Back to the Future

Een fantastisch bedrijfsfeest met een bijzonder thema op unieke wijze ingevuld. Een weergaloos feest, custom made in every possible way en very exciting!

Unieke elementen komen bij elkaar. Geschikt voor bedrijven om terug te kijken in het verleden, successen te vieren of vooruit te blikken naar de toekomst.

Het bedrijfsfeest “Back to the future” is geheel in stijl van deze epische film trilogie uit de jaren ’80.

Custom made bedrijfsfeest

Alles rondom het bedrijfsfeest met het thema Back to the Future wordt volledig custom made afgeleverd. Van de catering tot en met de decoratie aan toe.

Naast de DeLorean Time Machine, catering en custom made decoratie zijn er allerhande activiteiten voor de gasten denkbaar zoals een VR experience.

Iedere activiteit staat in het teken van deze filmtrilogie. Zelfs de entreetickets voor de gasten komen geheel in stijl.

Back to the Future museum
Een heus Back to the Future museum met unieke props uit de films (zelfstrikkende schoenen, de jas van “Marty McFly”) en nog veel meer!

Dansliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Een spectaculaire DJ/VJ show. En ja, ook hier wordt het thema Back to the future doorgevoerd.

Neem plaats in DeLorean Time Machine

100% waarheidsgetrouw - Rijdend en wel

Tot in de kleinste details komt deze waanzinnige show auto overeen met het exemplaar uit de gelijknamige film. De auto is voorzien van alle handtekeningen van de cast uit deze iconische film trilogie.

Vooral in het donker wanneer alle led verlichting aan staat zowel binnen als buiten, geeft een futuristische uitstraling aan elk event. Een icoon die een onuitwisbare indruk achter laat!

Bij een eerder bedrijfsfeest was de auto de verrassing van de avond en werd met een waanzinnig script en de nodige show elementen onthuld. De CEO kwam als doc Brown uit de auto en hield een speech. Idee?

Mercury 247
3769 KD Soesterberg

Offerte aanvraag Back to the Future bedrijfsfeest

Scroll Up
error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!
Chat openen
1
Neem gerust contact op
Hi👋
Kunnen we je helpen?