Central Studio’s in Utrecht

Gietijzerstraat 3-5, 3534 AV Utrecht

Bent u op zoek naar een veelzijdige blackbox locatie voor uw congres, vergadering of bedrijfsfeest in het hart van Nederland? Dan willen wij u graag laten kennismaken met Central Studio’s in Utrecht!

Mogelijkheden
Central Studio’s, gelegen in Utrecht, is een multifunctionele blackbox evenementenlocatie. Er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd waaronder productpresentaties, congressen, exposities, kleine tot middelgrote beurzen, (sitdown) diners, personeelsfeesten, theatershows, dansfeesten. Central Studio’s in Utrecht biedt meerdere zalen met veel mogelijkheden om spraakmakende evenementen waar te kunnen maken.

Lees meer

Ruimtes
Deze locatie beschikt over 3 koppelbare zalen met een totaaloppervlak van 2.200 m² en kan uitstekend worden gebruikt voor uw congreslocatie in Utrecht. Het vloeroppervlak kan, indien gewenst, nog worden uitbreidt. Studio 1 biedt ruimte aan een plenaire bijeenkomst tot 1.200 bezoekers. Studio 2 heeft een capaciteit tot ca. 800 gasten voor een plenaire bijeenkomst. Ook voor kleinere evenementen biedt Central Studio’s in Utrecht vele mogelijkheden. De zalen zijn aan te passen in grootte door middel van bijvoorbeeld zwart theaterdoek.

Bereikbaarheid
De geografische ligging is belangrijk bij de keuze van een locatie. Vanaf de A2 ben je binnen vijf minuten bij Central Studio’s in Utrecht. Central Studio’s in Utrecht bied uw gasten ruime parkeergelegenheid en maakt altijd een mobiliteitsplan op maat.

Parkeren
Parkeren is bij Central Studio’s in Utrecht kosteloos. Naast de ruime parkeergelegenheid en uitstekende ligging is deze congreslocatie ook met het openbaar vervoer erg goed bereikbaar. Deze locatie ligt op vijf minuten lopen vanaf NS Station Utrecht Zuilen. Vanuit Amsterdam en Utrecht Centraal stopt er op Station Utrecht Zuilen vier keer per uur een trein. De aankomst- en vertrekhaltes van de stadsbusdienst lijn 5 vindt u recht voor onze hoofdingang. Het is ook mogelijk om shuttlevervoer van en naar het Centraal Station Utrecht in te zetten.

Historie
Waar vroeger aan enorme metalen constructies werd gebouwd, wordt in begin jaren ‘90 o.a. de populaire televisieserie Goudkust opgenomen. Met de verhuizing van Goudkust naar Hilversum komt er ruimte voor events. Sinds 1992 is Central Studio’s in Utrewcht het decor van vele soorten events. Tijdens de verbouwing van de voormalige fabriekshal naar studio onderging het gebouw een ware transformatie wat resulteerde in een gefaciliteerde blackbox evenementenlocatie.

Contact
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een email!

Zalenoverzicht

Studio 1

tot 2000 personen

1000 m2

Studio 2

tot 1200 personen

800 m2

Studio 3

tot 300 personen

200 m2

Vraag direct een offerte aan

Wilt u gebruikmaken van de faciliteiten van Central Studio’s in Utrecht? We maken graag een offerte op maat voor u.

Offerte aanvraag Congrescentrum Flint

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!