24-7 Events in vakjury Nationale Meeting Award 2020

Op 16 maart 2020 worden alweer voor de vijfde keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap en zich continu blijven verbeteren.

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Daarnaast is Mystery Review dit jaar preferred supplier van de award.

Sinds 2016 uitreiking Nationale Meeting Award

Deze algemene, onafhankelijke prijs wordt sinds 2016 uitgereikt.

Motivatie voor deze nieuwe award vanuit de founding partners was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie.

24-7 Events in vakjury categorie XXL

De Nationale Meeting Award kent vijf categorieën, onderverdeeld in maximale capaciteit in theateropstelling van de grootste zaal. Evenementenbureau 24-7 Events zal door Inge Kruiver-Severijnen worden vertegenwoordigd als vakjurylid in de categorie XXL. 

  • categorie S (capaciteit tot 25 personen)
  • categorie M (capaciteit tot 100 personen)
  • categorie L (capaciteit tot 250 personen)
  • categorie XL (capaciteit tot 500 personen)
  • categorie XXL (capaciteit vanaf 500 personen)

Deelname aan de Nationale Meeting Award is gratis. De winnaar wordt bepaald aan de hand van de hoogste totaalscore. Die totaalscore wordt behaald in drie rondes:

  1. Ronde 1A: Nominatie op basis van voordracht door geselecteerde experts uit de branche (10 locaties per categorie)
    Ronde 1B: Nominatie op basis van gastervaring en ervaring van boekers (10 locaties per categorie)
  2. Ronde 2: Kwaliteitsmeting website + mystery call en aanvraag van offerte van locaties uit de top 20 per categorie uit ronde 1

Ronde 3: Locatiebezoek top 10 per categorie door vakjury

Veiligheid, gezondheid en milieu

Als organisator van congressen, bedrijfsfeesten of andere evenementen stellen wij hoge eisen vwb de borging van veiligheid, gezondheid en milieu. Bij elke nieuwe locatie die wij bezoeken voeren we een zgn HSSE check uit. Wij kijken naar de toegankelijkheid van een locatie, voedsel hygiëne (HACCP), risico alcoholconsumptie, calamiteiten, veiligheid van de locatie, uitrusting noodmaatregelen, etc.

Aan de hand van dit rapport beoordelen wij of de locatie perfect op orde en veilig is. Maar wij noteren ook zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Als een locatie echt achterblijft dan stellen wij de opdrachtgever hiervan op de hoogte met het advies de locatie niet te gebruiken.

Om nu als jurylid te mogen deelnemen aan de Nationale Meeting Award is voor ons dan ook een bekroning op ons werk.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!