Recensies

Klanten aan het woord

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en opdrachtgevers. Zo kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. Hier kun je lezen, want anderen over ons zeggen. Deze reviews zijn achtergelaten op onze Google pagina.

Wat is jouw mening over ons?

Hebben wij onlangs iets voor jou mogen organiseren? Of hebben we op een andere manier met jou samengewerkt? We zijn heel erg benieuwd naar jouw mening over ons. Ook andere mensen vinden het fijn om te lezen, wat jij van ons vindt.

Je kunt op 2 manieren jouw beoordeling over ons achterlaten:

  1. Op Google – Gebruik jouw Google account, om je beoordeling achter te laten
  2. Op de website (nieuw) – Voor als je geen Google account hebt.
Evenementenbureau 24-7 Events
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
inge a.h. kruiver-severijnen
inge a.h. kruiver-severijnen
10:24 04 Jun 20
Niet alleen events bij 24/7 Events. Ik kwam erachter dat 24/7 Events je ook heel goed kan helpen met het maken van een... nieuwe website voor je bedrijf, consultancy, etc. Want wat doe je als ondernemer tijdens de crisis? In ieder geval niet stilzitten. Met uitgebreide begeleiding en hulp van 24/7 Events, is mijn gloednieuwe website de afgelopen dagen opgebouwd, SEO geoptimaliseerd en mobiel vriendelijk gemaakt. Top service en engelengeduld.lees verder
Michiel Zeeuw
Michiel Zeeuw
14:58 14 Nov 19
Topservice!We hebben Evenementenbureau 24-7 Events ingeschakeld om voor onze nieuwjaarsbijeenkomst een geschikte... evenementenlocatie te vinden. We waren op zoek naar een locatie voor onze bijeenkomst in de regio Utrecht. We hadden als non-profit organisatie een beperkt budget hiervoor uitgetrokken en wisten dat het moeilijk zou zijn om een geschikte evenementenlocatie te zoeken. Binnen no-time hadden ze een locatie voor ons gevonden en....precies binnen het budget! Wat een geweldige service. We kunnen Evenementenbureau 24-7 Events dan ook iedereen van harte aanbevelen.lees verder
Joyce Achterberg
Joyce Achterberg
09:28 14 Oct 19
Evenementenbureau 24-7 Events is bij ons op school langs geweest. Zij hebben de 3e jaars leerlingen van onze school... meer verteld over het organiseren van evenementen. Ze hebben verteld wat er komt kijken bij het organiseren van een congres of bedrijfsfeest. Daarna hebben de leerlingen een pitch mogen maken als huiswerk, waarna ze hun pitch voor de groep hebben mogen presenteren. We hebben het ontzettend leuk gevonden en hopen nog vaker van de diensten van Evenementenbureau 24-7 Events gebruik te mogen makenlees verder
Brainycloud Marketing
Brainycloud Marketing
08:44 21 Aug 19
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en alles goed geregeld.
Steve Entwistle
Steve Entwistle
11:17 18 Aug 19
Het is steeds fantastisch om met jullie te mogen samenwerken , jullie zijn goed georganiseerd en duidelijke afspraken... zijn hier troef !!We kijken er al vast naar uit naar onze volgende samenwerking ." See you in the future "!!Steve Delorean Time Machine Belgiumlees verder
Steven van Maris
Steven van Maris
09:56 07 Mar 18
Event Samen (voormalig Mijn Organisator) heeft fantastisch werk verricht met het organiseren van ons bedrijfsfeest.... Werkend bij een grote multinationale organisatie, heeft Mijn Organisator voor +/- 700 personen een ontzettend gaaf feest er van gemaakt. Duidelijke communicatie, budgetplanning en op een goede manier keuzevrijheid (zonder door de bomen het bos niet meer te zien ) heeft er voor gezorgd dat wij een prachtige avond hebben gehad.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader

Samen met 24-7 Events heb ik voor MEE Nederland een ontbijtbijeenkomst met Tweede Kamerleden georganiseerd in Dudok Den Haag.

Door hun organisatorische talent, heb ik me geheel kunnen richten op de inhoudelijke invulling.

Geweldige samenwerking.

Kyra van der Meulen

senior consultant communication, Goede Doelen Nederland

Ik wilde even laten weten dat ik het superleuk vond de Landelijke Verkiezingsdag en mijn welgemeende complimenten voor de organisatie. Echt, ik vind het knap!

En ik vond het ook heel leuk dat na een half uur er al een artikel op De Volkskrant.nl stond.

Super!

Mi-Jeanne Blansjaar

regisseur, NTR

“Ik heb 24-7 Events leren kennen bij een ontbijtbijeenkomst van MEE Nederland voor de commissie Jeugd van de 2e Kamer.

Ik heb zelden zo’n professioneel georganiseerde bijeenkomst meegemaakt.

Alles liep op schema en op rolletjes.”

Karin de Roos

Directeur/Eigenaar, Schriftelijk, Tekst & Uitleg

“Het karakter van Inge weerspiegelt zich in haar werk: ze is integer en sociaal. Iemand ook die afspraken nakomt.

Een innemende persoonlijkheid, vaardig in het leggen en onderhouden van contacten. Bij diverse gelegenheden hebben we samengewerkt.

Altijd was de ervaring positief.

Gijs Wanders

mede-directeur, Hij is Gijs

Geslaagd vliegtuig-feestje

Rated 4,0 out of 5
december 2, 2022

Wij hebben een bedrijfsfeest georganiseerd in vliegtuig-thema. Via 24-7 Events hebben we te gekke props ingezet, zoals douanepoortjes bij de ingang en een vliegtuig in de feestzaal. Het maakten het evenement helemaal af. Het was een fijne samenwerking.

Esther van Vliet (Thinc ahead)

Antwoord van Evenementenbureau 24-7 Events

Hi Esther,

Dank je wel voor je leuke review. uit de foto’s bleek wel dat jullie ene geweldig leuk evenement hebben georganiseerd in vliegtuig thema.

Wij hebben ook de samenwerking met jullie als erg prettig ervaren. Tot de volgende keer!

Evenementenbureau 24-7 Events

TOP geregeld!!!

Rated 5,0 out of 5
juli 1, 2022

Exxaero heeft 24-7 events ingeschakeld om wat extra’s toe te voegen op het bedrijfsfeest. En dat is uiteraard heel goed gelukt! Met de Photobooth en de Ex-plane. Vlotte communicatie. Gewoon top geregeld! Zeker een aanrader!

Kim Vercouillie

DeLorean op de TU/e

Rated 5,0 out of 5
juni 20, 2022

Voor een stunt op de Technische Universiteit Eindhoven hebben wij een dag lang de DeLorean naar de universiteit laten komen. Een supergoede aandachtstrekker! Het personeel van 247 events is erg aardig en meedenkend, en het was erg leuk om de verhalen van de eigenaar te horen over hoe hij de DeLorean heeft gebouwd en hoe hij aan de bouwtekeningen is gekomen. Je merkt dat ze veel passie hebben in hun werk, een absolute aanrader dus!

Eva

Back to Normal

Rated 5,0 out of 5
mei 24, 2022

19 mei hebben we eindelijk weer de Dutch IT -channel Awards kunnen uitreiken in een spetterend gala met als thema Back to Normal! De iconische DeLorean kon natuurlijk niet ontbreken op dit event in Studio 21 in Hilversum. Veel van onze bijna 700 gasten hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt voor het maken van leuke foto’s en video’s. Het was een een mooie avond. Bedankt 24-7 Events en Ron voor de fijne samenwerking en uitstekende service.

Rob de Kleijnen

Antwoord van Evenementenbureau 24-7 Events

Dank je wel voor je leuke reactie Rob! Het was voor ons een grote eer om met de DeLorean Time Machine bij jullie prachtige evenement aanwezig te zijn.

We hope to see you in the Future!

Evenementenbureau 24-7 Events

SoLow Halloween Nights

Rated 5,0 out of 5
november 26, 2021

We hebben samen met Ron (24-7 events) de spraakmakende SoLow Halloween Nights in onze nieuwe winkel in Utrecht georganiseerd. We zaten vooraf met veel vraagtekens en twijfels maar geloofden samen dat het iets unieks zou kunnen worden. Het enthousiasme, de energie en uithoudingsvermogen was indrukwekkend en zorgde voor veel vertrouwen. Het evenement was een groot succes. De nieuwe winkel staat op de (Utrechtse) kaart en het evenement kreeg veel positieve feedback van consumenten en aandacht in de media (RTV Utrecht / NOS journaal). Zonder het team van 24-7 was dit zeker niet gelukt.

Gert-Jan Becks
error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!