Specialisten in Utrecht

weddingplannner

Laat ons jullie droombruiloft tot leven brengen!

jullie droombruiloft, onze expertise!

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Als ervaren weddingplanners zijn wij hier om jullie te helpen bij het plannen en organiseren van jullie droombruiloft en feest.

Wij begrijpen dat het plannen van een bruiloft een opwindende, maar soms ook overweldigende taak kan zijn.

Geen zorgen, wij staan klaar om jullie stress weg te nemen en ervoor te zorgen dat jullie speciale dag perfect verloopt.

Maak kennis met evenementenbureau 24-7 Events

Over ons

Wij zijn Ron Kruiver en Inge Severijnen. We zijn sinds 2005 werkzaam als professionele organisatoren van evenementen, feesten en bruiloften. Als geen ander weten wij jullie droom huwelijk te realiseren.

Ons doel als weddingplanner is om jullie droom huwelijksfeest te realiseren, binnen het door jullie gestelde budget. Wij staan jullie bij in het maken van weloverwogen keuzes en geven advies op maat, zodat jullie kunnen genieten van een prachtig huwelijksfeest zonder financiële stress.

Hi!

We zijn er voor jullie!

Ceremoniemeester

Huwelijksplanning

De ideale trouwlocatie

Het perfecte eten 

Huwelijks fotograaf

Decoratie en bloemstukken

Trouw bedankjes

Trouwbudget bewaking

Huwelijks ceremonie 

Bruidstaarten

Trouwvervoer

Talloze huwelijk thema’s

Neem contact op!

Pakketten en Tarieven

Als weddingplanners in Utrecht en omgeving bieden wij verschillende pakketkeuzes aan, afgestemd op jullie behoeften en budget. Hier zijn drie van onze populaire pakketten:

Intakegesprek

 

In dit pakket beginnen we met een uitgebreid intakegesprek om jullie visie, wensen en budget te bespreken.

Op basis daarvan geven we advies, stellen we een planning op en bieden we ondersteuning bij het vinden van de juiste leveranciers.

Dit pakket is ideaal voor bruidsparen die graag zelf de organisatie van hun bruiloft willen doen, maar behoefte hebben aan professioneel advies en begeleiding.

€275

Ceremoniemeester

 

Met ons ceremoniemeester pakket nemen wij de regie over op jullie trouwdag.

We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, coördineren de leveranciers, houden toezicht op de planning en zorgen ervoor dat jullie en jullie gasten zorgeloos kunnen genieten.

Dit pakket is ideaal voor bruidsparen die de planning zelf willen doen, maar de dag zelf in professionele handen willen leggen.

(incl. intakegesprek)

€ 1500

Totale organisatie

 

Ons totale organisatie pakket is perfect voor bruidsparen die alle aspecten van hun bruiloft willen uitbesteden.

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het plannen, organiseren en coördineren van jullie droombruiloft.

Van het vinden van de perfecte locatie tot het selecteren van leveranciers, het opstellen van een gedetailleerd draaiboek en het creëren van een adembenemende decoratie.

Wij regelen alles tot in de puntjes.

(Incl. intakegesprek)

op aanvraag

Contact opnemen

JA, IK WIL!

Onze diensten op maat

Met onze uitgebreide kennis van Utrecht en de omgeving, kunnen wij jullie helpen bij het vinden van de ideale trouwlocatie die past bij jullie visie en stijl. Of jullie nu dromen van een romantische ceremonie in een historisch landhuis, een intieme viering in een sfeervolle binnenstadlocatie of een feestelijke buitenbruiloft in de prachtige natuur.

Wij kennen de beste plekken die aan jullie wensen voldoen.

Naast het vinden van de perfecte locatie, kunnen wij jullie ook helpen bij het selecteren van betrouwbare en getalenteerde leveranciers.

Wij werken samen met een netwerk van betrouwbare professionals die jullie bruiloft naar een hoger niveau tillen.

Wij begrijpen dat elk bruidspaar uniek is en een eigen visie heeft voor hun bruiloft. Daarom luisteren wij aandachtig naar jullie wensen, dromen en ideeën. Samen creëren we een persoonlijk en op maat gemaakt plan dat aan al jullie verwachtingen voldoet.

Van het opstellen van een gedetailleerd draaiboek tot het begeleiden van de repetities en het coördineren van de grote dag zelf, wij staan aan jullie zijde om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

het belooft een perfecte dag te worden!

Laten we aan de gang aan!

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!