Back to the Future DeLorean

huren in Amsterdam

Back to the Future DeLorean

huren in Amsterdam

Deze schitterende DeLorean Time Machine huren voor je evenement of bedrijfsfeest in Amsterdam?

Uit de filmtrilogie “Back to the Future” is deze DeLorean Time Machine te huur via 24-7 Events! Tot in de kleinste details komt deze waanzinnige, en rijdende, show auto overeen met het exemplaar uit de gelijknamige films. De auto is 100% handgemaakt en voorzien van alle handtekening van de cast uit deze iconische film trilogie.

Vooral in het donker wanneer alle led verlichting aan staat zowel binnen als buiten, geeft een futuristische uitstraling aan elk event. Een blikvanger die zeer geschikt is voor publieks beurzen, auto shows rooms, bedrijfsfeesten en evenementen met een futuristisch karakter. Een icoon die een onuitwisbare indruk achter laat!

DeLorean Time Machine huren in Amsterdam voor revealmoment
Huur de DeLorean Time Machine om de evenementenlocatie mee naar binnen te rijden! Bedenk je eens welke indruk dat op je gasten zal maken! Een congres wordt zo onvergetelijk.

Op de foto met de DeLorean Time Machine!
Jongens-, en meidendromen worden werkelijkheid. De DeLorean Time Machine is uitermate geschikt voor fotoshoots, commercials en filmopnames. Natuurlijk ook ontzettend leuk om je gasten even achter het stuur van de DeLorean te laten kruipen voor een onvergetelijk fotomoment.

De auto is een 100% accurate replica van de DeLorean. Precies zoals hij is te zien in de filmtrilogie  Back to the Future”. De Delorean Time Machine rijdt en kan daarmee prima worden gebruikt voor commercials. Natuurlijk is het ook geweldig leuk om de DeLorean Time Machine te huren voor je bruiloftsfeest. Rijdt zo samen met je nieuwe levenspartner de toekomst tegemoet .

DeLorean Time Machine huren voor congressen
Ben je van plan, om namens je bedrijf, een congres in Amsterdam te organiseren en is de blik op de toekomst gericht? Een geweldig leuk idee! We krijgen geregeld aanvragen binnen, om de DeLorean Time Machine in Amsterdam te huren als statement van een bedrijf.

Wanneer je de DeLorean Time Machine wil huren voor je evenement of bedrijfsfeest in Amsterdam:

Extra’s bij het huren van DeLorean Time Machine

Wanneer je de DeLorean Time Machine huurt worden de volgende extra’s meegenomen:

  • de plutonium case
  • de videocamera van Doc Brown en
  • de Greys Sports Almanac

De wagen is verder uitgerust met een ingebouwde rookmachine, voice modules, een taser in de wormhole emitter en nog meer coole gadgets. Natuurlijk werkt de Flux Capacitor ook ‘echt’! Dit zorgt ook voor heel leuke effecten!

Offerte aanvragen

Vraag vandaag een offerte aan en reserveer deze fantastische showauto voor jouw evenement in Amsterdam.

Maak de ervaring helemaal compleet met een Greenscreen photoshootJe gasten krijgen ter plekke hun unieke foto uitgeprint mee!

Vraag direct een offerte aan

DeLorean Time Machine huren in Amsterdam? We maken graag een offerte op maat voor u.

*verplichte velden

Aanhef

Start event (Datum + tijd)

Einde event (Datum + tijd)

Het budget van jouw event

Wij werken altijd vanuit een budget indicatie van onze klanten. Op die manier kunnen we aangeven wat er wel/niet mogelijk is.

Natuurlijk kun je ons altijd meer informatie geven over het budget in het commentaarveld hieronder.

De locatie van jouw event


Extra toelichting rondom jouw event

Geef ons zoveel mogelijk informatie rondom jouw evenement.

Google, Socal media, beurs, etc.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!