Evenementenbureau

Als evenementenbureau organiseren wij sinds 2006 evenementen voor bedrijven en organisaties in de profit en non profit sector. Evenementenbureau 24-7 Events is centraal gelegen in Midden Nederland. U vindt ons terug in de driehoek Utrecht, Amersfoort, Hilversum.

Als evenementenbureau bieden wij onze klanten meerwaarde, zowel creatief als financieel. We zijn altijd op zoek voor u om net even iets extra’s te kunnen doen waardoor uw evenement onvergetelijk zal zijn.

U kunt met ons werkelijk alle kanten op. Bekijk hier wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Hulp bij Evenementen

Zoekt een bijzondere invulling voor uw evenement? U heeft hulp nodig? Dat ene specifieke gedeelte wat u zelfstandig niet lukt?

Eventplanning Eventmanagement

Het kan voorkomen dat u handen en tijd tekort komt voor uw evenement. U heeft behoefte aan een professional die met u meedenkt.

Full service evenementen

Bedrijfsfeesten, congressen of symposia. Van een spetterende DJ/VJ-show tot VR experiences. We doen het allemaal.

Evenementenbureau 24-7 Events

Evenementenbureau 24-7 Events – Voor de meest uiteenlopende evenementen kunt u bij ons terecht. Van congressen tot bedrijfsfeesten. En van productpresentaties tot seminars. We helpen u om uw evenement tot een geweldig succes te maken.

Wilt u graag een klein en intiem evenement laten organiseren? Of moet er een groots meerdaags evenement komen? Het maakt ons niet uit, we hebben er net zo veel plezier in. Heeft u hulp nodig bij het organiseren? Zoekt u een specifieke dienst voor uw evenement? Bijvoorbeeld deelnemersregistratie of een geschikte evenementenlocatie. Schakel ons in voor het vinden van sprekers of entertainment voor uw evenement. U kunt ons op uurbasis of ter bemiddeling inhuren. Voor elk organisatorisch probleem kunt u ons inschakelen. Wat u ook zoekt of wenst, wij lossen het voor u op.

Personeelsfeest of familiedag organiseren?

Wij werken niet alleen binnen de regio Utrecht. Ook in de buurt van Rotterdam of Den Haag zijn we geregeld te vinden. Wilt u een personeelsfeest of familiedag organiseren? Wij halen het maximale uit uw eventbudget en zorgen voor maximale impact.

Full service

Een vlekkeloos georganiseerd congres. Een waanzinnig bedrijfsfeest. Een chique diner met entertainment. We doen het allemaal.

LEES MEER

Eventbureau sinds 2006

Evenementenbureau 24-7 Events: Eventbureau en organisator sinds 2006
Wij zijn er voor bedrijven en organisaties binnen de profit en non-profit sector. Als evenementenbureau zijn wij er voor:

  • een vlekkeloos georganiseerd congres
  • een onvergetelijk bedrijfsfeest
  • Een conferentie of symposium
  • Seminar organisatie of teambuilding
  • Productpresentaties en kick-off evenementen
  • Een op maat gemaakt online evenement registratie systeem

Benieuwd hoe wij uw volgende event gaan organiseren?

Evenementen die wij organiseren

Bedrijfsfeest organiseren

Van een waanzinnig themafeest tot een chique diner met entertainment. Van een spetterende DJ/VJ-show tot VR experiences. De organisatie van uw event moet goed en professioneel worden georganiseerd. Als eventbureau maken wij van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk event!

Vertel ons uw idee
Heeft u al een globaal idee? Leg het ons voor en laat ons er samen iets fantastisch van maken. We vinden het maar wat leuk om uw ideeën te verwerken in een onwaarschijnlijke happening. Creatieve ideeën te over. Benieuwd naar wat wij als evenementenbureau voor u kunnen betekenen?

Conferentie organiseren

Een succesvolle conferentie organiseren met maximale impact voor u en uw gasten. We denken graag met u mee. 

Sinds 2006 zijn wij actief met het organiseren van conferenties. Door de jaren heen zijn we specialisten geworden in het organiseren van bijzondere conferenties.

Een conferentie moet passen bij uw doelgroep, doelstelling en budget. We zorgen voor een ultieme ervaring. Wij bieden u top service en gastvrijheid.

Creatieve ideeën te over. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Congres organiseren

Een succesvol congres organiseren met maximale impact voor u en uw gasten. 

Sinds 2006 zijn wij actief met het organiseren van congressen. Door de jaren heen zijn we specialisten geworden in het organiseren van bijzondere congressen.

Een congres moet passen bij uw doelgroep, doelstelling en budget. We zorgen voor een ultieme ervaring. Wij bieden u top service en gastvrijheid. 

U wilt een doel behalen en u wilt een boodschap of kennis overbrengen. Samen met u zien we graag enthousiaste gasten die een leuke en leerzame dag hebben gehad.

Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, wij zorgen ervoor dat uw congres onvergetelijk wordt.

Seminar organiseren

Een succesvol seminar organiseren met maximale impact voor u en uw gasten. We denken graag met u mee.

Sinds 2006 zijn wij actief met het organiseren van seminars. Door de jaren heen zijn we specialisten geworden in het organiseren van bijzondere seminars. Een seminar moet passen bij uw doelgroep, doelstelling en budget. We zorgen voor een ultieme ervaring. Wij bieden u top service en gastvrijheid.

U wilt een doel behalen en u wilt een boodschap of kennis overbrengen. Samen met u zien we graag enthousiaste gasten die een leuke en leerzame dag hebben gehad. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, wij zorgen ervoor dat uw seminar onvergetelijk wordt.

Creatieve ideeën te over. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Symposium organiseren

Een succesvol symposium organiseren met maximale impact voor u en uw gasten. We denken graag met u mee. 

Sinds 2006 zijn wij actief met het organiseren van symposia. Door de jaren heen zijn we specialisten geworden in het organiseren van bijzondere symposia.

Een symposium moet passen bij uw doelgroep, doelstelling en budget. We zorgen voor een ultieme ervaring. Wij bieden u top service en gastvrijheid. 

U wilt een doel behalen en u wilt een boodschap of kennis overbrengen. Samen met u zien we graag enthousiaste gasten die een leuke en leerzame dag hebben gehad.

Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, wij zorgen ervoor dat uw symposium onvergetelijk wordt.

Creatieve ideeën te over. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Product presentaties

Een kick-off, nieuw assortiment of product: dit is het moment waarop u uw klanten wilt laten kennismaken met uw product of dienst. U wilt impact maken op uw klanten en potentieel nieuwe afnemers.

U heeft maanden gewerkt, marketing, sales. Nu is het moment daar om ‘naar buiten’ te gaan. Hier komt de wow factor van de productpresentatie om de hoek. Daar zijn wij voor. Het begint met de juiste locatie die past bij wat u als organisatie wilt uitstralen, die matched bij het product.

Of het nu gaat om de presentatie van een auto, dienst of bijvoorbeeld modelijn. Wij maken het samen met u tot een onvergetelijk moment dat een duidelijke behoefte creëert bij uw klanten.

Creatieve ideeën te over. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Online evenementen registratie

Wat zou er met je inbox gebeuren wanneer zich 20, 200 of misschien wel 2000 mensen voor je evenement aanmelden door het sturen van een email? Dat moet je niet willen. Beter is het om voor je evenement gebruik te maken van een online registratie formulier.

Wij maken uw online evenement registratie formulier zo dat deze geschikt is voor uw type evenement. Het kan een eenvoudig registratieformulier zijn: Basisgegevens invullen en verzenden, klaar. Maar we kunnen ook een online evenement registratie formulier maken voor de (veel) meer ingewikkelde evenementen.

U hoeft zich niet druk te maken over databases, spreadsheets, beveiliging, validatie en HTML code – daar zijn wij goed in. Wij verwerken alle aanmeldingen, registraties en mutaties. We houden contact met iedereen die zich voor uw evenement wil aanmelden en heeft aangemeld. Dat scheelt u een hoop extra werk.

We doen het samen!
Zorgt u voor het inhoudelijke gedeelte van uw evenement, dan zorgen wij in de tussentijd dat de aanmelding en registratie voor uw evenement vlekkeloos verloopt. Zo werken we samen aan een geweldig evenement.

Creatieve ideeën te over. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Hulp bij evenementen

Evenementenlocatie vinden

Een evenement start met een passende evenementenlocatie. Of u nu een locatie zoekt voor een congres, een bedrijfsfeest of productpresentatie. Belangrijk is dat de locatie past bij het doel van uw evenement en inspirerend werkt. Sfeer die past bij de uitstraling van u als organisatie, de hoeveelheid gasten, toegankelijkheid en het thema van uw evenement.

Wat wij doen is goed luisteren naar uw wensen. Het is klaar met het uren spenderen om locaties te vergelijken. Op basis van uw wensen maken wij een selectie voor u, vragen offertes op en regelen het verder.

U wilt een evenement organiseren in een geschikte evenementenlocatie. Samen met u zien we graag enthousiaste gasten. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, wij zorgen ervoor dat uw locatie de juiste is.

Wij zorgen voor de beste invulling voor de beste prijs!

Spreker, dagvoorzitter, gespreksleiders

Goede sprekers en dagvoorzitters zijn onmisbaar tijdens uw congres, conferentie, symposium of seminar. Belangrijke factor is de doelstelling van uw bijeenkomst, maar ook uw budget speelt een rol.

De tijd van lange voordrachten is voorbij, gasten willen actief betrokken worden en meedoen.

Een goede spreker en dagvoorzitter is betrokken bij het programma. Een goede spreker en dagvoorzitter is toegankelijk.

Er is natuurlijk zoveel aanbod. Bieden wij u nog meer om van te kiezen? Nee. Wat wij wel doen is goed luisteren naar uw wensen. Het is klaar met het uren spenderen om de geschikte sprekers en dagvoorzitters te vergelijken. Op basis van uw wensen maken wij een selectie voor u, vragen offertes op en regelen het verder.

Uiteraard hebben wij al met vele sprekers en dagvoorzitters samengewerkt tijdens onze evenementen. Goede contacten leidt tot leuke samenwerkingen. Het moet raar lopen willen wij niet de juiste spreker en dagvoorzitter voor uw evenement vinden.

Wij zorgen voor de beste invulling voor de beste prijs!

Entertainment

Wat is een evenement zonder (het juiste) entertainment. Goed entertainment is onmisbaar voor een evenement, bijvoorbeeld voor uw bedrijfsfeest. Heeft u gehoord van dat bedrijfsfeest zonder muziek? Wij ook niet. Laat u meevoeren door een fantastische coverband of een DJ/VJ show met een spectaculaire lichtshow.

Natuurlijk mag ook het side entertainment niet vergeten worden. Bij de ontvangst, tijdens het eten en gedurende een evenement. Van magic tot spectaculaire acts. U wilt uw gasten vermaken, plezier geven. U wilt de WOW-factor!

Wij regelen de professionele invulling hiervan.

Er is ongelooflijk veel en een heel gevarieerd aanbod. Er is echter ook een groot verschil in kwaliteit. Hoe kunt u het juiste entertainment vinden dat past bij uw evenement? Wat is de juiste match? Bieden wij u nog meer om van te kiezen? Nee.

Wat wij wel doen is goed luisteren naar uw wensen, eventueel thema, samenstelling gezelschap, aantal gasten, budget, etc. Het is klaar met het uren spenderen om het juiste entertainment te vinden. Op basis van uw wensen maken wij een selectie voor u, vragen offertes op en regelen het verder.

Creatieve ideeën te over. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zorgen voor de beste invulling voor de beste prijs!

Decoratie voor evenementen

Wat is een evenement zonder de juiste decoratie en inrichting? Goede decoratie is onmisbaar voor een evenement, bijvoorbeeld voor uw bedrijfsfeest. Heeft u gehoord van dat themafeest zonder decoratie of die mooie loods zonder inrichting? Wij ook niet. U wilt uw gasten vermaken, plezier geven. U wilt de wow factor! Wij regelen de decoratieve invulling hiervan.

Er is ongelooflijk veel en een heel gevarieerd aanbod. Er is echter ook een groot verschil in kwaliteit. Hoe kunt u de juiste decoratie en inrichting vinden dat past bij uw evenement? Wat is de juiste match? Bieden wij u nog meer om van te kiezen? Nee.

Wat wij wel doen is goed luisteren naar uw wensen, eventueel thema, samenstelling gezelschap, aantal gasten, budget, etc. Op basis van uw wensen maken wij een selectie voor u, vragen offertes op en regelen het verder voor u.

Creatieve ideeën te over. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zorgen voor de beste invulling voor de beste prijs!

Catering voor evenementen

Een geslaagd evenement valt of staat met de beleving van eten. Uw gasten moeten worden verwend. Iedereen moet kunnen kiezen uit gevarieerde en heerlijke gerechten.
Lekker eten is een belangrijk onderdeel voor de beleving van uw gasten. We regelen de catering voor uw evenement tot in detail. We houden daarbij vanzelfsprekend rekening met alle mogelijke wensen.

Er is ongelooflijk veel en een heel gevarieerd aanbod. Er is echter ook een groot verschil in kwaliteit. Wij werken samen met gerenommeerde cateraars en traiteurs die kwaliteit kunnen waarborgen. En een dure cateraar wil niet altijd kwaliteit betekenen en omgekeerd natuurlijk ook.

Hoe kunt u de juiste cateraar vinden die past bij uw evenement, uw thema, gasten? Bieden wij u nog meer om van te kiezen? Nee.

Wat wij wel doen is goed luisteren naar uw wensen, eventueel thema, samenstelling gezelschap, aantal gasten, budget, etc. Op basis van uw wensen maken wij een selectie voor u, vragen offertes op en regelen het verder.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zorgen voor de beste invulling voor de beste prijs!

Bedrijfsuitje - Personeelsuitjes

Een bedrijfsuitje of personeelsuitje. Er is zoveel en gevarieerd aanbod. Bieden wij u dan nog meer om van te kiezen? Nee. Wat wij wel doen is goed luisteren naar uw wensen, wat wilt u wel en niet doen, aantal deelnemers, inspanning of ontspanning of een combinatie, regio, leeftijd, overnachtingsmogelijkheden, budget, etc.

Het is klaar met het uren spenderen om uitjes te vergelijken. Dat doen wij voor u. Op basis van uw wensen maken wij een selectie voor u, vragen offertes op en regelen het verder.

Samen met u zien we graag enthousiaste gasten die een leuke dag hebben gehad. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsuitje onvergetelijk wordt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zorgen voor de beste invulling voor de beste prijs!

Team building

Teambuilding. Een populaire bezigheid. Als team wil je gezellig samenzijn, beter leren samenwerken, elkaar beter leren kennen. The sky is the limit. Er is zoveel aanbod. 

Wat wij doen is goed luisteren naar uw wensen. Wat wilt u wel en niet doen, aantal deelnemers, inspanning of ontspanning of een combinatie, regio, leeftijd, overnachtingsmogelijkheden, etc.

Maak het uzelf gemakkelijk
Het is klaar met het uren spenderen om uitjes te vergelijken. Op basis van uw wensen maken wij een selectie voor u, vragen offertes op en regelen het verder.

U wilt een doel behalen en u wilt een boodschap overbrengen. Samen met u zien we graag enthousiaste gasten die een leuke en leerzame dag hebben gehad. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, wij zorgen ervoor dat uw team building onvergetelijk wordt.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zorgen voor de beste invulling voor de beste prijs!

Mist u nog iets? - Zoekt u iets anders?

Daag ons gerust uit met u ogenschijnlijk onmogelijke wens. Wedden dat wij het wel voor elkaar krijgen?

Wij zorgen voor de beste invulling voor de beste prijs!

Eventplanning – Event management

Het globale plan van uw evenement ligt er misschien al. De inhoud is misschien ook grotendeels bekend. Het evenement en alles eromheen moet nu wel in goede banen worden geleid. Geef uw evenement de maximale impact mee. Als evenementenbureau zorgen wij voor het beste resultaat van uw evenement. Het is zeker niet de bedoeling dat uw hele project wordt overgenomen. Het is uw eigen idee, uw organisatie en uw bedrijf. Samenwerking is de sleutel tot succes. Wij zijn de verbindende schakel tussen uw plan en de daadwerkelijke uitvoering daarvan.

Schakel een professioneel evenementenbureau in
Het kan voorkomen dat u handen en tijd tekort komt voor uw evenement. U heeft behoefte aan een professional die met u meedenkt. Iemand die u advies geeft of de eventplanning en event coördinatie voor u uit handen neemt.

Vraag direct een offerte aan

Bent u van plan een evenement te laten organiseren? We maken graag een offerte op maat voor u.

Michiel Zeeuw
Michiel Zeeuw
14:58 14 Nov 19
Topservice!We hebben Evenementenbureau 24-7 Events ingeschakeld om voor onze nieuwjaarsbijeenkomst een geschikte... evenementenlocatie te vinden. We waren op zoek naar een locatie voor onze bijeenkomst in de regio Utrecht. We hadden als non-profit organisatie een beperkt budget hiervoor uitgetrokken en wisten dat het moeilijk zou zijn om een geschikte evenementenlocatie te zoeken. Binnen no-time hadden ze een locatie voor ons gevonden en....precies binnen het budget! Wat een geweldige service. We kunnen Evenementenbureau 24-7 Events dan ook iedereen van harte aanbevelen.lees meer
Joyce Achterberg
Joyce Achterberg
09:28 14 Oct 19
Evenementenbureau 24-7 Events is bij ons op school langs geweest. Zij hebben de 3e jaars leerlingen van onze school... meer verteld over het organiseren van evenementen. Ze hebben verteld wat er komt kijken bij het organiseren van een congres of bedrijfsfeest. Daarna hebben de leerlingen een pitch mogen maken als huiswerk, waarna ze hun pitch voor de groep hebben mogen presenteren. We hebben het ontzettend leuk gevonden en hopen nog vaker van de diensten van Evenementenbureau 24-7 Events gebruik te mogen makenlees meer
Brainycloud Marketing
Brainycloud Marketing
08:44 21 Aug 19
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en alles goed geregeld.
Steve Entwistle
Steve Entwistle
11:17 18 Aug 19
Het is steeds fantastisch om met jullie te mogen samenwerken , jullie zijn goed georganiseerd en duidelijke afspraken... zijn hier troef !!We kijken er al vast naar uit naar onze volgende samenwerking ." See you in the future "!!Steve Delorean Time Machine Belgiumlees meer
Steven van Maris
Steven van Maris
09:56 07 Mar 18
Event Samen (voormalig Mijn Organisator) heeft fantastisch werk verricht met het organiseren van ons bedrijfsfeest.... Werkend bij een grote multinationale organisatie, heeft Mijn Organisator voor +/- 700 personen een ontzettend gaaf feest er van gemaakt. Duidelijke communicatie, budgetplanning en op een goede manier keuzevrijheid (zonder door de bomen het bos niet meer te zien ) heeft er voor gezorgd dat wij een prachtige avond hebben gehad.lees meer
Bekijk alle beoordelingen
Michiel Zeeuw
Michiel Zeeuw
14:58 14 Nov 19
Topservice!We hebben Evenementenbureau 24-7 Events ingeschakeld om voor onze nieuwjaarsbijeenkomst een geschikte... evenementenlocatie te vinden. We waren op zoek naar een locatie voor onze bijeenkomst in de regio Utrecht. We hadden als non-profit organisatie een beperkt budget hiervoor uitgetrokken en wisten dat het moeilijk zou zijn om een geschikte evenementenlocatie te zoeken. Binnen no-time hadden ze een locatie voor ons gevonden en....precies binnen het budget! Wat een geweldige service. We kunnen Evenementenbureau 24-7 Events dan ook iedereen van harte aanbevelen.lees meer
Joyce Achterberg
Joyce Achterberg
09:28 14 Oct 19
Evenementenbureau 24-7 Events is bij ons op school langs geweest. Zij hebben de 3e jaars leerlingen van onze school... meer verteld over het organiseren van evenementen. Ze hebben verteld wat er komt kijken bij het organiseren van een congres of bedrijfsfeest. Daarna hebben de leerlingen een pitch mogen maken als huiswerk, waarna ze hun pitch voor de groep hebben mogen presenteren. We hebben het ontzettend leuk gevonden en hopen nog vaker van de diensten van Evenementenbureau 24-7 Events gebruik te mogen makenlees meer
Brainycloud Marketing
Brainycloud Marketing
08:44 21 Aug 19
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en alles goed geregeld.
Steve Entwistle
Steve Entwistle
11:17 18 Aug 19
Het is steeds fantastisch om met jullie te mogen samenwerken , jullie zijn goed georganiseerd en duidelijke afspraken... zijn hier troef !!We kijken er al vast naar uit naar onze volgende samenwerking ." See you in the future "!!Steve Delorean Time Machine Belgiumlees meer
Steven van Maris
Steven van Maris
09:56 07 Mar 18
Event Samen (voormalig Mijn Organisator) heeft fantastisch werk verricht met het organiseren van ons bedrijfsfeest.... Werkend bij een grote multinationale organisatie, heeft Mijn Organisator voor +/- 700 personen een ontzettend gaaf feest er van gemaakt. Duidelijke communicatie, budgetplanning en op een goede manier keuzevrijheid (zonder door de bomen het bos niet meer te zien ) heeft er voor gezorgd dat wij een prachtige avond hebben gehad.lees meer
Bekijk alle beoordelingen

Evenementenbureau 24-7 Events

Evenementenbureau

Mercury 247 3769 KD Soesterberg

Telefoon: 085 002 8111

Website: https://247events.nl/
Contact: https://247events.nl/contact/

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
Gesloten
Scroll Up