Evenementen organisator

Welkom bij Evenementenbureau 24-7 Events! Waar we jouw speciale gelegenheid omtoveren tot een buitengewone ervaring. Met een passie voor creativiteit en oog voor detail zorgen wij voor de perfecte planning en uitvoering van evenementen die jouw verwachtingen overtreffen.

Als evenementenbureau bieden wij een breed scala aan diensten om aan al jouw behoeften te voldoen. Van het organiseren van privéfeesten en bedrijfsevenementen tot het creëren van gedenkwaardige bruiloften en onvergetelijke jubilea, wij nemen het volledige proces uit handen en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Onze rol

Onze werkzaamheden zijn onder andere:

  • het selecteren van de perfecte locatie die past bij jouw visie en budget
  • het regelen van professionele catering en het creëren van een unieke menukaart die de smaakpapillen prikkelt.
  • we zorgen voor sfeervolle decoraties die de gewenste ambiance creëren
  • we werken we samen met de beste leveranciers om entertainment van topkwaliteit te garanderen.

Als evenementenbureau, met meer dan 15 jaar ervaring, begrijpen we het belang van persoonlijke aandacht en luisteren we naar jouw wensen. We bieden deskundig advies en begeleiding je gedurende het hele proces. Op die manier kun jij je concentreren op het genieten van jouw speciale dag. Ons doel is om jouw visie werkelijkheid te laten worden en een onvergetelijke ervaring te creëren die nog lang in de herinnering van jou en jouw gasten zal voortleven.

Of je nu een intiem feest wilt organiseren of een grootschalig evenement wilt neerzetten, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van een buitengewoon en betoverend evenement.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Overzicht - Wat hebben we voor je?

Een pas getrouwd bruidspaar staat op het punt om elkaar te kussen

Weddingplanning

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Het plannen van een bruiloft kan een overweldigende taak zijn. Als professionele weddingplanners staan we klaar om je te helpen elk detail perfect te regelen.

Van het selecteren van de ideale locatie tot het vinden van de beste leveranciers, wij zorgen voor een naadloze planning, zodat jullie je kunnen concentreren op het vieren van jullie liefde.

Als ervaren weddingplanners hebben we oog voor detail en zullen jullie wensen omzetten in een betoverende werkelijkheid. Jullie huwelijksdag wordt een onvergetelijke gebeurtenis.

Een dansend bruidspaar tijdens een huwelijksfeest in de regio Utrecht

Huwelijksfeesten

Het huwelijksfeest is een viering van liefde, geluk en verbondenheid. Bij ons kun je rekenen op een betoverend huwelijksfeest dat perfect aansluit bij jullie persoonlijke stijl en voorkeuren.

Of je nu droomt van een intieme ceremonie in een romantische setting of een grootschalig feest in een elegante locatie, wij zorgen voor een unieke ervaring die al jullie verwachtingen overtreft.

Onze getalenteerde eventplanners werken nauw met jullie samen om elk aspect van het huwelijksfeest vorm te geven. Van de sfeervolle decoratie tot aan culinaire hoogstandje. Onze eventplanners zorgen dat jullie en jullie gasten kunnen genieten van een magische en onvergetelijke avond.

Een bruidspaar met de DeLorean Time Machine als trouwauto

Bekende filmauto's

Maak van jouw evenement een onvergetelijke filmervaring met het huren van onze iconische filmauto’s. Ben je een filmliefhebber op zoek naar een vleugje glamour? Stap dan in onze collectie met klassieke auto’s die beroemd zijn geworden op het grote scherm.

Of je nu wilt plaatsnemen in de tijdloze DeLorean Time Machine uit Back to the Future, de slimme en stoere K.I.T.T. uit KnightRider, de herkenbare A-Team bus of de legendarische General Lee uit Dukes of Hazzard. Bij ons vind je de perfecte filmauto om jouw evenement een onvergetelijke twist te geven. Voel je als een ster terwijl je in stijl rondrijdt en creëer een ambiance die de magie van de filmwereld tot leven brengt.

Beauty Mirror fotospiegel huren voor bruiloft feest (1)

Interactieve fotospiegel

Wil je jouw gasten een leuke en interactieve ervaring bieden op jouw evenement? Huur onze interactieve fotospiegels en laat jouw gasten onvergetelijke momenten vastleggen. Deze spiegels zijn voorzien van geavanceerde technologie en bieden interactie met verschillende creatieve mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld leuke filters, teksten en smileys toevoegen aan jouw eigen foto.

Je kunt onbeperkt foto’s maken tijdens jouw huwelijksfeest. Het fotoframe kan bovendien helemaal in jouw eigen stijl worden opgemaakt, wat het extra persoonlijk maakt. Je gasten kunnen direct hun foto’s printen en delen op sociale media. Een blijvende herinnering aan jouw perfecte huwelijksfeest.

Vliegtuig huren voor thema evenement Reizen thema, vakantie thema

Een vliegtuig als Bar & VIP lounge

Maak van jouw particuliere evenement een unieke en opvallende ervaring. Huur een vliegtuig dat is omgebouwd tot een exclusieve bar, foodtruck en VIP lounge. Verras jouw gasten met een buitengewoon concept, waarin ze kunnen genieten van heerlijke drankjes en smaakvolle gerechten. Jullie worden omringd door het unieke decor en de sfeer van een vliegtuig.

Of het nu gaat om een huwelijksfeest of andere bijzondere gelegenheid; dit vliegtuig zal zeker indruk maken en een gespreksonderwerp zijn onder jouw gasten. Creëer een onvergetelijke ambiance en bied jouw genodigden een exclusieve setting die hun verwachtingen overtreft.

vrijgezellenfeest en uitjes organiseren mannen vrouwen utrecht amsterdam rotterdam bachelor vrijgezellen party

Vrijgezellen uitjes

Ben je op zoek naar een onvergetelijk uitje om het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin te vieren? Wij bieden een scala aan spannende en avontuurlijke activiteiten die perfect passen bij deze speciale gelegenheid.

Of je nu kiest voor een actief outdoor-avontuur, een ontspannende wellnessdag of een creatieve workshop, wij zorgen ervoor dat het vrijgezellenfeest een memorabele ervaring wordt voor de hele groep.

Jouw voordeel!

Als ervaren evenementenbureau begrijpen we de unieke behoeften van particulieren bij het plannen van speciale gelegenheden. Er zijn meerdere voordelen die je kunt verwachten, wanneer je ons als jouw evenementenbureau inhuurt voor jouw vrijgezellenuitje, weddingplanning of huwelijksfeest.

Weddingplanning
Het plannen van een bruiloft kan een overweldigende taak zijn, maar met ons als evenementenbureau aan jouw zijde, kun je genieten van een stressvrij en vakkundig georganiseerd huwelijk. We werken met je samen om jouw visie tot leven te brengen. We selecteren en de perfecte locatie, cateraars, bloemisten, muzikanten en andere leveranciers die passen bij jouw stijl en budget.

Met onze deskundige begeleiding en uitgebreide ervaring zorgen we ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt gepland en dat jouw huwelijksdag vlekkeloos verloopt, zodat je kunt genieten van een onvergetelijke en liefdevolle ervaring.

Huwelijksfeest
Het huwelijksfeest is een viering van liefde en verbondenheid. Als evenementenbureau begrijpen we het belang van het creëren van een buitengewone sfeer die jou en jouw gasten zal betoveren.

Met onze expertise in evenementenplanning zorgen we voor een prachtig gedecoreerde locatie, heerlijke catering, hoogwaardig entertainment en alle andere elementen die nodig zijn om een onvergetelijk huwelijksfeest te realiseren. We zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt georganiseerd, zodat jij je kunt concentreren op het vieren en genieten van deze bijzondere mijlpaal in jouw leven.

Of je nu een vrijgezellenuitje, weddingplanning of een huwelijksfeest in Utrecht wil laten organiseren: Door het inhuren van ons als evenementenbureau heb je de garantie van professionele expertise, gepersonaliseerde service en een onvergetelijke ervaring die aan al jouw verwachtingen voldoet. Laat ons jouw dromen werkelijkheid maken en jouw speciale gelegenheid transformeren tot een moment om voor altijd te koesteren.

Vrijgezellenuitjes
Wanneer je ons als evenementenbureau inschakelt voor het organiseren van jouw vrijgezellenuitje, profiteer je van een zorgeloze en op maat gemaakte ervaring. We nemen het hele proces uit handen, van het bedenken van unieke en avontuurlijke activiteiten tot het regelen van accommodatie en transport. Door onze uitgebreide kennis en connecties zorgen we ervoor dat het vrijgezellenuitje perfect aansluit bij de interesses en voorkeuren van de bruid of bruidegom, waardoor het een onvergetelijke gebeurtenis wordt voor de hele groep.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Over ons

Wij zijn een full service evenementenbureau, gevestigd in de regio Utrecht. We organiseren sinds 2006 evenementen voor de zakelijke markt. Begonnen als organisatoren van netwerkbijeenkomsten voor de landelijke politiek. Zo organiseerden wij jaarlijks een zgn. “Politieke ontbijtbijeenkomst”. 

Deze netwerkbijeenkomst vond altijd plaats op de dag van de Algemene Politieke Beschouwingen, de dag na Prinsjesdag. Vanuit die positie werden we ingeschakeld door vele belangenorganisaties. Dit waren vaak organisaties wie de belangen behartigen voor mensen met een Licht Verstandelijke Beperking. 

Voor deze belangenorganisaties organiseerden wij verschillende evenementen. Denk hierbij aan:

  • Jubileum bijeenkomsten
  • Symposia
  • Congressen en;
  • Netwerk evenementen

Meest invloedrijke evenement

Voor ons is het meest impactvolle evenement geweest: De organisatie van de Landelijke Kiezersdag in Den Haag in 2017. Uit dit evenement is landelijke wetgeving voortgevloeid. U kunt hierbij denken aan het gegeven dat mensen met een Licht Verstandelijke Beperking, tijdens het stemmen, nu wel iemand mee mogen nemen in het stemhokje. Dit was voor die tijd niet toegestaan, waardoor een doelgroep van ruim 1,17 miljoen mensen buiten de boot viel qua stemrecht.

Door ons als evenementenbureau in te schakelen, voor de organisatie van uw zakelijke evenement, krijgt u de kans om nieuwe ontwikkelingen in uw branche te ontdekken en potentiële zakelijke kansen te verkennen.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!