Goochelaar huren

Tim Horsting

 

 

 

lees meer

Goochelaar huren

Een goochelaar huren voor je event – Ben je op zoek naar een leuke act voor je bedrijfsfeest of event? Wat dacht je ervan om een goochelaar te huren voor je bedrijfsfeest? Breng je gasten in extase met razendsnelle close up magie.

Heerlijke goochel interactie met de gasten op je bedrijfsfeest waar nog tijden over zal worden gesproken.

Evenementenbureau 24-7 Events presenteert met trots: Tim Horsting

Over Tim Horsting

Tim Horsting is een goochelaar die al vele prijzen heeft gewonnen. Zo won Tim op het NK goochelen 2019 de 2e prijs close up/tafelgoochelen. Op het NK straatgoochelen 2019 heeft hij 3e prijs gewonnen!

Hij trad op op events, theaters, pretparken en festivals door heel Europa. Zo was goochelaar Tim Horsting ook te zien bij de televisieshow met Uri Geller.

Als goochelaar overleefde Tim diverse gevaarlijke recordpogingen. Hij speelde meer dan zeventig voorstellingen in Dubai. De stijl van goochelaar Tim Horsting is alternatief. Tim heeft veel aandacht voor interactie, humor en magie!

Goochelaar huren in Amersfoort, Utrecht

U kunt Tim Horsting als goochelaar huren voor uw bedrijfsfeest of evenement in het hele land. Zo is Tim al op evenementen verschenen van Amsterdam tot Rotterdam en van Zeeland tot Den Haag.

Acts en Diensten

Online Magic Shows

Wil je eens echt iets anders? Weer een PubQuiz of Online bingo is wel eens genoeg geweest? Boek een Online Magic Show van Tim Horsting.

Boek bijvoorbeeld een Online Energizer van 30 minuten om iedereen van een frisse Energy Boost te voorzien. Of als superleuk alternatief voor je VriMoBo. Shows zijn vanaf 30 minuten en………onvergetelijk!

Table Magic

Rondlopend goochelen langs uw evenement. Met kleine vingervlugge kunsten worden uw gasten vermaakt. Van ėėn-op-ėėn tot magie voor een hele groep. Het is komisch, prijswinnend, en zit bomvol verrassingen.

Centrale act

Een 30 tot 45 minuten durende act vol humor, horror en heel veel magie.

Street magic

Goochelen op straat voor uw evenement of winkel. Als mooie extra voor de opening van uw gloednieuwe bedrijf. Of zet het in als een aandachtstrekker voor het winkelend publiek.

Beursgoochelen

Laat uw bedrijf magisch onder de aandacht brengen. Geef voorbijgangers een extra reden geven om bij uw stand te blijven staan en ze entertainen totdat u tijd voor hen kan vrijmaken. Klantgericht, vriendelijk en met positieve uitstraling.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!