Seminar organiseren

Laat uw seminar organiseren als een weerspiegeling van waar u voor staat!

Seminar organiseren

Sinds 2006 zijn wij actief met het organiseren van seminars. Door de jaren heen zijn we specialisten geworden in het organiseren van bijzondere seminars.

Aanmelden voor seminar

Wij beschikken over een eigen registratie en on-site incheck systeem voor u seminar. Voor ieder seminar wordt dit geheel custom made ingericht. 

Seminar organiseren sinds 2006

Een succesvol seminar organiseren met maximale impact voor u en uw gasten. We denken graag met u mee.

Sinds 2006 zijn wij actief met het organiseren van seminars. Door de jaren heen zijn we specialisten geworden in het organiseren van bijzondere seminars. Een seminar moet passen bij uw doelgroep, doelstelling en budget. We zorgen voor een ultieme ervaring. Wij bieden u top service en gastvrijheid.

U wilt een doel behalen en u wilt een boodschap of kennis overbrengen. Samen met u zien we graag enthousiaste gasten die een leuke en leerzame dag hebben gehad. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, wij zorgen ervoor dat uw seminar onvergetelijk wordt.

De perfecte locatie voor uw seminar is van groot belang voor de totale beleving. We vinden altijd de juiste locatie. Van industrieel tot high society en van klassiek tot modern. Het moet wel heel gek lopen willen we niet de juiste match voor u vinden.

We hebben een groot bestand aan dagvoorzitters en sprekers voor uw seminar. Van BN’er of mediatycoon tot motivational speaker. Specialisten op het gebied van leiderschap, politiek of ondernemerschap.

Seminar: Aanmelden + Registreren

Seminar registratie systeem

Online registratie systeem voor seminar. Wij maken gebruik van een door ons zelf ontwikkeld registratie systeem voor uw seminar. Eenvoudig en overzichtelijk aanmelden van de bezoekers aan uw seminar.

Custom made seminar entreebewijs (gratis of betaalmodule)

Entreebewijzen voor uw seminar (met of zonder betaalmodule) kunnen worden opgeleverd. Wij ontwerpen de entreebewijzen voor uw seminar. U kunt uw eigen bedrijfslogo – en dat van uw partners of sponsors – op de toegangsbewijzen van uw seminar laten vermelden. Geweldige branding en sponsorwerving.

On-site check in

On-site check in. We maken het mogelijk dat uw gasten binnen enkele seconden zijn ingecheckt en aangemeld. De eerste stap naar een optimale beleving van uw seminar is gezet.

Website voor uw seminar

Uw eigen seminar website. We maken een website overlay in de look-and-feel van uw seminar. Banners en logo’s van partners en/of sponsors kunnen uiteraard worden geplaatst.

Interactie tijdens uw seminar

De tijd is voorbij dat een zaal vol mensen 4 uur lang naar 1 spreker gaan zitten luisteren. In deze tijd van techniek en ‘ieder zijn eigen mening’ willen bezoekers aan een seminar meer betrokken zijn.

Actief meedoen tijdens een seminar is zeer waardevol en bovendien ontzettend leuk. U wilt er zeker van zijn dat de boodschap is overgekomen. Evenementenbureau 24-7 Events helpt u er graag mee.

We zetten de laatste technieken in. Van social boards rondom het seminar tot livestreaming. Het inschakelen van apps waarmee uw bezoekers direct vragen kunnen stellen aan de spreker. Het kan allemaal geregeld worden.

Wat is een seminar?

Een seminar is een bijeenkomst rond een bepaald onderwerp, waarin deskundigen, meestal via workshops en lezingen, kennis met elkaar delen. Het doel is om te leren en kennis te verbreden binnen een bepaald vakgebied.

Er wordt veel informatie uitgewisseld. Het liefst door meerdere bedrijven / ondernemingen.  Bij zowel een seminar als symposium worden ook wel paneldiscussies, rondetafelgesprekken of workshops ingezet.

Seminar organiseren met Network tables

Networktable setting

Ook voor een seminar met networktables kunt u bij ons terecht. We hebben hiervoor een eigen online registratietool ontwikkeld. De opzet kan geheel naar uw wensen worden ingericht. Wilt u meerdere sessies tegelijkertijd laten plaatsvinden, verspreid over meerdere zalen? Dit is geen probleem. Uw seminar zal vlekkeloos verlopen.

Stappenplan voor het organiseren van een evenement

Stappenplan voor het organiseren van een evenement

Evenement.Het ultieme stappenplan voor het organiseren van een evenement Doelstelling van het evenementEen evenement start met een idee, of dit nu voor een congres of bedrijfsfeest is. Dan is ‘wat gaan we doen’ een hele goede startvraag. Wat is het doel, vorm, hoe,...

Lees meer
Aanmelding en registratie module voor evenementen

Aanmelding en registratie module voor evenementen

maak vandaag nog een afspraak Van aanmelding tot registratie Lift jouw Event Wat zou er met je inbox gebeuren wanneer zich 20, 200 of misschien wel 2000 mensen voor je evenement aanmelden door het sturen van een email? Dat moet je niet willen. Beter is het om voor je...

Lees meer
Maak uw evenement interactief

Maak uw evenement interactief

Er was een tijd, een te lange tijd, dat congressen en bijeenkomsten vooral gebruikt werden om te zenden. Een spreker op het podium en zenden maar. Nog altijd is het belangrijk om de boodschap over te brengen, maar dan wel op de manier waarop de gasten op uw event dat...

Lees meer

Vraag direct een offerte aan

Seminar organiseren? We maken graag een offerte op maat voor u.

*verplichte velden

Aanhef

Start event (Datum + tijd)

Einde event (Datum + tijd)

Het budget van jouw event

Wij werken altijd vanuit een budget indicatie van onze klanten. Op die manier kunnen we aangeven wat er wel/niet mogelijk is.

Natuurlijk kun je ons altijd meer informatie geven over het budget in het commentaarveld hieronder.

De locatie van jouw event


Extra toelichting rondom jouw event

Geef ons zoveel mogelijk informatie rondom jouw evenement.

Google, Socal media, beurs, etc.

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!