Schilder workshop organiseren als bedrijfsuitje of teambuilding.10

Bedrijfsuitjes

Schilder workshop

Vanaf EUR 39,50 p.p.

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

Een schilder workshop als creatief bedrijfsuitje

Ontsnap aan de dagelijkse routine tijdens een schilder workshop en doorbreek je vaste denkpatroon. Terwijl je samen creatief bezig bent, zullen gegarandeerd nieuwe ideeën ontstaan. Kunst is een ideale manier om creativiteit te stimuleren.

Iedereen is een winnaar
Tijdens een schilder workshop als bedrijfsuitje! Je concurreert niet met elkaar in het team, het gaat niet om het overtreffen van elkaar, zoals bij andere teamuitjes wel het geval kan zijn. Aan het einde van de schilder workshop kun je als team trots zijn op je prestaties.

Positieve teambuilding
Iedereen heeft een unieke creatie gemaakt. Zo werkt positieve teambuilding! In slechts 2 uur maak je je eigen kunstwerk op een canvasdoek van 30×40 cm en heb je een onvergetelijke tijd. Plezier en creativiteit zijn gegarandeerd!

Wat ga je schilderen?
Je bent volledig vrij om te kiezen, jij beslist! Of je nu een modern straatkunst-motief á la Banksy wilt uitproberen, of wilt wegzakken in de eindeloze uitgestrektheid van een Monet-landschap. De motief-catalogus heeft voor elke wens het perfecte beeld.

Als er niet iets van jouw smaak tussen staat, kan de kunstenaar een motief ontwerpen, geheel volgens jouw individuele wensen.

Voor de montage en demontage hebben de artiesten elk 1 uur extra nodig, waarbij jullie zelf niet hoeven te helpen of aanwezig te zijn.

Wat moet je meenemen?
Je hoeft alleen maar te zorgen voor tafels, stoelen, voldoende ruimte en een goed humeur. Je kunt de private schilder workshop bij jouw thuis, op kantoor of op een andere locatie organiseren. Desnoods helpen we je bij het vinden van een geschikte locatie.

Jullie sympathieke en professionele  kunstenaar neemt alles mee wat nodig is voor de twee uur durende schilder workshop.

Bedrijfsuitje of teambuilding?

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Via Whatsapp:

Kies jouw design!

Op deze pagina hebben we maar liefst 35 (!) designs voor je klaargezet. Hieruit kun je een keuze maken. Heb je je schilder design gekozen, dan zullen jullie hiermee aan de slag gaan tijdens de schilder workshop.

Er zijn verschillende redenen, om voor een schilder workshop te kiezen:

 • Bedrijfsuitje
 • Teambuilding
 • Vrijgezellenfeest
 • Vrienden / Vriendinnen Party

Bedrijfsuitje, Feest of Party
Wanneer je besluit om een schilder workshop te organiseren, als bedrijfsuitje, (Vrijgezellen-)feest of een vrienden/vriendinnen party, dan kun je kiezen uit een van de (35 gratis) beschikbare schilder motieven.

Maak je keuze uit een van de motieven uit de galerij, en wij zorgen dat jullie er mee aan de slag kunnen gaan.

Schilder workshop als teambuilding activiteit
Het doel is om in de schilder workshop creatieve manieren te vinden om teammissies of bedrijfsvisies in beeld te brengen. Elk teamlid krijgt een verwijzing naar visies, missies en bedrijfswaarden. Uit recent onderzoek blijkt dat dergelijke creatieve technieken zowel het persoonlijke als het bedrijfsmoraal stimuleert.

Bedrijfsvisies of teamwaarden zijn vaak abstract en lastig te begrijpen voor medewerkers. Het creatief vastleggen van jullie bedrijfsvisie op doek beeld helpt om begrip te creëren. Een “beeld” krijgen van iets abstracts is waar het bij een statement schilder workshop om draait.

Voor het maken van een statement design worden extra kosten in rekening gebracht.

Boek dit uitje

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Via Whatsapp:

Aanvullende informatie

  Wat is inbegrepen in de schilder workshop als bedrijfsuitje?

  • Een sympathieke en professionele kunstenaar
  • Tafelkleden
  • Schorten
  • Penselen, kwasten en verf
  • Schilderdoeken
  • …en natuurlijk spannende tips en trucs!

  Waar je zelf voor moet zorgen

  • Tafels en stoelen
  • Voldoende ruimte

  (Dit is alleen het geval, wanneer je de schilder workshop thuis of op kantoor wilt laten plaatsvinden.)

  Eten en drinken
  Gezelligheid kent geen tijd. Wat is er nu leuker, dan tijdens je creatieve schilder workshop met je collega’s of vrienden/vriendinnen te genieten van een lekker hapje en drankje? We kunnen een smakelijk arrangement voor je samenstellen, afgestemd op jullie wensen. We nemen dan alle organisatie voor je uit handen.

  Locatie van de schilder workshop
  Je kunt een schilder workshop op je eigen (bedrijf) locatie organiseren. Combineer het met een vergader element en je voldoet ook nog eens aan de WKR-normen!

  Heb je nog geen locatie voor je schilder workshop? We helpen je graag. Stuur je wensen door en wij gaan (tegen meerkosten) op zoek naar een geschikte locatie voor jullie schilder workshop.

  Geef gerust je wensen aan ons door en we maken het mogelijk.

  Boek dit uitje

  Vragen? We helpen je graag

  Bel: 085-0028111

  Ma – Zat 09:00u – 21:00u

  w

  Chat met ons

  Via Whatsapp:

  Zoek je misschien een Online Teamuitje?

  Quizzzit

  Quizzzit

  Ben jij op zoek naar een unieke online quiz voor je bedrijf? Wil je een quiz op maat? Passend bij een breed publiek? Met de online quiz, “Quizzzit”, ben je aan het juiste adres! Speel deze online (pub)quiz samen met je collega’s, vrienden of relaties! Vanuit de eigen studio, presenteren ervaren quizmasters de online quiz live voor jou en je collega’s of teamleden.

  Lees meer
  Gek op Holland online quiz

  Gek op Holland online quiz

  Vanaf € 12,50 p/p

  Speel nu dé leukste online quiz van Nederland. Exclusief kaas en bitterballen. Maar wel 100% coronaproof, dat dan weer wel.

  Lees meer
  Hotel Homicide

  Hotel Homicide

  Hotel Homicide
  Vanaf eur. 10 p/p
  Dit is DE moordzaak van 2021, en jouw teamleden zijn de detectives voor deze zaak! De moord op de wereldberoemde hoteleigenaar Herman den Kijker. Er zijn vier verdachten in deze zaak. Kan je de motieven achter de moord achterhalen en ontdekken wie Herman vermoord heeft?

  Lees meer

  Evenementenbureau
  24-7 Events

  Mercury 247 3769 KD Soesterberg
  Telefoon: 085 002 8111
  Website: https://247events.nl/
  Contact: https://247events.nl/contact/

  Openingstijden

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  09:00-21:00
  09:00-21:00
  09:00-21:00
  09:00-21:00
  09:00-21:00
  09:00-21:00
  Gesloten
  error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!