Back to the Future DeLorean Photobooth1

Back to the Future bedrijfsfeest

Vanaf € 49,50 p/p

Minimaal 50 personen

}

4 uur

Eigen locatie of externe locatie

Back to the Future thema feest

Wie kent de films van Back to the Future niet? Deze iconische filmtrilogie uit de jaren ’80 is wereldwijd een hit, nog steeds! De film is zelfs zo historisch dat er een heuse Back to the Future day naar is vernoemd! 21 oktober (2015) is de dag dat Marty McFly met de DeLorean Time Machine in de toekomst belandde.

Tijdreizen

Het reizen door de tijd, stond centraal in deze filmtrilogie films. Marty McFly (Michael J. Fox) en Emmet “Doc” Brown (Christopher Lloyd) beleefden hun avonturen. Ze reisden met een heuse tijdmachine vanuit 1985 terug in de tijd naar 1955 en 1885. Ze reisden ook naar het jaar 2015. Toen nog de toekomst. Inmiddels is voor ons dat inmiddels het verleden.

Tijdens jullie bedrijfsfeest, nemen we jullie mee met een reis door de tijd. Dat doen we in beeld, geluid, smaak en ervaring. Het eten wordt helemaal in het Back to the Future thema  samengesteld. We houden rekening met alle voedsel voorkeuren, natuurlijk. De lekkerste 50’s gerechten, geserveerd door onze rollerblade girls. Geniet van de lekkerste burgers and bites in het speciaal opgebouwde 50’s dinercafé, inclusief jukebox.

Tijdens het heerlijke eten geniet je, samen met je collega’s van de band, terwijl live on stage “Johnny Be Good” wordt gespeeld.

Unieke props

Vergaap je aan unieke Back to the Future props (die niemand anders in Nederland heeft!), die tentoon worden gesteld in sfeervolle display cabinets. The Hooverboard, de zelfstrikkende Nike’s van Marty McFly uit Back to the Future II, de Remote control van Doc Brown en nog heel veel meer.

We’re just gettin’ started…….. 

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

DeLorean Time Machine

Ladies and gentlemen: We Got Him! We bedoelen dan wel die wereldberoemde auto: De DeLorean Time Machine. hij rijdt en is 100% screen accuraat. Alle goodies, zoals de flux capacitor en de time circuits, zitten erin en werken. Oh yes, je kunt er zelfs in gaan zitten, voor een onvergetelijke foto. Je vrienden en collega’s gaan super jaloers zijn.

Jij hebt er vast wel eens over gefantaseerd, om ooit zelf eens in die tijdmachine te kunnen zitten? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot ware meesters, in het verzorgen van een Back to the Future feest. Tot in het kleinste detail, kunnen wij jouw Back to the Future bedrijfsfeest invullen. Wij beschikken over enkele unieke stukken, die je nergens anders kunt krijgen.

We laten de identiteit jouw bedrijf naadloos samensmelten in dit Best-Ever bedrijfsfeest. Tot in de meest akelig kleinste details doe wij dit. Zo hebben we een heel bijzonder toegangskaartje voor jullie….Maar meer verklappen we lekker niet.

 

Back to the Future DeLorean for Events-plutonium-case

Creating memories

Je komt haast ogen en oren tekort. De schitterend gedecoreerde locatie, gedecoreerd in alle 4 de tijdzones, net als in de films. Iedereen loopt natuurlijk helemaal in stijl gekleed. Voel je lekker vrij, om een outfit te kiezen. Ga je voor 80’s kleding of fluoriserende kleding uit de toekomst? Alles kan en dat is wat dit feest zo ongelooflijk tof maakt.

De DJ draait de beste hits uit de jaren ’80. Natuurlijk mogen ook de hedendaagse hits niet ontbreken. (waren de 80’s niet gewoon de the-best-ever-decade qua muziek?) Ga helemaal los met je collega’s op de dansvloer. Kan het, wil je het: Dan is er naast een DJ ook nog eens een VJ show.

Foto’s and special effects

Hier moeten foto’s van worden gemaakt. Wij zorgen voor een blijvende herinnering. We plaatsen een magische fotospiegel. De fotoframes zijn helemaal in Back to the Future stijl. Ga helemaal voluit en we zetten een Greenscreen fotostudio neer. Nu kun je samen met Doc en Marty op de foto. Of zweef je liever op het hooverboard, in een scene uit Back to the Future II?

Nog meer!

We kunnen special effects regelen, waardoor alles, nog mooier wordt. The Virtual Flames waarbij het vlammenspoor uit Back to the Future over de vloer schiet. Dit virtuele effect is akelig realistisch. Alsof je echt in de vlammen staat. En je kunt er gewoon bovenop gaan staan.

 

Je kunt onder andere de pet van Marty McFly op je feest als decoratie kiezen Back to the Future feest organiseren
Speciale effecten tijdens een Back to the Future feest - het vlammenspoor

Ingrediënten voor een onvergetelijk Back to the Future feest

Met de items hieronder maken wij jouw Back to the Future feest. Een happening waar nog jaren over gesproken zal worden. Wij durven te claimen dat wij het enige evenementenbureau in heel Nederland zijn, die het Back to the Future thema ZO COMPLEET aanbieden. Niet voor niets dat zelfs andere evenementenbureau’s ons inschakelen voor hun bedrijfsfeesten.

Catering

 • Welkomstdrank
 • Foodcorners, walking dinner of Buffetten
 • Burgers, Bites and Lollipops
 • Vele extra’s mogelijk

Decoratie

 • DeLorean Time Machine
 • Back to the Future props
 • Display kasten
 • 4 Timezones inrichting (Wild west | ’50’s | ’80’s | Future)
 • Fotobooth / Selfie Mirror
 • Greenscreen Studio
 • Custom invitations (BTTF-styled)
 • Special effects (Vlammenspoor in virtual reality)

Entertainment

 • Live band optreden
 • DJ/VJ show
 • Custom Videoclips

Locatie

 • Eigen locatie / Eigen terrein
 • Externe locatie (Heel NL)

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Logo evenementenbureau 24-7 Events _ Mercury 247, 3769KD Soesterberg _ events@247events.nl _ 085 - 0028111

Mercury 247
3769 KD Soesterberg

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Contactformulier

Evenementenbureau
24-7 Events

Mercury 247 3769 KD Soesterberg
Telefoon: 085 002 8111
Website: https://247events.nl/
Contact: https://247events.nl/contact/

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
Gesloten
error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!