Opening Huis Sociaal Domein

“De Kracht van Samen”

Opening van het Huis Sociaal Domein

Op 23 maart 2017 hebben wij de opening van Het Huis Sociaal Domein mogen verzorgen. In opdracht van MEE NL, NOV (Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk), Coalitie Erbij (coalitie van landelijke organisaties in de zorg- en welzijnssector en die zich hard maken tegen eenzaamheid), Sociaal Werk Nederland, FCB(arbeidsmarktfonds voor de branches Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang), Registerplein en Mentorschap Nederland en Midden Nederland hebben we de kick-off van de nieuwe coalitie georganiseerd. Onder grote belangstelling is de coalitie onder de naam: “De Kracht van Samen gelanceerd”

Prof. dr. K. (Kim) Putters Directeur Sociaal en Cultureel Planbureau verzorgde een toespraak genaamd: “Van verzorgingsstaat naar verzorgingssteden”. Na de toespraak van Prof. dr. Putters waren er workshops  die werden verzorgt door de leden van de coalitie.

Contact opnemen

Evenement organiseren? We maken graag een offerte op maat voor u.

*verplichte velden

Aanhef

Start event (Datum + tijd)

Einde event (Datum + tijd)

Het budget van jouw event

Wij werken altijd vanuit een budget indicatie van onze klanten. Op die manier kunnen we aangeven wat er wel/niet mogelijk is.

Natuurlijk kun je ons altijd meer informatie geven over het budget in het commentaarveld hieronder.

De locatie van jouw event


Extra toelichting rondom jouw event

Geef ons zoveel mogelijk informatie rondom jouw evenement.

Google, Socal media, beurs, etc.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!