Maak uw evenement interactief

Er was een tijd, een te lange tijd, dat congressen en bijeenkomsten vooral gebruikt werden om te zenden. Een spreker op het podium en zenden maar. Nog altijd is het belangrijk om de boodschap over te brengen, maar dan wel op de manier waarop de gasten op uw event dat willen.

Internationaal onderzoek toonde aan: interactie met de sprekers is voor 53% van de ondervraagden op een congres of bijeenkomsten een wens.

Kom in contact met uw publiek

Laat tijdens de presentatie het publiek reageren op meerkeuze en open vragen. Het publiek stuurt haar reacties in via mobiele telefoon of tablet. Ook kunt u de mogelijkheid voor uw bezoekers maken om zelf vragen en/of opmerkingen te stellen aan de spreker(s).

Dit kan via een website, SMS of Twitter. Resultaten worden direct, of via een filter, op het presentatiescherm getoond en vanaf dit moment kunt u makkelijk de dialoog met de zaal aangaan!

Ontvang direct authentieke feedback van uw gasten

U ontvangt direct authentieke feedback. Zo kunt u snel samen beslissingen nemen, makkelijk een peiling houding en bezit u ook na afloop van de bijeenkomst nog over waardevolle informatie. Ervaar hoe betrokkenheid uw bijeenkomst nog waardevoller maakt!

Door het inzetten van interactieve tools kunt u bijvoorbeeld de mening of het niveau van uw doelgroep peilen, wat weer kan bijdragen aan een bedrijfsstrategie of verbetering van trainingen.

Geïntegreerd in PowerPoint of webbased oplossing

Data 100% beveiligd

Geen download nodig voor uw publiek

Uw eigen design en branding

Mercury 247
3769 KD Soesterberg

Informatie ontvangen?

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!