Back to the Future auto huren voor je evenement!

Back to the Future auto huren

Deze schitterende auto van Back to the Future is te huur via de bemiddeling van Evenementenbureau 24-7 Events. Tot in de kleinste details komt deze waanzinnige show auto overeen met het exemplaar uit de gelijknamige film. De auto is voorzien van alle handtekening van de cast uit deze iconische film trilogie.

Vooral in het donker wanneer alle led verlichting aan staat zowel binnen als buiten, geeft een futuristische uitstraling aan elk event.

Een blikvanger die zeer geschikt is voor publieks beurzen, auto shows, bedrijfsfeesten en evenementen met een futuristisch karakter. Een icoon die een onuitwisbare indruk achter laat!

Back to the Future auto huren voor een reveal-moment

Het feest is in volle gang, de lichten dimmen. Op het videoscherm van 5 mx 5 meter speelt zich een korte introfilm af. Clips uit de film Back to the Future nemen de gasten mee, terug naar de jaren ’80. De gasten kijken geamuseerd, zich niets vermoedend. Plotseling komt er rook vanachter een gordijn. Een fel blauw licht schijnt door de rook, wat gebeurt hier?

De lichten in de zaal flikkeren synchroon met de videoclip. Marty McFly reist voor het eerst in de tijd, het jaar 1954. En dan……..een luide knal en het gordijn verdwijnt. En daar komt, onder dramatische muziek, langzaam de tijdmachine binnenrijden. Camera’s flitsen en het gegil van de gasten bevestigen de verrassing.

“Is het hem”?

Dit is de meest gestelde vraag wanneer de Back to the Future auto op een evenement staat. Het is een 100% exacte replica van de DeLorean Time Machine, zoals te zien in de films van Back to the Future. De eigenaar had voor ogen: Wanneer ik de auto uit Back to the Future zal bouwen, dan moet hij ook exact hetzelfde zijn. Ik wil dat de mensen vragen: “Is het hem?” Nou, dat is gelukt!

Back to the Future

Wil je een onvergetelijk bedrijfsfeest of evenement in het thema Back to the Future inclusief deze fantastische showstopper? Neem direct contact met ons op en vraag naar ons unieke Back to the Future bedrijfsfeest.

Back to the Future auto huren?

Reclame en marketingbureau’s

Je hebt deze auto uit Back to the Future vast wel eens in een commercial op televisie voorbij zien komen. Je maakt gelijk een statement naar je publiek. Met grote regelmaat worden wij benaderd om de Back to the Future auto te huren voor een fotoshoot of commercial.

Een ideale manier voor reclamebureau’s en marketingbureau’s die voor hun klant een toekomstvisie willen laten uitstralen. “Wij komen altijd op tijd”

Back to the Future auto huren voor bedrijfsfeest

De DeLorean Time Machine is een ultieme showauto. Doordat de auto volledig functioneert, is hij geweldig goed te gebruiken voor een zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsfeest of een bruiloft.

Hoe gaaf zou het zijn om met de Back to the Future auto de locatie te komen binnenrijden. Als bruid of bruidegom je toekomstige echtgenoot tegemoet komen rijden? Samen op weg naar de toekomst!

Wat kost het huren van de Back to the Future auto?

Wanneer je deze auto uit Back to the Future wil huren, dan moet je rekening houden met de volgende kosten:

Huurkosten

Huurkosten voor het huren van de auto uit Back to the Future
Voor het huren van deze Back to the Future auto geldt een maatwerktarief. 

Het huurtarief is afhankelijk van het aantal uren, waarvoor je de tijdmachine uit Back to the Future wilt huren.

Vermeld ons alsjeblieft de tijden, waarop de wagen beschikbaar moet zijn, voor jouw evenement. We maken dan met alle plezier een prijsindicatie voor je.

(Minimum afname is 3 uren.)

Transportkosten

Transportkosten
De transportkosten, bij het huren van de Back to the Future auto, worden per kilometer berekend. De kilometers worden berekend vanaf de standplaats van de auto tot de werkelijke locatie van je evenement. De berekening van het totaal aantal kilometers wordt berekend over de heenreis + terugreis.

Het is daarom verstandig om tijdens je offerte aanvraag ook de locatie van het evenement door te geven.

We hebben bij je offerte aanvraag van de volgende gegevens van de evenementenlocatie van je nodig:

  • Adres + huisnummer
  • Postcode
  • Stad + Land

Op basis van deze gegevens kunnen we de transportkosten goed voor je berekenen.

Wanneer je alleen de stad van je event weet dan worden de transportkosten daarmee berekend. Wanneer daarna de exacte eventlocatie bekend is, zullen de transportkosten worden herrekend.

Overnachting + lunch

Overnachtingskosten + lunchkosten (optioneel)
Het kan voorkomen dat je de auto al vroeg in de ochtend op de locatie van je evenement wilt hebben.

Om een tijdige aankomst zoveel mogelijk te kunnen garanderen, zal de vervoerder de avond van tevoren afreizen naar je evenementenlocatie. Ander scenario is dat je evenement ‘s avonds begint en tot diep in de late uurtjes doorgaat.

De eigenaar is tijdens het gehele evenement persoonlijk aanwezig bij de wagen. Je zult begrijpen dat het niet verantwoord is om hem na je feest, vermoeid en wel, achter het stuur te laten kruipen en zich op te maken voor zijn terugreis.

Er zal in dit soort gevallen een hotel voor hem moeten worden geboekt. Verder rekent hij een maaltijd aan je door. Deze kosten zijn optioneel. Wij stemmen van tevoren met de leverancier af of deze kosten moeten worden meegenomen in het kostenoverzicht of niet.

Een kijkje in de Back to the Future auto

DeLorean Time Machine huren? Dit moet je weten

Zelf rijden in de auto van Back to the Future, kan dat?
De auto uit Back to the Future is uniek in Europa. De wagen is in 5 jaar tijd met de hand gebouwd. Het is een exacte replica van de wagen die schitterde in de filmtrilogie Back to the Future. De wagen is rond de € 250.000 waard. Je zult begrijpen dat we je dan ook niet zelf even een rondje kunnen laten rondscheuren. Het rijden van de Back to the Future auto, in combinatie met publiek, kan alleen onder strikte voorwaarden.

Het rijden in de tijdmachine uit Back to the Future, gebeurt verder alleen door de eigenaar van de auto. Rijden met de Back to the Future auto op de openbare weg is in principe verboden, omdat het een showauto is. Rijden op een afgesloten privé terrein is echter wel mogelijk.

De tijdmachine rijdt net als een ‘normale’ auto. De auto is hierdoor perfect om in te zetten voor een zogenaamd reveal-moment. Je moet vooraf met de evenementenlocatie wel overleggen of dit is toegestaan. De Back to the Future tijdmachine bevat een brandstoftank. Sommige evenementenlocaties zijn daar niet happig op. Dit in verband met brandveiligheid.

Praktische informatie voor het huren van de Back to the Future auto

De afmetingen van de auto uit Back to the Future zijn:

  • Breedte: 1,90 mtr
  • Lengte: 4,30 mtr
  • Hoogte: 1,20 mtr
  • Gewicht: 1500 kg (voorzijde 700 kg – achterzijde 800 kg)

Wanneer het past in de locatie kun je ervoor kiezen om de Lightning rod op de auto te laten zetten. Dat is wel zo leuk natuurlijk. De Lightning rod is de bekende haak waarmee de auto 1.21 gigawatt aan opgewekte energie kreeg via een blikseminslag. Je moet rekening houden met een minimale hoogte van 4 meter. Gemeten vanaf de vloer tot het laagste punt aan het plafond. De Lightning rod kan eenvoudig worden bevestigd op de auto.

Beveiliging van de tijdreis machine uit Back to the Future
Wanneer je de Back to the Future auto besluit te willen huren, krijg je gegarandeerd vragen over de veiligheid. We geven je hier de nodige informatie over de beveiliging van de wagen. Zo kun je de evenementenlocatie gerust stellen.

Brandstof beveiliging
De Back to the Future auto is volledig beveiligd. Bij binnenkomst rijdt de auto op benzine. De tank bevat maximaal 5 liter brandstof. De benzinetank is gemaakt van kunststof (Veilig en lekvrij) De benzinetank is beschermd door een stalen chassis en een stalen beschermplaat onder de benzinetank.

Elektriciteit van de auto
De auto heeft een ‘cut off master switch’ (batterij schakelaar) Dit betekent dat de accu van de wagen volledig zal worden afgesloten tijdens het evenement. Voor de DeLorean is stroom nodig van 220V ( 16Amp , 3000W max ). Een gewone laagspanning dus.

Elektronische componenten
Alle props op de Back to the Future auto zijn van LED verlichting, waarbij er geen of nauwelijks hitte wordt ontwikkeld. Al deze componenten zijn eveneens voorzien van een masterswitch. Alle props hebben als energiebron een eigen aparte (zuurvrije) gel batterij. Iedere component heeft daarnaast zijn eigen zekering. Alle componenten (batterij en zekeringen) bevinden zich in de kofferruimte voorin de auto en zijn gemonteerd op een brandvrije houten plaat van 20 mm dikte.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!