sponsoring

Heb hart voor je medemens. Sponsor voor gratis maaltijden.

We hebben uw steun nodig

Iedereen kan sponsor worden van NOODFOOD. NOODFOOD heeft contacten met diverse organisaties die zorgen voor de juiste verdeling van deze gratis maaltijden voor de hulpbehoevenden. 

Vanaf € 165,- aan sponsorbijdrage worden de maaltijden op locatie bezorgd. Dit in verband met vervoerskosten en met het oog op het milieu.

sponsor worden

Zowel bedrijven als particulieren kunnen dit project ondersteunen, door middel van een sponsor bijdrage. Uw sponsorbijdrage wordt omgezet naar een afgerond aantal maaltijden. Deze maaltijden worden aan hulpbehoevenden uitgedeeld.

Sponsoring vanaf € 165,-

U kunt al sponsor worden vanaf € 165,-. Hiermee kunt u eenmalig 22 maaltijden laten uitreiken aan hen die het hard nodig hebben. Stelt u zich eens voor, dat u iemand 3 weken lang (!) iedere dag een vers bereide maaltijd kunt geven.  

zorginstellingen

Veel zorginstellingen werken met vrijwilligers of derde partijen, op het gebied van hun in-house catering. Vaak is dat nu  weggevallen, waardoor er logistieke problemen ontstaan. Instellingen hebben hier nooit eerder mee te maken gehad.

Doordat er een noodzakelijke partner wegvalt is er nu behoefte aan ondersteuning op het gebied van maaltijdvoorziening. NOODFOOD kan hier als (aanvullende) oplossing worden gebruikt.

Wij bieden namelijk de mogelijkheid voor zorginstellingen als opvangcentraverzorgingshuizen en Woonzorgcomplex (WoZoCo’s) om maaltijden te verzorgen voor zowel hun inwoners, cliënten én medewerkers.

Kant & Klare maaltijden

Zorginstellingen kunnen deze maaltijden bestellen voor € 7,50 per maaltijd, inclusief transportkosten. De maaltijden worden dagelijks vers bereid op één van de NOODFOOD-locaties.

Hierna worden de maaltijden kant en klaar verpakt, klaar om opgewarmd te worden. Vanaf het moment dat de bestelling is binnengekomen tot het moment van afleveren op locatie, zitten maximaal 3 dagen.

soorten maaltijden

Er is een veelzijdig menu beschikbaar gesteld. Hiernaast kunt u de verschillende maaltijden voor 1 week bekijken. Ook treft u enkele voorbeelden, van hoe de maaltijden worden verpakt.

21 gerechten

In totaal zijn er 21 verschillende gerechten. Zo kan iedereen elke dag van een gevarieerde en smakelijke maaltijden genieten.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Wil jij ook bijdragen aan dit prachtige initiatief? Meld je dan hier aan!

Website ontwerp door Evenementenbureau 24-7 Events in samenwerking met het initiatief NOODFOOD

Email: info@noodfood.nl | Algemene voorwaarden NOODFOOD

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!