Symposium organiseren

Een symposium organiseren als een weerspiegeling van waar u voor staat!

Symposium organiseren

Sinds 2006 zijn wij actief met het organiseren van symposia. Door de jaren heen zijn we specialisten geworden in het organiseren van bijzondere symposia.

Registreren voor symposium

Wij beschikken over een eigen symposium registratie en on-site incheck systeem. Voor ieder symposium wordt dit geheel custom made ingericht. 

Symposium organiseren sinds 2006

Een succesvol symposium organiseren met maximale impact voor u en uw gasten. We denken graag met u mee.

Sinds 2006 zijn wij actief met het organiseren van symposia. Door de jaren heen zijn we specialisten geworden in het organiseren van bijzondere symposia. Een symposium moet passen bij uw doelgroep, doelstelling en budget. We zorgen voor een ultieme ervaring. Wij bieden u top service en gastvrijheid.

U wilt een doel behalen en u wilt een boodschap of kennis overbrengen. Samen met u zien we graag enthousiaste gasten die een leuke en leerzame dag hebben gehad. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, wij zorgen ervoor dat uw symposium onvergetelijk wordt.

De perfecte locatie voor uw symposium is van groot belang voor de totale beleving. We vinden altijd de juiste locatie. Van industrieel tot high society en van klassiek tot modern. Het moet wel heel gek lopen willen we niet de juiste match voor u vinden.

We hebben een groot bestand aan dagvoorzitters en sprekers voor uw symposium. Van BN’er of mediatycoon tot motivational speaker. Specialisten op het gebied van leiderschap, politiek of ondernemerschap.

Symposium organiseren: Registreren + Interactie

Symposium registratie systeem

Online symposium registratie systeem. Wij maken gebruik van een door ons zelf ontwikkeld symposium registratie systeem. Eenvoudig en overzichtelijk aanmelden van de bezoekers aan uw symposium.

Congres tickets (gratis of betaalmodule)

Toegangsbewijzen voor uw symposium (met of zonder betaalmodule) kunnen worden opgeleverd. Wij ontwerpen de toegangsbewijzen voor uw symposium. U kunt uw eigen bedrijfslogo – en dat van uw partners of sponsors – op de toegangsbewijzen van uw symposium laten vermelden. Geweldige branding en sponsorwerving.

On-site check in

On-site check in. We maken het mogelijk dat uw gasten binnen enkele seconden zijn ingecheckt en aangemeld. De eerste stap naar een optimale beleving van uw symposium is gezet.

Website voor uw symposium

Uw eigen symposium website. We maken een website overlay in de look-and-feel van uw symposium. Banners en logo’s van partners en/of sponsors kunnen uiteraard worden geplaatst.

Interactie tijdens uw symposium

De tijd is voorbij dat een zaal vol mensen 4 uur lang naar 1 spreker gaan zitten luisteren. In deze tijd van techniek en ‘ieder zijn eigen mening’ willen bezoekers aan een symposium meer betrokken zijn.

Actief meedoen tijdens een symposium is zeer waardevol en bovendien ontzettend leuk. U wilt er zeker van zijn dat de boodschap is overgekomen. Evenementenbureau 24-7 Events helpt u er graag mee.

We zetten de laatste technieken in. Van social boards rondom het symposium tot livestreaming. Het inschakelen van apps waarmee uw bezoekers direct vragen kunnen stellen aan de spreker. Het kan allemaal geregeld worden.

Wat is een symposium?

Een symposium is een informatieve bijeenkomst met een vaak wetenschappelijk karakter. Deelnemers komen hier expliciet naar toe om te leren en zich te verdiepen in een bepaalde materie (eenrichtingsverkeer). Je kunt het vergelijken met een langere presentatie of college. Een symposium kun je ook een vakdag noemen.

Een symposium kan ook een verplicht karakter voor deelnemers hebben om zo accreditatiepunten te behalen. Bij zowel een seminar als symposium worden ook wel paneldiscussies, rondetafelgesprekken of workshops ingezet.

Symposium organiseren met  Network tables

Networktable setting

Ook voor een symposium met networktables kunt u bij ons terecht. We hebben hiervoor een eigen online registratietool ontwikkeld. De opzet kan geheel naar uw wensen worden ingericht. We kunnen rekening houden met een spreiding van uw symposium bezoekers, maximale groepen grootte per workshop of kennis sessie.

Wilt u meerdere sessies in verschillende zalen tegelijkertijd laten plaatsvinden? Dit is geen probleem. We zorgen ervoor dat uw symposium vlekkeloos zal verlopen.

Maak uw evenement interactief

Maak uw evenement interactief

Er was een tijd, een te lange tijd, dat congressen en bijeenkomsten vooral gebruikt werden om te zenden. Een spreker op het podium en zenden maar. Nog altijd is het belangrijk om de boodschap over te brengen, maar dan wel op de manier waarop de gasten op uw event dat...

Lees meer

Vraag direct een offerte aan

Symposium organiseren? We maken graag een offerte op maat voor u.

*verplichte velden

Aanhef

Start event (Datum + tijd)

Einde event (Datum + tijd)

Het budget van jouw event

Wij werken altijd vanuit een budget indicatie van onze klanten. Op die manier kunnen we aangeven wat er wel/niet mogelijk is.

Natuurlijk kun je ons altijd meer informatie geven over het budget in het commentaarveld hieronder.

De locatie van jouw event


Extra toelichting rondom jouw event

Geef ons zoveel mogelijk informatie rondom jouw evenement.

Google, Socal media, beurs, etc.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!