Back to the Future DeLorean huren voor je evenement!

Back to the Future DeLorean Time Machine huren

Deze schitterende DeLorean van Back to the Future is te huur via de bemiddeling van Evenementenbureau 24-7 Events. Tot in de kleinste details komt deze waanzinnige show auto overeen met het exemplaar uit de gelijknamige film. De auto is voorzien van alle handtekening van de cast uit deze iconische film trilogie.

Vooral in het donker wanneer alle led verlichting aan staat zowel binnen als buiten, geeft een futuristische uitstraling aan elk event.

Een blikvanger die zeer geschikt is voor publieks beurzen, auto shows, bedrijfsfeesten en evenementen met een futuristisch karakter. Een icoon die een onuitwisbare indruk achter laat!

DeLorean Time Machine huren voor een reveal-moment

Het feest is in volle gang, de lichten dimmen. Op het videoscherm van 5 mx 5 meter speelt zich een korte introfilm af. Clips uit de film Back to the Future nemen de gasten mee, terug naar de jaren ’80. De gasten kijken geamuseerd, zich niets vermoedend. Plotseling komt er rook vanachter een gordijn. Een fel blauw licht schijnt door de rook, wat gebeurt hier?

De lichten in de zaal flikkeren synchroon met de videoclip. Marty McFly reist voor het eerst in de tijd, het jaar 1954. En dan……..een luide knal en het gordijn verdwijnt. En daar komt, onder dramatische muziek, langzaam de DeLorean Time Machine binnenrijden. Camera’s flitsen en het gegil van de gasten bevestigen de verrassing.

“Is het de echte”?

Dit is de meest gestelde vraag wanneer de DeLorean Time Machine op een evenement staat. Het is een 100% exacte replica van de DeLorean Time Machine, zoals te zien in de films van Back to the Future. De eigenaar had voor ogen: Wanneer ik de DeLorean Time Machine zal bouwen, dan moet hij ook exact hetzelfde zijn. Ik wil dat de mensen vragen: “Is het hem?” Nou, dat is gelukt!

Back to the Future

Wil je een onvergetelijk bedrijfsfeest of evenement in het thema Back to the Future inclusief deze fantastische showstopper? Neem direct contact met ons op en vraag naar ons unieke Back to the Future bedrijfsfeest.

Back to the Future DeLorean Time Machine huren?

Reclame en marketingbureau

Je hebt de DeLorean Time Machine vast al eens in een commercial op televisie voorbij zien komen. Je maakt gelijk een statement naar je publiek. Met grote regelmaat worden wij benaderd om de DeLorean Time Machine te huren voor een fotoshoot of commercial.

Een ideale manier voor reclamebureau’s en marketingbureau’s die voor hun klant een toekomstvisie willen laten uitstralen. “Wij komen altijd op tijd”

DeLorean Time Machine huren voor bedrijfsfeest

De DeLorean Time Machine is een ultieme showauto. Doordat de auto volledig functioneert, is hij geweldig goed te gebruiken voor een zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsfeest of een bruiloft.

Hoe gaaf zou het zijn om met de DeLorean Time Machine je locatie komen binnenrijden. Als bruid of bruidegom je toekomstige echtgenoot tegemoet komen rijden? Samen op weg naar de toekomst!

Wat kost het huren van de DeLorean Time Machine?

Wanneer je de DeLorean Time Machine wil huren, dan moet je rekening houden met de volgende kosten:

Huurkosten

Huurkosten voor het huren van de DeLorean Time Machine
Voor het huren van de DeLorean Time Machine geldt een uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van het tijdvak waarin je de DeLorean Time Machine wilt huren.

Er zijn 2 tijdvakken, die elk hun eigen uurtarief kennen:

 • 07:00u – 00:00u
 • 00:00u – 06:59u

Er wordt altijd gerekend in hele uren.

Transportkosten

Transportkosten
De transportkosten voor de DeLorean Time Machine worden per kilometer berekend. De kilometers worden berekend vanaf de standplaats van de DeLorean tot de locatie van je evenement. De berekening van het totaal aantal kilometers wordt berekend over de heenreis + terugreis.

Het is daarom verstandig om tijdens je offerte aanvraag ook de locatie van het evenement door te geven.

We hebben bij je offerte aanvraag van de volgende gegevens van de evenementenlocatie van je nodig:

 • Adres + huisnummer
 • Postcode
 • Stad + Land

Op basis van deze gegevens kunnen we de transportkosten goed voor je berekenen.

Wanneer je alleen de stad van je event weet dan worden de transportkosten daarmee berekend. Wanneer daarna de exacte eventlocatie bekend is, zullen de transportkosten worden herrekend.

Overnachting + lunch

Overnachtingskosten + lunchkosten (optioneel)
Het kan voorkomen dat je de DeLorean al vroeg in de ochtend op de locatie van je evenement wilt hebben.

Om een tijdige aankomst zoveel mogelijk te kunnen garanderen, zal de vervoerder de avond van tevoren afreizen naar je evenementenlocatie. Ander scenario is dat je evenement ‘s avonds begint en tot diep in de late uurtjes doorgaat.

De eigenaar is tijdens het gehele evenement persoonlijk aanwezig bij de wagen. Je zult begrijpen dat het niet verantwoord is om hem na je feest, vermoeid en wel, achter het stuur te laten kruipen en zich op te maken voor zijn terugreis.

Er zal in dit soort gevallen een hotel voor hem moeten worden geboekt. Verder rekent hij een maaltijd aan je door. Deze kosten zijn optioneel. Wij stemmen van tevoren met de leverancier af of deze kosten moeten worden meegenomen in het kostenoverzicht of niet.

Bemiddeling

Bemiddelingskosten
De bemiddelingskosten maken een vast onderdeel uit van de totale kosten voor het huren van de DeLorean. Wij verzetten het nodige werk om alles voor je te realiseren. Onze kosten vermelden wij in je offerte. Zo weet je precies wat wij eraan verdienen, een glashelder verhaal.

Wat doen wij voor onze verdiensten?

 • We verwerken je offerte aanvraag
 • Wij hebben contact met jou en stemmen je wensen naar volle tevredenheid met je af
 • We maken een exacte kosten berekening voor je
 • We hebben meer dan eens contact met de vervoerder van de DeLorean
 • We controleren de acceptatie offerte van de eigenaar van de DeLorean
 • We sturen de acceptatie offerte voor de dienst (in dit geval de DeLorean) aan je door, zodat jij je handtekening eronder kunt zetten.
 • De door jou geaccepteerde offerte controleren wij en bij akkoord sturen we deze door aan de eigenaar van de DeLorean.
 • We helpen bij een goede doorstroom van je opbouw dag (in sommige gevallen zijn we er persoonlijk bij)

Al deze werkzaamheden, die we overigens graag doen, kosten de nodige tijd. Die tijd moeten wij je in rekening brengen.

Provisies, commissies, kickback fees verdienen wij niet. In onze hoedanigheid als evenementenmakelaar leveren wij alle diensten tegen kostprijs. Verborgen bijverdiensten kom je niet tegen bij ons. Lees hier meer over ons werk als evenementenmakelaar.

Betaling van de kosten
Je ontvangt de factuur voor onze werkzaamheden rechtstreeks van ons. Jij betaalt ons onze kosten rechtstreeks. Facturen van, in dit geval DeLorean, worden rechtstreeks aan je verzonden door de leverancier. Jij betaalt de leverancier ook rechtstreeks. Financieel zitten wij er niet tussen.

Algemene voorwaarden bij bemiddeling
Zodra je een offerte bij ons aanvraagt, waarin wij als bemiddelaar optreden, zijn onze Algemene Voorwaarden bij Bemiddeling onverkort van toepassing.

Je krijgt deze Algemene Voorwaarden bij Bemiddeling ook als bijlage bij je offerte. Al onze leveranciers die wij aanbieden via onze bemiddeling, hebben vanuit hun zijde deze Algemene Voorwaarden bij Bemiddeling geaccepteerd. Je kunt de Algemene Voorwaarden bij Bemiddeling hier vinden.

Een kijkje in de DeLorean Time Machine

DeLorean Time Machine huren? Dit moet je weten!

Rijden in de DeLorean Time Machine, kan dat?
De DeLorean Time Machine is uniek in Europa. De wagen is in 5 jaar tijd met de hand gebouwd. Het is een exacte replica van de wagen die schitterde in de filmtrilogie Back to the Future. De wagen is rond de € 250.000 waard. Je zult begrijpen dat we je dan ook niet zelf even een rondje kunnen laten rondscheuren. Het rijden van de DeLorean in combinatie met publiek, kan alleen onder strikte voorwaarden.

Het rijden in de DeLorean Time Machine gebeurt verder alleen door de eigenaar van de auto. Rijden met de DeLorean Time Machine op de openbare weg is in principe verboden omdat het een showauto is. Rijden op een afgesloten privé terrein is echter wel mogelijk.

De DeLorean Time Machine rijdt net als een ‘normale’ auto. De DeLorean is hierdoor perfect om in te zetten voor een zogenaamd reveal-moment. Je moet vooraf met de evenementenlocatie wel overleggen of dit is toegestaan. De DeLorean Time Machine bevat een brandstoftank. Sommige evenementenlocaties zijn daar niet happig op. Dit in verband met brandveiligheid.

Praktische informatie voor het huren van de DeLorean Time Machine

De afmetingen van de DeLorean Time Machine zijn:

 • Breedte: 1,90 mtr
 • Lengte: 4,30 mtr
 • Hoogte: 1,20 mtr
 • Gewicht: 1500 kg (voorzijde 700 kg – achterzijde 800 kg)

Wanneer het past in de locatie kun je ervoor kiezen om de Lightning rod op de auto te laten zetten. Dat is wel zo leuk natuurlijk. De Lightning rod is de bekende haak waarmee de auto 1.21 gigawatt aan opgewekte energie kreeg via een blikseminslag. Je moet rekening houden met een minimale hoogte van 4 meter. Gemeten vanaf de vloer tot het laagste punt aan het plafond. De Lightning rod kan eenvoudig worden bevestigd op de auto.

Beveiliging van de DeLorean Time Machine
Wanneer je de DeLorean Time Machine gaat huren krijg je gegarandeerd vragen over de veiligheid. We geven je hier de nodige informatie over de beveiliging van de wagen. Zo kun je de evenementenlocatie gerust stellen.

Brandstof beveiliging
De DeLorean Time Machine is volledig beveiligd. Bij binnenkomst rijdt de auto op benzine. De tank bevat maximaal 5 liter brandstof. De benzinetank is gemaakt van kunststof (Veilig en lekvrij) De benzinetank is beschermd door een stalen chassis en een stalen beschermplaat onder de benzinetank.

Elektriciteit van de auto
De auto heeft een ‘cut off master switch’ (batterij schakelaar) Dit betekent dat de accu van de wagen volledig zal worden afgesloten tijdens het evenement. Voor de DeLorean is stroom nodig van 220V ( 16Amp , 3000W max ). Een gewone laagspanning dus.

Elektronische componenten
Alle props op de wagen zijn van LED verlichting, waarbij er geen of nauwelijks hitte wordt ontwikkeld. Al deze componenten zijn eveneens voorzien van een masterswitch. Alle props hebben als energiebron een eigen aparte (zuurvrije) gel batterij. Iedere component heeft daarnaast zijn eigen zekering. Alle componenten (batterij en zekeringen) bevinden zich in de kofferruimte voorin de auto en zijn gemonteerd op een brandvrije houten plaat van 20 mm dikte.

Vraag direct een offerte aan

Back to the Future DeLorean Time Machine huren? Vraag vandaag een offerte aan.

Evenementenbureau 24-7 Events
5.0
Gebaseerd op 7 recensies
powered by Google
inge a.h. kruiver-severijnen
inge a.h. kruiver-severijnen
10:24 04 Jun 20
Niet alleen events bij 24/7 Events. Ik kwam erachter dat 24/7 Events je ook heel goed kan helpen met het maken van een... nieuwe website voor je bedrijf, consultancy, etc. Want wat doe je als ondernemer tijdens de crisis? In ieder geval niet stilzitten. Met uitgebreide begeleiding en hulp van 24/7 Events, is mijn gloednieuwe website de afgelopen dagen opgebouwd, SEO geoptimaliseerd en mobiel vriendelijk gemaakt. Top service en engelengeduld.lees meer
Michiel Zeeuw
Michiel Zeeuw
14:58 14 Nov 19
Topservice!We hebben Evenementenbureau 24-7 Events ingeschakeld om voor onze nieuwjaarsbijeenkomst een geschikte... evenementenlocatie te vinden. We waren op zoek naar een locatie voor onze bijeenkomst in de regio Utrecht. We hadden als non-profit organisatie een beperkt budget hiervoor uitgetrokken en wisten dat het moeilijk zou zijn om een geschikte evenementenlocatie te zoeken. Binnen no-time hadden ze een locatie voor ons gevonden en....precies binnen het budget! Wat een geweldige service. We kunnen Evenementenbureau 24-7 Events dan ook iedereen van harte aanbevelen.lees meer
Joyce Achterberg
Joyce Achterberg
09:28 14 Oct 19
Evenementenbureau 24-7 Events is bij ons op school langs geweest. Zij hebben de 3e jaars leerlingen van onze school... meer verteld over het organiseren van evenementen. Ze hebben verteld wat er komt kijken bij het organiseren van een congres of bedrijfsfeest. Daarna hebben de leerlingen een pitch mogen maken als huiswerk, waarna ze hun pitch voor de groep hebben mogen presenteren. We hebben het ontzettend leuk gevonden en hopen nog vaker van de diensten van Evenementenbureau 24-7 Events gebruik te mogen makenlees meer
Brainycloud Marketing
Brainycloud Marketing
08:44 21 Aug 19
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en alles goed geregeld.
Steve Entwistle
Steve Entwistle
11:17 18 Aug 19
Het is steeds fantastisch om met jullie te mogen samenwerken , jullie zijn goed georganiseerd en duidelijke afspraken... zijn hier troef !!We kijken er al vast naar uit naar onze volgende samenwerking ." See you in the future "!!Steve Delorean Time Machine Belgiumlees meer
Steven van Maris
Steven van Maris
09:56 07 Mar 18
Event Samen (voormalig Mijn Organisator) heeft fantastisch werk verricht met het organiseren van ons bedrijfsfeest.... Werkend bij een grote multinationale organisatie, heeft Mijn Organisator voor +/- 700 personen een ontzettend gaaf feest er van gemaakt. Duidelijke communicatie, budgetplanning en op een goede manier keuzevrijheid (zonder door de bomen het bos niet meer te zien ) heeft er voor gezorgd dat wij een prachtige avond hebben gehad.lees meer
Volgende beoordelingen

Evenementenbureau 24-7 Events
5.0
Gebaseerd op 7 recensies
powered by Google
inge a.h. kruiver-severijnen
inge a.h. kruiver-severijnen
10:24 04 Jun 20
Niet alleen events bij 24/7 Events. Ik kwam erachter dat 24/7 Events je ook heel goed kan helpen met het maken van een... nieuwe website voor je bedrijf, consultancy, etc. Want wat doe je als ondernemer tijdens de crisis? In ieder geval niet stilzitten. Met uitgebreide begeleiding en hulp van 24/7 Events, is mijn gloednieuwe website de afgelopen dagen opgebouwd, SEO geoptimaliseerd en mobiel vriendelijk gemaakt. Top service en engelengeduld.lees meer
Michiel Zeeuw
Michiel Zeeuw
14:58 14 Nov 19
Topservice!We hebben Evenementenbureau 24-7 Events ingeschakeld om voor onze nieuwjaarsbijeenkomst een geschikte... evenementenlocatie te vinden. We waren op zoek naar een locatie voor onze bijeenkomst in de regio Utrecht. We hadden als non-profit organisatie een beperkt budget hiervoor uitgetrokken en wisten dat het moeilijk zou zijn om een geschikte evenementenlocatie te zoeken. Binnen no-time hadden ze een locatie voor ons gevonden en....precies binnen het budget! Wat een geweldige service. We kunnen Evenementenbureau 24-7 Events dan ook iedereen van harte aanbevelen.lees meer
Joyce Achterberg
Joyce Achterberg
09:28 14 Oct 19
Evenementenbureau 24-7 Events is bij ons op school langs geweest. Zij hebben de 3e jaars leerlingen van onze school... meer verteld over het organiseren van evenementen. Ze hebben verteld wat er komt kijken bij het organiseren van een congres of bedrijfsfeest. Daarna hebben de leerlingen een pitch mogen maken als huiswerk, waarna ze hun pitch voor de groep hebben mogen presenteren. We hebben het ontzettend leuk gevonden en hopen nog vaker van de diensten van Evenementenbureau 24-7 Events gebruik te mogen makenlees meer
Brainycloud Marketing
Brainycloud Marketing
08:44 21 Aug 19
Fijne samenwerking. Duidelijke communicatie en alles goed geregeld.
Steve Entwistle
Steve Entwistle
11:17 18 Aug 19
Het is steeds fantastisch om met jullie te mogen samenwerken , jullie zijn goed georganiseerd en duidelijke afspraken... zijn hier troef !!We kijken er al vast naar uit naar onze volgende samenwerking ." See you in the future "!!Steve Delorean Time Machine Belgiumlees meer
Steven van Maris
Steven van Maris
09:56 07 Mar 18
Event Samen (voormalig Mijn Organisator) heeft fantastisch werk verricht met het organiseren van ons bedrijfsfeest.... Werkend bij een grote multinationale organisatie, heeft Mijn Organisator voor +/- 700 personen een ontzettend gaaf feest er van gemaakt. Duidelijke communicatie, budgetplanning en op een goede manier keuzevrijheid (zonder door de bomen het bos niet meer te zien ) heeft er voor gezorgd dat wij een prachtige avond hebben gehad.lees meer
Volgende beoordelingen

Evenementenbureau 24-7 Events

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
Gesloten
Scroll Up
error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!
Chat openen