Bedrijfsfeest

Back to the Future

Wij hebben onlangs een fantastisch bedrijfsfeest georganiseerd voor een klant met een bijzonder thema op unieke wijze ingevuld. Het was een weergaloos feest, custom made in every possible way en very exciting! Unieke elementen kwamen bij elkaar.

Totaal concept

Het bedrijfsfeest kreeg als thema “Back to the future” mee. Geheel in stijl van deze epische film trilogie uit de jaren ’80 inclusief branding van onze klant werd dit kunststukje afgeleverd.

Bedrijfsfeest,Back to the future,Party

Neem plaats in de Time Machine

Wanneer je bent opgegroeid in de 80-er jaren is de DeLorean time machine toch wel het summum van jeugdsentiment. Er gingen op deze avond dan ook heel wat jongens, en meidendromen in vervulling.

Op de foto in de time machine!

Custom made evenement

Na dat het thema Back to the Future was bepaald werd alles eromheen volledig custom made afgeleverd. Van de catering tot en met de decoratie aan toe.

Unieke features

Naast de DeLorean time machine, catering en custom made decoratie waren er allerhande activiteiten voor de gasten. En iedere activiteit stond in het teken van deze filmtrilogie. Zelfs de entreetickets voor de gasten waren geheel in stijl. Er was een heus Back to the Future museum met unieke props uit de films (zelfstrikkende schoenen, de jas van “Marty McFly”) en nog veel meer. Niemand hoefde zich ook maar 1 seconde te vervelen.

Bedrijfsfeest,Back to the future,Party

Dansen en muziek

Dansliefhebbers konden hun hart ophalen. Een spectaculaire DJ/VJ show en een Live band gaven acte de présence. En ja, ook hier was het thema Back to the future doorgevoerd.

Contact opnemen

Evenement organiseren? We maken graag een offerte op maat voor u.

*verplichte velden

Aanhef

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!