Congres

De kwaliteitsparade voor cliëntenraden

Congres ‘De Kwaliteitsparade voor Cliëntenraden’

Op vrijdag 7 december 2018 was het zover! Wij mochten voor Het LSR, KansPlus/VraagRaak, LFB en Ieder(in) het ongelooflijk leuke congres De Kwaliteitsparade voor cliëntenraden organiseren. We waren natuurlijk al weer vroeg uit de veren met ons team om ook nu weer te zorgen voor de juiste signing, veiligheidsaspecten, etc.

De afgelopen twee jaar hebben Het LSR, KansPlus/VraagRaak, LFB en Ieder(in) hard gewerkt aan allerlei projecten voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg door het versterken van cliënten en cliëntenraden.

Het was voor ons een bijzondere opdracht om dit te vertalen naar de organisatie van een congres. Een congres dat bol stond van interessante workshops, meerdere optredens van theatergroep Wordt Vervolgd. Maar ook was deze dag het startsein voor de lancering van de website ‘meepraten.net’ door Jasper Boele, directeur Het LSR.

Voor ons als eventbureau zelf was dit weer een leerzame en boeiende dag. Met name ook door het gemixte gezelschap waaronder veel van de cliënten zelf. Het is en blijft een hartelijke en bijzondere doelgroep om voor te werken.

Onze kanjers hebben hard gewerkt. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag.

Contact opnemen

Evenement organiseren? We maken graag een offerte op maat voor u.

*verplichte velden

Aanhef

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!