMATIES CUSTOM MADE

  De animaties die de Mirror X weergeeft tijdens het foto proces zijn te branden, of te personaliseren voor elke gelegenhed

  SHARE THE MOMENT

  De foto’s zijn, nadat ze geprint zijn, direct te delen op elk denkbaar social media kanaal, maar ook per Email of MMS. Elk bericht kan volledig op maat worden gemaakt. (Een unieke hashtag bijvoorbeeld, of slogan)

  error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!