Holografische projectie of hologram

huren voor evenement of feest!

Levensecht hologram huren

Hoe zou jij het vinden, wanneer je als levensecht hologram wordt weergegeven? Realtime in gesprek gaan, waar en wanneer je maar wilt. Zou dat niet ontzettend gaaf zijn? Met een levensecht hologram, kun je een verpletterende indruk achterlaten!

De Holobox zorgt ervoor dat je, vanuit één centrale locatie, verbonden bent met de rest van de wereld! Jouw uiterlijk wordt geprojecteerd via een holografisch 4K-scherm. Deze afbeelding is niet van echt te onderscheiden. Mensen zullen haast niet geloven dat ze staan te praten met een hologram. Het lijkt precies op een gesprek tussen 2 mensen in een ruimte.

Recent is 24-7 Events een samenwerking aangegaan met HEREweHOLO. Twee bedrijven die hun krachten hebben gebundeld.

 

Een holografische projectie is dé manier om aandacht te trekken!

HEREweHOLO heeft, met de lancering van de Holobox, een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De unieke Holobox maakte haar TV debuut in het programma WeWantMore van SBS 6. Als event organisator zagen wij een gouden kans liggen, op het gebied van hospitality en event beleving. Na een bezoek aan HEREweHOLO, ging ons creatieve brein in overdrive, want:

Je verrast het publiek op een volstrekt unieke manier. Hierdoor zijn alle ogen direct op jou gericht! Met een holografische weergave, in levensgroot formaat! Maak direct contact, op iedere gewenste locatie. Zelfs als deze mijlenver van elkaar verwijderd zijn! 

De Holobox is onder andere te gebruiken, als een interactief touchscreen. Voor evenementen kun je hiermee ongelooflijke dingen voor elkaar krijgen.

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken. Iets waar zonder twijfel over nagepraat zal worden? Wil jij op meerdere plaatsen tegelijk zijn? Dan is de Holobox echt iets voor jou!

Wat maakt een holobox uniek?

De Holobox box biedt je de mogelijkheid om live te verbinden. Je kunt voor je klanten de gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen. Verras met een baanbrekende toepassing van marketing. Met mixed reality laat je mensen jou herinneren. Met een Holobox zijn de mogelijkheden eindeloos.

Met holografische projecties geef je de klant een onvergetelijke ervaring. Alsof er echt iets of iemand aanwezig is.

Hologram projectie huren?

Een man staat naast zijn eigen hologram projectie en wijst met zijn vinger

Holografische presentatie

De holografische presentatie, die je via 24-7 Events kunt huren, is met name geschikt voor het weergeven van een persoon. Deze holografische persoon kan bijvoorbeeld een presentatie geven. Hij of zij kan een verhaal vertellen of een product aanprijzen.

De Holobox bestaat uit een lcd-scherm en een lichtbox. Het scherm wordt door de speciaal ontwikkelde lichtbox vanaf de achterzijde verlicht. De voorkant van de box is transparant.

4K Video kwaliteit

Met een geoptimaliseerde video, in 4K kwaliteit, wordt er een holografische projectie getoond. De holografische projectie is een optische illusie. Het lijkt alsof de spreker echt in de ruimte staat. De video kan vooraf of live met de spreker worden opgenomen.

De spreker staat voor een wit doek en vertelt een verhaal z’n eigen manier. De opname wordt via de computer naar de Holobox gestuurd. De holografische spreker ziet zichzelf tijdens de opname. Hij kan jouw gasten of klanten dan ook recht in hun ogen aankijken.

Kenmerken van de Holobox:

Unieke Holografische Beleving

Met holografische projecties geef je de klant een onvergetelijke ervaring. Alsof er echt iets of iemand aanwezig is.

De perfecte gastheer of gastvrouw

Zodra de bezoekers van je evenement of locatie binnenkomen, worden ze virtueel welkom geheten door een holografische gastheer/gastvrouw.

Op meerdere locaties tegelijk

Door een holografische verbinding kan één medewerker live in contact treden met duizenden mensen tegelijk. Zodra de bezoeker het gezichtsveld van de box binnenstapt, komt het hologram als het ware tot leven. 

Zowel livestream en offline zijn mogelijk

Jouw vooraf opgenomen holografische video in 4K beeldkwaliteit, kan op iedere gewenste plaats getoond worden. Op het station of midden in een winkelstraat.
f

Sensationeel geluid

Hoogwaardige audiotechniek zorgt voor een loepzuivere geluidskwaliteit. Alleen het beste telt en komt de ervaring ten goede.
R

Vraag & antwoord

Wijs je bezoekers van je evenement de weg. “Kan ik de plattegrond bekijken?” Of: “Waar zijn de toiletten?“ Met één aanraking wordt de volledige evenementenlocatie als virtuele plattegrond getoond.

24-7 actief

Wanneer de content eenmaal is ingeregeld, heb je er geen omkijken meer naar. Je biedt daarmee je bezoekers en klanten, altijd en overal, top service.

Corona proof

Door het inzetten van een hologram op je event, beurs of in winkel(-s), ben je altijd verzekerd van een corona proof service aanbod.

Constante innovatie

De allernieuwste Holobox software zit vol met verbeteringen. Hierdoor komen producten en presentaties nog beter tot hun recht. Het is haast niet te geloven! De huidige beeld-, en geluidskwaliteit is al bijzonder goed (4K). Maar het gaat dus nog beter, scherper en echter worden. En dat komt jouw evenement alleen maar ten goede.

De allernieuwste software heeft te maken met “live”. Mensen kunnen daarmee, op afstand, live in de Holobox staan. Je zou bijvoorbeeld de Holobox in China kunnen neerzetten, terwijl jij als persoon vanuit Nederland live in de box staat. En denk maar niet dat je als een statisch figuur in beeld komt. Je kunt realtime met mensen praten en aankijken.

Overlay en visuals

De Holobox is enorm veelzijdig. Op het scherm kan er op meerdere manieren informatie (content) worden getoond. In het video voorbeeld zie je een uitwerking van het modeblad Cosmopolitan. Bedenk je eens wat we voor jouw evenement hiermee kunnen doen!

Interactie

Daarbij wordt er een interactief gedeelte toegevoegd. Dit houdt in dat het scherm, waarnaar mensen en bezoekers kijken, kan worden gebruikt als touchscreen. Wanneer iemand het scherm aanraakt, kan er specifieke content naar voren worden gehaald. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een winkelfunctie. Bezoekers maken op het touchscreen hun keuze, om bijvoorbeeld een nieuw telefoon abonnement kunnen afsluiten.

Een holografische projectie huren voor congressen en bijeenkomsten

Maar natuurlijk ook voor een evenement is deze holografische projectie geweldig in te zetten. Zodra de bezoekers van je evenement of locatie binnenkomen, worden ze virtueel welkom geheten. Om deze bezoekers gastvrij te ontvangen, beschikt de evenementenlocatie over een holografische gastheer/gastvrouw. 

Huur een hologram als hospitality service

Stel je eens voor dat één gastheer/gastvrouw voor jouw evenement al voldoende is. De gastheer/gastvrouw ontvangt al jouw bezoekers op dezelfde manier. Met hetzelfde gevoel van gastvrijheid én met de WOW-factor. Iedere keer weer opnieuw! 

Door een holografische verbinding kan één medewerker live in contact treden met duizenden mensen tegelijk. Zodra de bezoeker het gezichtsveld van de box binnenstapt komt het hologram als het ware tot leven. Je bespaart niet alleen veel personeelskosten. Je zorgt ook voor een unieke ervaring, met behulp van de laatste hologram techniek! 

Event locatie in 3D weergave. WOW!

Wijs je bezoekers van je evenement de weg. Nadat ze op het scherm een vraag hebben aangetikt. “Kan ik de plattegrond bekijken?” Of: “Waar zijn de toiletten?“ Met één aanraking wordt de volledige evenementenlocatie als virtuele plattegrond getoond.

De registratiebalie, de toiletten, plenaire ruimte etc. etc. Toch wel even iets anders dan een flip-over, die je nog steeds vaak ziet staan, nietwaar? Een holografische projectie van ruim 2.30 meter hoog is een echte aandachtstrekker.

Hologram die je kunt huren of kopen in de hal van een gebouw

Hologram huren voor een beurs

Wil je tijdens een vakbeurs echt opvallen? Breng je boodschap of product helemaal tot leven met een hologram. Door een levensgroot hologram te huren trek je, door middel van een holografische beleving, gegarandeerd de aandacht! 

Jouw vooraf opgenomen holografische video in 4K beeldkwaliteit kan op iedere gewenste plaats getoond worden. Op het station of midden in een winkelstraat? Wil je hier interactie aan toevoegen? Geen probleem! Via het touchscreen kun je aan het publiek vragen stellen. Of wil je de mensen misschien bewust maken van een belangrijke boodschap? Let’s Get Creative!

Een hologram personaliseren

Wanneer je overweegt om een hologram te huren (of te kopen), is het natuurlijk mogelijk om het hologram en de holografische box te personaliseren. De box kan helemaal aan jouw verwachtingen voldoen. Zo kun je de afmetingen van de box aan te passen. Hierbij is het mogelijk om de box naar jouw wens te wrappen binnen de stijl of het thema van je event. De standaard kleur van de box is wit. De kleur van de Holobox kan naar wens worden aangepast.

Hologram met live interactie

Bedenk je eens het volgende: In je winkel in Groningen is het erg druk. Maar je kunt niet 1, 2, 3 een extra personeelslid regelen. De Holobox biedt oplossing: Vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld Den Haag, kan een verkoper als hologram in de winkel van Groningen staan. De verkoper kan op die manier realtime klanten helpen. Hij of zij beantwoordt vragen en  helpt mensen met hun aankoop. Ben je al in staat, om een vertaalslag te maken naar jouw evenement?

Gesture Camera techniek

Er wordt constant gewerkt aan nieuwe features. Via een andere, gloednieuwe, techniek kun je jezelf in een avatar laten veranderen. Deze optie omvat alles wat te maken heeft met levende wezens en karakters. Denk aan menselijke karakters, mens/dier-achtige robots, dieren, aliens, etcetera. De techniek hierachter is een zogenaamde “gesture camera”. 

Wat is Gesture Camera techniek?

Een gesture camera is een camera die bewegingen en gebaren herkent. Deze techniek bevindt zich ook in je smartphone. Eigenaren van een Samsung smartphone kennen het vast: Veeg met je handpalm van links naar rechts over je telefoonscherm voor een print-screen. Deze techniek, het van gebaren omzetten in acties wordt momenteel in de laatste updates mogelijk. 

Transformeer jezelf in een avatar

Met deze techniek kun je als Spiderman of Batman, of ieder andere superheld, worden getoond. Alle gebaren en bewegingen die jij maakt, worden vervolgens omgezet in bewegende beelden. De gekozen avatar doet daardoor precies na, wat jij doet. Hoe tof zou dat zijn, voor jouw evenement? In welk thema jouw event ook is; via de gesture camera techniek, kan de avatar worden afgestemd.

Heb je een space of fantasy thema als rode draad binnen jouw event? Verwelkom jouw gasten als astronaut of als fantasiefiguur. De mogelijkheden zijn werkelijk ongekend. Of laat jouw hospitality medewerkers of danseressen jouw gasten vermaken en verwelkomen.

De WOW-factor!

Je kunt meerdere hologram boxen tegelijk huren. En het mooie daarvan is: Je kunt al die Holoboxen met elkaar in verbinding brengen. Op die manier kun je van box naar box wandelen. Je gasten op je event zullen er versteld van staan. Er wordt van tevoren content opgenomen in de studio. Tijdens het live event komt daarna alles samen. Op die manier trek je jouw eigen event echt Next Level.

Hologram huren – In het kort

R

4K videokwaliteit

R

Holografische weergave

R

360 graden beleving

R

Mogelijkheid tot live verbinding

R

Externe factoren geen belemmering

R

Een onvergetelijke ervaring

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!