Beauty Mirror – Fotospiegel huren voor evenement of feest!

De Beauty Mirror fotospiegel is de nieuwste rage binnen de photobooths. Deze interactieve fotospiegel zorgt ervoor, dat je gasten tijdens het evenement kunnen stralen! Met de Beauty Mirror fotospiegel is het mogelijk, om zowel fotostrips als full-size foto`s te maken. De foto`s kunnen zo vaak geprint worden, als je gasten willen.

Voor het maken van de foto kunnen de mensen zichzelf al zien in de spiegel. Een mooie gelegenheid om zo alvast hun beste poses oefenen. De Beauty Mirror fotospiegel zorgt voor een unieke toevoeging aan je evenement of feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Professionele foto kwaliteit

Voor het maken van de foto`s gebruiken we een professionele spiegelreflexcamera die fotograaf-waardige foto`s maakt. Daarnaast krijg je een GRATIS gepersonaliseerd fotoframe aangeboden! Je kunt online alle mogelijke frames bekijken. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, dan gaat de ontwerper aan de slag, om het verder te volledig naar wens voor je te maken.

Zo kunnen eigen bedrijfslogo`s, teksten en afbeeldingen toegevoegd worden om het frame perfect te maken! Dit alles gebeurt in overleg en net zo lang tot je helemaal tevreden bent met het resultaat.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Een unieke fotobooth voor evenementen, bruiloften en feesten

Maak jouw evenement, feest of bruiloft onvergetelijk! De Beauty Mirror fotospiegel is volledig te personaliseren op het thema van het evenement. Voor elke gast zal de Beauty Mirror leuke animaties laten zien. Maak gebruik van de haast oneindige de mogelijkheden van deze fotospiegel. Zo heb je een fotobooth, waarover nog lang wordt gesproken.

Wat maakt de Beauty Mirror fotospiegel zo bijzonder?

De slimme grafische animaties begeleiden de gasten. Dit gaat door middel van een interactief proces. Zo kunnen je gasten genieten, van hoogwaardige selfies. Elke foto kan door de bezoeker worden bewerkt. Door het toevoegen van handgeschreven teksten of emoticons, krijgt iedere foto een persoonlijk tintje. Na het nemen van de foto, kun je een filter over de foto te plaatsen. Iedere creatie kan direct worden afgedrukt. Hoe vaak je maar wilt!

Beauty Mirror fotospiegel huren voor event of feest
Beauty Mirror fotospiegel huren voor event of feest. Magische fotospiegel

Waarom de Beauty Mirror fotospiegel?

De Beauty Mirror fotospiegel is niet zomaar een photobooth. Door alle interactieve functies, worden je gasten de hele avond vermaakt. Zo blijft de Beauty Mirror fotospiegel interessant! De Beauty Mirror fotospiegel is op meerdere manieren interactief. Zo beschikt de Beauty Mirror fotospiegel over een grote hoeveelheid animaties. Hiermee wordt er ‘gecommuniceerd’ met de gebruiker. Deze animaties kunnen afgestemd worden, op verschillende thema`s. De Beauty Mirror fotospiegel kan helemaal naar jouw eigen thema worden vormgegeven.

Naast de vele animaties, is het mogelijk om de foto`s te signeren of bewerken. Hiervoor gebruik je het touchscreen van de spiegel. Ook kunnen er verschillende filters worden toegepast en. Het introscherm kan bovendien naar wens worden opgemaakt. Zo kun je een filmfragment naar keuze laten verschijnen in de fotospiegel. Bijvoorbeeld een leuke welkomstboodschap van de gastheer of gastvrouw.

 

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Beauty Mirror fotospiegel huren voor beurs en presentatie (1)

Functies van de Beauty Mirror fotospiegel

Check hieronder de enorme hoeveelheid functies, van de Beauty Mirror. Zeker weten, dat dit precies is wat jij zoekt!

Professionele spiegelreflexcamera (DLSR)
Foto’s die niet onderdoen aan die van een echte fotograaf.

Personaliseren
De Beauty Mirror fotospiegel maakt het mogelijk dat, nadat de foto is gemaakt, er een persoonlijk tintje gegeven kan worden aan de foto. Schrijf op de foto of plaats een (of meer) emoticons!

Re-take en fotofilters
Nadat de foto is gemaakt, krijg je de vraag of deze goed is. Of wil je liever een re-take maken? Ook kun je kiezen voor een foto filter. Zoals bijvoorbeeld de Instagram filters, tof!

Fotoprints
Foto’s worden op professioneel fotopapier geprint. Er geldt geen maximum voor het aantal fotoprints. Elke gast die op de foto staat, bij de Beauty Mirror fotospiegel, krijgt een print mee naar huis. Ook bij foto’s van hele groepen.

Swipen tussen fotokaders
De software van de Beauty Mirror fotospiegel maakt het mogelijk, dat er meerdere frames kunnen worden ingeladen. Je bezoeker kan kiezen uit deze frames, voordat de foto wordt afgedrukt.

Data verzamelen
Met toestemming, kan er data (naam, email, social media, waar de foto is gedeeld) worden verzameld met de Beauty Mirror fotospiegel. Een ideale tool voor je marktonderzoek!

Share functie
De Beauty Mirror fotospiegel maakt het mogelijk, om foto’s te delen via:

 • Social Media
 • E-mail
 • MMS direct op de telefoon

Video functie
Maak je eigen video dagboek of video boodschap met de Beauty Mirror fotospiegel. Geweldig leuk als digitaal aandenken voor een bruiloftsfeest.

  Huren is inclusief:

  R

  Professionele spiegelreflexcamera en fotoprinter

  R

  Opbouw en afbouw van de spiegel

  R

  4 uur lang, onbeperkt gebruik

  R

  Enthousiaste host/hostess

  R

  Software optimalisatie

  R

  Branding en opmaak van het fotoframe

  R

  Fotoprops en attributen

  R

  Foto's digitaal achteraf

  R

  Vloersticker (optioneel)

  R

  Lichtletters "PHOTOS" (optioneel)

  Vragen? We helpen je graag

  Bel: 085-0028111

  Ma – Zat 09:00u – 21:00u

  w

  Chat met ons

  Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

  Kies jouw thema en Layout

  Feest en Events

  Foto opnieuw maken

  Foto delen via MMS

  Kies je eigen layout

  error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!