Overzicht van onze

Diensten en services.

Veelzijdig evenementen bureau

Op deze pagina ziet u onze 3 pijlers van service-, en dienstverlening. Voor alles op het gebied van evenementen en organisatie, kunt u bij ons terecht.

Evenementenbureau 24-7 Events biedt u altijd een oplossing!
Bijzonder aan ons is, dat wij ook geregeld worden ingeschakeld door collega evenementenbureaus. Wij hebben ons gespecialiseerd, in uiteenlopende en bijzondere vormen van aankleding en event decoratie. Onze collega’s weten ons hier dan ook vaak voor te vinden. Hoe leuk is dat?!

Hulp bij organisatie (Support)

Geregeld wordt onze hulp ingeschakeld door bedrijven en organisaties. Zij zoeken hulp bij de organisatie van hun evenement. Terwijl zij zelf de verdere organisatie op zich nemen. Evenementenbureau 24-7 Events neemt een gedeelte van het event op zich. Voor haast elk denkbaar onderdeel van uw bedrijfsevenement, zijn wij er om u te helpen en u te ondersteunen. Zie ons als een extra paar (professionele) handen. De inhoud laten wij aan u over. Het geregel achter de schermen, wat veel tijd in beslag neemt, doen wij voor u. We bieden u hulp, ofwel: We verlenen event support!

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Evenementenbureau 24-7 Events uit Utrecht voor de organisatie een zakelijk evenement of bedrijfsfeest

Evenementen en Organisatie

Sinds 2006 organiseren wij evenementen. Met een scherp oog voor details en een bijzonder hoog service/level gehalte. Wij zijn er voor bedrijven en organisaties binnen de profit en non-profit sector. Als evenementenbureau zijn wij er voor:

Benieuwd hoe wij uw volgende event gaan organiseren?

Groepsarrangement Rondvaart, Lunch en Haagse Geheimen

Bedrijfsuitjes en teambuilding

Landelijke bedrijfsuitjes
We hebben bedrijfsuitjes die overal in Nederland kunnen worden aangeboden. Zowel op een vaste locatie of op jouw eigen locatie. Dit kan zijn op een bedrijventerrein, of ieder ander terrein of locatie van jouw keuze. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op.

Regionale bedrijfsuitjes
Dit zijn bedrijfsuitjes die specifiek kunnen worden aangeboden voor een bepaalde regio. We hebben ze in 4 verschillende regio’s voor je onderverdeeld: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Moviecar huren Nederland Belgie Duitsland - Camaro Bumble Bee uit Transformers

Verhuur service

Je bent op zoek naar iets speciaals voor jouw volgende evenement? Moet je ‘pitchen’ om je volgende project binnen te halen? Zoek niet verder! Wij weten exact die WOW-factor te bereiken!

Wat dacht je van een full sized private jet? We rijden hem zo je evenementen locatie binnen. Compleet met Bar, DJ en luxe lederen VIP-lounge. Om het af te maken, hebben we de decoratie ook voor je klaar staan.

Of kies uit een van de ruim 20 unieke filmwagens aan, inclusief moviecar photobooth. Zo doen wij dat!

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Contact formulier

*verplichte velden

Aanhef

Start event (Datum + tijd)

Einde event (Datum + tijd)

Het budget van jouw event

Wij werken altijd vanuit een budget indicatie van onze klanten. Op die manier kunnen we aangeven wat er wel/niet mogelijk is.

Natuurlijk kun je ons altijd meer informatie geven over het budget in het commentaarveld hieronder.

De locatie van jouw event


Extra toelichting rondom jouw event

Geef ons zoveel mogelijk informatie rondom jouw evenement.

Google, Socal media, beurs, etc.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!