Mirror X

Magische fotospiegel

voor evenement of feest!

Mirror X - Revolutionaire fotospiegel voor feest of event

De Mirror X is de allernieuwste magische fotospiegel, met de meest innovatieve functies en een adembenemend design. Het is de ultieme toevoeging die de ultieme WOW-factor verzorgt voor ieder evenement! Met de Mirror X fotospiegel kun je op ieder evenement unieke, gepersonaliseerde foto’s laten maken in de allerhoogste kwaliteit. Voor en tijdens het maken van de foto’s kunnen mensen hun beste pose oefenen voor de spiegel. Tussen het maken van de foto’s worden er verschillende vrolijke animaties getoond die voor nog meer plezier zorgen!

Mirror X fotospiegel – Een unieke fotobooth voor evenementen, bruiloften en feesten

Na afloop van een fotosessie, kunnen er nog filters over de foto’s worden geplaatst.

Emoji’s of tekst toevoegen kan natuurlijk ook, voor een nog uniekere foto.
De foto wordt gelijk geprint zo vaak als de gasten willen. Daarnaast kan de foto gelijk op Social media worden geplaatst.

Als opdrachtgever krijg je, na afloop van het evenement, de volledige fotocollectie digitaal.

Wat maakt de Mirror X fotospiegel nu echt uniek?

Naast innovatieve functies, die we deels ook kennen van andere magische fotospiegels, heeft de revolutionaire Mirror X een paar unieke toevoegingen. De Mirror X is voorzien van de meest geavanceerde software en premium behuizing van de hoogste kwaliteit glas en aluminium.

De spiegel is voorzien van de nieuwste DSLR Canon camera en is voorzien van een dubbele flits voor optimale belichting Wat deze revolutionaire spiegel echt onderscheidt van zijn concurrenten is de ‘Augmented reality’ technologie.

Mirror X - Magische Fotospiegel huren?

Augmented Reality op de Mirror X

De unieke ‘Augmented Reality’ functie is niet voor elk evenement weggelegd. Wil je echt uitpakken op een groot, meerdaags evenement, waarbij een nooit eerder vertoond stuk entertainment geboden wordt aan de bezoekers? Dan is de AR-technologie van de Mirror X precies wat je zoekt!

Met de nieuwste ‘Augmented Reality’ feature van de Mirror X fotospiegel is het mogelijk om met je favoriete helden op de foto te gaan, zonder dat deze helden ook daadwerkelijk aanwezig zijn.
Of het nu je favoriete popster, voetballer of acteur betreft; met de Mirror X fotospiegel kan iedereen met zijn/haar idool op de foto gaan!

Functies van de Mirror X fotospiegel

PROFESSIONELE SPIEGELREFLEXCAMERA

Het maken van foto’s die niet onderdoen aan een echte fotograaf (professionele spiegelreflexcamera met externe flitser

Augmented Reality Feature

Met de ‘Augmented reality’ feature van de Mirror X fotospiegel is het mogelijk om met je favoriete helden op de foto te gaan, zonder dat deze helden ook daadwerkelijk aanwezig zijn.

RETAKE EN FOTO FILTERS

Nadat de foto is gemaakt, krijgt de gast altijd de vraag of deze goed is of dat hij/zij liever een re-take wenst. Ook kun je kiezen voor een foto filter. Zoals bijvoorbeeld de Instagram filters.

FOTO PRINTS

Foto’s worden op professioneel fotopapier geprint. Er geldt geen maximum voor het aantal fotoprints. Elke gast die op de foto gaat bij de Mirror X fotospiegel krijgt een print mee naar huis. Ook bij foto’s van hele groepen.

PERSONALISEREN

De Mirror X fotospiegel maakt het mogelijk dat, nadat de foto is gemaakt, er een persoonlijk tintje gegeven kan worden aan de foto door erop te schrijven!

f

SWIPEN TUSSEN FOTOKADERS

De software van de Mirror X fotospiegel maakt het mogelijk, dat er meerdere frames kunnen worden inladen. Elke gast kan kiezen uit deze frames voordat de foto wordt afgedrukt.

R

DATA VERZAMELEN

Wanneer u wenst, kan er data (naam, email, social media, waar de foto is gedeeld) worden verzameld met de Mirror X fotospiegel.

SHARING

De Mirror X fotospiegel maakt het mogelijk, om foto’s te delen via Social Media, per E-mail of per MMS direct op de telefoon.

VIDEO FUNCTIE

Maak je eigen video dagboek of video boodschap met de Mirror X fotospiegel. Geweldig leuk als digitaal aandenken voor een bruiloftsfeest.

Augmented Reality in de Mirror X fotospiegel?- Hoe werkt het? –

 

In de voorbereiding van het evenement wordt er uitvoerig besproken over de mogelijkheden. Uw wensen en doelen worden, binnen de mogelijkheden, zo goed mogelijk op elkaar afgestemd. Wat is het doel van het evenement en welke beleving willen we bezoekers bieden? Aan de hand daarvan wordt bekeken welke personen we willen gaan inladen in de software van de spiegel. Met professionele partners kunnen zowel in de studio als op locatie opnames worden gemaakt voor een green screen. We laten de ‘helden’ verschillende poses aannemen en loopjes doen. Hierna worden alle beelden zorgvuldig geselecteerd en geoptimaliseerd.

Het eindresultaat is een startscherm, waarbij alle ingeladen helden door bewegende beelden de bezoeker proberen te overtuigen met hen op de foto te gaan. De bezoeker gaat voor de spiegel staan en kiest een van de helden. Daarna loopt de gekozen favoriet het beeld binnen en toont de pose, toont die vooraf aan het evenement is opgenomen. Zo sta je naast een van je helden op de foto, hoe gaaf is dat! Wanneer de foto wordt goedgekeurd, door uw gast, wordt deze gelijk geprint en kan hij ook worden gedeeld via email of social media. Het resultaat is een onvergetelijk fotomoment.

Augmented Reality

‘Selfie Mirror’

 

In Amerika ging de Dallas Cowboys Selfie Mirror onlangs viraal. Een vaste photo-booth waarbij fans op de foto kunnen met hun favoriete speler. Dit idee is nu vertaalt naar een mobiel concept, dat geschikt is voor elk groot evenement, waarbij alles draait om een wauw-factor.

Door middel van Augmented Reality is het mogelijk om op de foto te gaan met een digitale versie van een persoon. Je kunt er zelfs de interactie mee aangaan! Dit principe is als Backstage Selfie Mirror in 2020 tijdens de Vrienden Van Amstel Live ingezet. Voor de Vrienden van Amstel Live is er gekozen voor zeven acts, waarmee met op de foto kan gaan. Bekijk hieronder de beelden.

R

Adembenemend design

R

Augmented Reality functie

R

Fotoframe naar keuze

R

Enthousiaste hosts

R

Branding op maat

R

Professionele apparatuur

R

Verzamelen relevante data

R

Direct delen op social media

Mirror X fotospiegel huren – Inclusief

R

Professionele spiegelreflexcamera en fotoprinter

R

Op- en afbouw van de fotospiegel

R

4 uur lang onbeperkt gebruik van de fotospiegel

(€25- per uur extra boven de 4 uur)

R

Enthousiaste en professionele host

R

Software optimalisatie

R

Branding en opmaak van het fotoframe

R

Fotoprops en verkleedattributen

afgestemd op het evenement

R

Foto's digitaal achteraf

R

Augmented Reality (optioneel)

Branding met de Mirror X

UW EIGEN FOTOKADERS

Branding van fotokaders waaruit de gasten kunnen kiezen (onbeperkt en gratis)

l

AUGMENTED REALITY FEATURE

De Mirror X fotospiegel beschikt over Augmented Reality functie. Hiermee zijn uw mogelijkheden tot een uniek stuk branding en personalisatie ongekend! 

c

ANIMATIES CUSTOM MADE

De animaties die de Mirror X weergeeft tijdens het foto proces zijn te branden, of te personaliseren voor elke gelegenhed

SHARE THE MOMENT

De foto’s zijn, nadat ze geprint zijn, direct te delen op elk denkbaar social media kanaal, maar ook per Email of MMS. Elk bericht kan volledig op maat worden gemaakt. (Een unieke hashtag bijvoorbeeld, of slogan)

Kies jouw thema en Layout

Mirror X fotospiegel tijdens een event

Vraag direct een offerte aan

Mirror X Magische fotospiegel huren? Vraag vandaag een offerte of brochure aan.

Contactformulier

Evenementenbureau 24-7 Events

Mercury 247 3769 KD Soesterberg
Telefoon: 085 002 8111
Website: https://247events.nl/
Contact: https://247events.nl/contact/

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
Gesloten
error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!
Chat openen