Politieke Ontbijtbijeenkomst 21 september 2018

Een aantal jaar organiseerde Platform VG op de donderdag na Prinsjesdag en voor het begin van de algemene politieke beschouwingen een ontbijtbijeenkomst. In samenspraak met en voor onze opdrachtgever KansPlus (belangennetwerk verstandelijk gehandicapten) en Sien (vereniging rondom mensen met een verstandelijke beperking) is deze traditie anno 2018 herstelt.

Op 21 september vond deze bijeenkomst plaats in Nieuwspoort in Den Haag. Al heel vroeg waren wij op pad om de organisatie en coördinatie in goede banen te leiden. Het is en blijft toch altijd een magisch moment.

Tijdens de ontbijtbijeenkomst vonden ontmoetingen plaats tussen politici en hun medewerkers, beleidsmedewerkers van het Ministerie van VWS en individuele belangenbehartigers en belangenorganisaties voor mensen met een verstandelijke beperking. Een uitgelezen moment om de band tussen politici en belangenbehartigers te versterken.

Thema

Het thema voor deze ontbijtbijeenkomst was: “Wat is een nodig voor een goede kwaliteit van leven voor mensen met een verstandelijke beperking?”

Politici, beleidsmedewerkers van diverse ministeries, belangenorganisaties en ouders gingen met elkaar in gesprek. Vanuit de dagelijkse praktijk deelden ouders en professionals hun verhalen.

Er was een goede opkomst van Tweede Kamerleden, Ministerie van VWS, belangenbehartigers, ouders. Het ontbijtbuffet was weer goed verzorgd door Nieuwspoort.

Wij kijken terug op een inspirerende en succesvolle ochtend.

Contact opnemen

Evenement organiseren? We maken graag een offerte op maat voor u.

*verplichte velden

Aanhef

Start event (Datum + tijd)

Einde event (Datum + tijd)

Het budget van jouw event

Wij werken altijd vanuit een budget indicatie van onze klanten. Op die manier kunnen we aangeven wat er wel/niet mogelijk is.

Natuurlijk kun je ons altijd meer informatie geven over het budget in het commentaarveld hieronder.

De locatie van jouw event


Extra toelichting rondom jouw event

Geef ons zoveel mogelijk informatie rondom jouw evenement.

Google, Socal media, beurs, etc.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!