Back to the Future

DeLorean Time Machine.

Back to the Future DeLorean huren voor je evenement!

Heb je er altijd al eens van gedroomd, om in de tijdmachine van Marty McFly te zitten? Wij maken jouw dromen waar! Deze schitterende auto uit Back to the Future, de DeLorean Time Machine, is te huur via Evenementenbureau 24-7 Events. Tot in de kleinste details, komt deze waanzinnige show auto overeen met het exemplaar uit de gelijknamige film. De auto is voorzien van alle handtekening van de cast uit deze iconische film trilogie.

Vooral in het donker, wanneer alle led verlichting zowel binnen als buiten is ingeschakeld, geeft de wagen een futuristische uitstraling aan elk event. Een blikvanger die zeer geschikt is voor publieks beurzen, (auto-) shows, bedrijfsfeesten en evenementen met een futuristisch karakter. Een icoon die een onuitwisbare indruk achter laat!

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Back to the Future bedrijfsfeest thema

Wij weten als geen ander, de ultime Back to the Future sfeer neer te zetten. Picture this: Het feest staat op het punt om te beginnen. Plots dimmen de lichten in de zaal. Op het videoscherm van 5 mx 5 meter, speelt zich een korte introfilm af. Clips uit de film Back to the Future nemen je gasten mee.

We gaan terug naar de jaren ’80. De gasten kijken geamuseerd naar de filmfragementen, zich niets vermoedend. Plotseling komt er rook vanachter een gordijn. Een fel blauw licht schijnt door de rook. “Wat gebeurt hier?”

De lichten in de zaal flikkeren synchroon met de videoclip. Marty McFly scheurt in de tijdmachine recht op je af. En dan……..een luide knal en het gordijn verdwijnt. En daar komt, onder dramatische muziek, langzaam de DeLorean Time Machine binnenrijden. Camera’s flitsen en het gegil van de gasten zeggen alles.

Ultieme showauto
De DeLorean Time Machine is een ultieme showauto. Alles in de auto werkt. Hierdoor is hij geweldig goed te gebruiken, voor jouw bedrijfsfeest. Neem direct contact met ons op en vraag naar ons unieke Back to the Future bedrijfsfeest.

Back to the Future DeLorean Time Machine huren?

“Is het de echte, uit de films?”

Dit is zo’n beetje de meest gestelde vraag, wanneer de DeLorean Time Machine op een evenement staat. Het antwoord op die vraag is: “Nee”. Het is een 100% exacte replica van de DeLorean Time Machine, zoals te zien in de films van Back to the Future.

De eigenaar had voor ogen: Wanneer ik de DeLorean Time Machine zal bouwen, dan moet hij ook exact hetzelfde zijn. Ik wil dat de mensen vragen: “Is het hem?” Nou, dat is gelukt! 

Beste replica ter wereld!

Bob Widin, de set Prop Master van Back to the Future, heeft deze wagen persoonlijk gezien. Hij was enorm onder de indruk van de kwaliteit. Hij heeft de wagen omschreven als ‘beste replica ter wereld’. Hij vindt de wagen zelfs beter dan het origineel!

De man die de originele tijdmachine voor Back to the Future heeft gebouwd. Wanneer hij zo’n statement afgeeft: Dat betekent nogal wat! 

DeLorean tijdmachine voor reclame en marketing

De DeLorean Time Machine. Je hebt hem vast al eens in een tv-commercial voorbij zien komen. Yep, dat was deze auto! Je maakt gelijk een statement naar je publiek. Met grote regelmaat worden wij benaderd, om de DeLorean Time Machine te huren voor een fotoshoot of een reclame campagne.

Een ideale manier voor reclamebureau’s en marketingbureau’s. Toon aan jouw doelgroep je toekomstvisie. “Wij komen altijd op tijd”. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het inmiddels gedaan. Tenminste: dat denken we. Waar zou jij deze beauty voor willen inzetten?

Wat kost het huren van de DeLorean Time Machine?

Huurkosten
Wanneer je een offerte aanvraagt, geef ons dan aan voor welke periode je de wagen wenst te huren.

 • Geef de tijden aan waarop je de wagen beschikbaar hebben
 • Geef ons door of je de wagen voor meerdere dagen wilt huren. Dat kan namelijk!
 • Weet je al hoe laat de wagen moet worden geplaatst, in verband met de opbouw van je evenement? Dit horen we graag van je.

Op basis van deze gegevens kunnen we vervolgens een maatwerk voorstel voor je maken.

Zoals je ziet zijn er een aantal variabelen, die de totale prijs bepalen. Vermeld daarom, in je offerte aanvraag, altijd zoveel mogelijk details. Op die manier kunnen we je (zeer) snel van een volledig antwoord voorzien.

LET OP: Houdt ook rekening met de opbouwtijd van je evenement. Als vuistregel adviseren wij altijd: 1 uur voorafgaand aan het evenement de wagen op zijn plaats zetten. Komen de gasten op je evenement al vroeg in de ochtend? Dan zal de wagen de avond tevoren op zijn plaats moeten worden gezet. We helpen je graag met de juiste invulling. Er wordt altijd gerekend in hele uren.

Transportkosten
De transportkosten voor de DeLorean Time Machine worden per kilometer berekend. De kilometers worden berekend vanaf de standplaats van de DeLorean tot de locatie van je evenement. De berekening van het totaal aantal kilometers wordt berekend over de heenreis + terugreis. Het is daarom verstandig, om tijdens je offerte aanvraag ook de locatie van het evenement door te geven.

We hebben bij je offerte aanvraag van de volgende gegevens van de evenementenlocatie van je nodig:

 • Adres + huisnummer
 • Postcode
 • Stad + Land (we rijden door heel Europa)

Op basis van deze gegevens, kunnen we de transportkosten goed voor je berekenen.

Weet je alleen de stad van je event? Dan worden de transportkosten op basis van de stad berekend. Wanneer daarna de exacte eventlocatie bekend is, zullen de transportkosten worden herrekend.

Verzekering van de DeLorean Time Machine
De DeLorean is een (erg) dure wagen. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Door een onverwachte gebeurtenis, kan er schade aan de DeLorean worden toegebracht. Erg vervelend natuurlijk en die schade moet nu wel worden gerepareerd. De wagen is volledig verzekerd tijdens jouw evenement. De kosten voor de verzekering worden meegenomen in de totale kosten. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken, mocht er iets gebeuren.

Overnachting + lunchkosten (optioneel)
Het kan voorkomen, dat je de DeLorean al vroeg in de ochtend op de locatie van je evenement wilt hebben. Om een tijdige aankomst zoveel mogelijk te kunnen garanderen, zal de vervoerder de avond van tevoren afreizen naar de evenementenlocatie. In dat geval zal hij ’s avonds wel een slaapplaats moeten hebben en ’s ochtend iets kunnen eten.

Ander scenario is dat je evenement ‘s avonds begint en tot diep in de late uurtjes doorgaat. Tijdens het gehele evenement is er persoonlijk iemand aanwezig bij de wagen. Je zult begrijpen dat het niet verantwoord is om hem na je feest, vermoeid en wel, achter het stuur te laten kruipen en zich op te maken voor zijn terugreis.

De kosten voor een hotel en een maaltijd zijn optioneel. Als er vanuit de organisatie al iets kan worden aangeboden (een kamer vrij op locatie), dan is dat ook prima. Wij stemmen van tevoren met de leverancier af, of de kosten voor overnachting en een maaltijd, moeten worden meegenomen in jouw offerte of niet.

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Sneak Peak – DeLorean Time Machine

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Handige informatie

De afmetingen van de DeLorean Time Machine zijn:

 • Breedte: 1,90 mtr
 • Lengte: 4,30 mtr
 • Hoogte: 1,20 mtr
 • Gewicht: 1500 kg (voorzijde 700 kg – achterzijde 800 kg)

Wanneer het past in de locatie kun je ervoor kiezen om de Lightning rod op de auto te laten zetten. Dat is wel zo leuk natuurlijk. De Lightning rod is de bekende haak waarmee de auto 1.21 gigawatt aan opgewekte energie kreeg via een blikseminslag. Je moet rekening houden met een minimale hoogte van 4 meter. Gemeten vanaf de vloer tot het laagste punt aan het plafond. De Lightning rod kan eenvoudig worden bevestigd op de auto.

Beveiliging van de DeLorean Time Machine
Wanneer je de DeLorean Time Machine gaat huren krijg je gegarandeerd vragen over de veiligheid. We geven je hier de nodige informatie over de beveiliging van de wagen. Zo kun je de evenementenlocatie gerust stellen.

Brandstof beveiliging
De DeLorean Time Machine is volledig beveiligd. Bij binnenkomst rijdt de auto op benzine. De tank bevat maximaal 5 liter brandstof. De benzinetank is gemaakt van kunststof (Veilig en lekvrij) De benzinetank is beschermd door een stalen chassis en een stalen beschermplaat onder de benzinetank.

Elektriciteit van de auto
De auto heeft een ‘cut off master switch’ (batterij schakelaar) Dit betekent dat de accu van de wagen volledig zal worden afgesloten tijdens het evenement. Voor de DeLorean is stroom nodig van 220V ( 16Amp , 3000W max ). Een gewone laagspanning dus.

Elektronische componenten
Alle props op de wagen zijn van LED verlichting, waarbij er geen of nauwelijks hitte wordt ontwikkeld. Al deze componenten zijn eveneens voorzien van een masterswitch. Alle props hebben als energiebron een eigen aparte (zuurvrije) gel batterij. Iedere component heeft daarnaast zijn eigen zekering. Alle componenten (batterij en zekeringen) bevinden zich in de kofferruimte voorin de auto en zijn gemonteerd op een brandvrije houten plaat van 20 mm dikte.

  Vragen? We helpen je graag

  Bel: 085-0028111

  Ma – Zat 09:00u – 21:00u

  w

  Chat met ons

  Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

  “Mag ik zelf rijden in de DeLorean?”

  Het antwoord hierop is kort en bondig: “Nee”. De DeLorean Time Machine is uniek in Europa. De wagen is in 4 jaar tijd met de hand gebouwd. Het is een exacte replica van de wagen die schitterde in de filmtrilogie Back to the Future. De wagen is meer dan € 250.000 waard en op geen enkele wijze te vergelijken met een standaard DeLorean. De wagen wordt verzekering technisch gezien als ‘a piece of art‘ . Je zult begrijpen, dat we je dan ook niet zelf even een rondje kunnen laten rondscheuren.

  Het rijden van de DeLorean in combinatie met publiek, kan alleen onder strikte voorwaarden. Wij hechten veel waarde, aan de veiligheid van bezoekers bij evenementen. Het rijden in de DeLorean Time Machine gebeurt verder alleen door de eigenaar van de auto. Rijden met de DeLorean Time Machine op de openbare weg is in principe verboden. Dit omdat het een showauto is met scherpe onderdelen aan de buitenzijde van de wagen. Rijden op een afgesloten privé terrein is echter wel mogelijk.

  De DeLorean Time Machine rijdt net als een ‘normale’ auto. De DeLorean is hierdoor perfect om in te zetten voor een zogenaamd reveal-moment. Je moet vooraf met de evenementenlocatie wel overleggen of dit is toegestaan. De DeLorean Time Machine bevat een brandstoftank. Sommige evenementenlocaties zijn daar niet happig op. Dit in verband met brandveiligheid.

  error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!