Deze bijeenkomst (talkshow) stond in het teken van het belang en de maatschappelijke waarde van professionele cliënten ondersteuning in Nederland. Voor kwetsbare mensen met een beperking is deze ondersteuning een belangrijk middel om de regie over hun leven in eigen hand te houden en om mee te kunnen doen in onze samenleving. Ernst & Young presenteerde de maatschappelijke businesscase (mBC) ‘MEE als publieke waarde’. Uit dit rapport bleek dat professionele cliëntondersteuning maatschappelijke kosten verlaagt, uitstelt of voorkomt. De doorrekeningen van Ernst & Young maakten zichtbaar dat iedere geïnvesteerde euro in cliëntondersteuning gemiddeld vier maal wordt terugverdiend.

Tijdens deze talkshow ging Gijs Wanders in gesprek met cliënten, cliëntenorganisaties en de opstellers van de mBC over de waarde van cliëntondersteuning voor mensen met een beperking en de maatschappij.

De Tweede Kamerleden Anouchka van Miltenburg (VVD), Eelke van der Veen (PvdA) Esmé Wiegman (CU), Stef Blok (VVD), Agnes Wolbert (PvdA), Eddy van Hijum (CDA), Sadet Karabulut (SP), Willie Dille (PPV) en Sabine Uitslag (CDA) waren aanwezig.

Zij waren naast Luc Demoulien (Ernst & Young), Wil Buntinx, Jos Werner, Wim Drooger en 2 cliënten en 1 samenwerkingspatner deelnemer aan de talkshow.

Contact opnemen

Evenement organiseren? We maken graag een offerte op maat voor u.

*verplichte velden

Aanhef

Start event (Datum + tijd)

Einde event (Datum + tijd)

Het budget van jouw event

Wij werken altijd vanuit een budget indicatie van onze klanten. Op die manier kunnen we aangeven wat er wel/niet mogelijk is.

Natuurlijk kun je ons altijd meer informatie geven over het budget in het commentaarveld hieronder.

De locatie van jouw event


Extra toelichting rondom jouw event

Geef ons zoveel mogelijk informatie rondom jouw evenement.

Google, Socal media, beurs, etc.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!