Filmauto huren voor een evenement

Je hebt er misschien wel eens van gedroomd. Zelf zitten in een auto, uit een bekende serie of film. Dan hebben we goed nieuws voor je! Want vanaf vandaag kan die droom werkelijkheid worden. Je kunt via Evenementenbureau 24-7 Events een iconische filmauto huren. 

We hebben meerdere opties in ons wagenpark. Ze staan klaar om jouw evenement, merkactivatie of beursstand naar grote hoogten te doen stijgen! De filmwagens zijn ware magneten voor de massa. Zet ze neer en wacht 5 minuten. Zonder ook maar iets te doen, stromen de mensen op je af. 

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Vele extra opties beschikbaar

Een filmauto huren voor je evenement is natuurlijk al een top idee. Maar we denken graag met je mee, want jouw evenement, merkactivatie of beursdag moet een feest worden. Creatief als we zijn, hebben we goed nagedacht, over hoe wij de aanwezigheid van de filmauto en daarmee jouw evenement kan worden versterkt.

Back to the Future auto
Zo hebben wij rondom het thema Back to the Future een enorm arsenaal aan mogelijkheden voor je. Het is zelfs zoveel, dat we er een hele Back to the Future brochure voor hebben gemaakt. Van props, effecten, decoratie en photobooths. Wij gaan hierin extreem ver. Jouw volgende themafeest wordt een ervaring om nooit meer te vergeten. En de wagen? Die rijdt natuurlijk zo je eventlocatie binnen!

Knight Rider
KITT is de bekende wagen uit de hitserie Knight Rider. Een ware black beauty voor elk evenement. Het is een 100% exacte replica, die bovendien nog rijdt ook. Ook hier kunnen wij een zgn. Knight Rider Photobooth voor je maken. Alles custom made en een belevenis apart.

Ghostbusters
De (voorlopig) grootste wagen uit ons assortiment film auto’s. Met zijn ruim 2.500 kilo schoon aan de haak, maak je gegarandeerd indruk op je gasten. Naast de wagen, die al supertof is, hebben we ook zogenaamde cosplay acteurs. Ze kunnen op jouw event langskomen, helemaal gekleed als Ghostbusters. Gaaf voor een meet & greet sessie of als een extra act. Bij de Ghostbusters horen natuurlijk……SPOKEN. Met holografische effecten laten we ‘echte’ spoken tevoorschijn komen op jouw event. Tof voor een Spooky Party, bijvoorbeeld.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Filmauto’s die te huur zijn

(er komen er nog meer!)

Film auto huren voor evenementen DeLorean tijdmachine uit Back to the Future

DeLorean Time Machine Back to the Future

De DeLorean Time Machine uit Back to the Future. Je kunt hem huren voor jouw event. Een prachtige wagen, rijdend en wel met alle props erop en eraan. We hebben we een heel arsenaal aan Back to the Future items. Lees meer of vraag direct onze Back to the Future brochure aan. 

Film auto huren voor evenementen KITT de auto uit Knight Rider

K.I.T.T. De auto uit Knight Rider

Voel je voor even Michael Knight en neem plaats in KITT. De auto uit de filmserie Knight Rider. De wagen rijdt en is een 100% exacte replica. Alles zit erop en eraan. Een experience die je niet mag missen. Vraag ook zeker naar de mogelijkheden van onze KnightRider Photobooth.

Film auto huren voor evenementen ECTO 1 de wagen uit Gostbusters

ECTO-1 uit de films Ghostbusters

“Who are you gonna call? Ghostbusters!”. We hebben de wagen uit Ghostbusters, ECTO-1, ook in de verhuur. Nog zo’n rijdend icoon uit de jaren ’80. Naast de wagen, kunnen we ook acteurs geheel in tenue regelen. En wat dacht je van holografische spoken, zwevend boven de wagen?  

General Lee Dukes of Hazzard auto huren

General Lee uit The Dukes of Hazzard

Yee haw!” De auto uit de televisieserie The Dukes of Hazzard, de General Lee, is te huur. Je kunt de wagen huren voor personeelsfeesten, promotie acties, film/video opnames, beurzen en themafeesten. Heb je een evenement met een jaren ’80 of film thema? Lees snel verder….

A-Team bus huren in Nederland

De GMC bus uit The A-Team serie

“I love it, when a plan comes together”

Je kunt het busje van The A-Team huren voor personeelsfeesten, promotie acties, film/video opnames, beurzen en themafeesten. Voel je voor even lid van het  A-Team van John ‘Hannibal’ Smith.

Evenementenbureau
24-7 Events

Mercury 247 3769 KD Soesterberg
Telefoon: 085 002 8111
Website: https://247events.nl/
Contact: https://247events.nl/contact/

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
Gesloten
error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!