Pubquiz dinerspel als bedrijfsuitje of teambuilding.4

Bedrijfsuitjes

Pubquiz

Prijs op aanvraag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

Pubquiz – Oergezellig en hilarisch bedrijfsuitje

Speel deze populaire pubquiz, in heel Nederland. Deze pubquiz is beslist de meest verrassende en vernieuwende pubquiz die je ooit hebt gezien. Dit is quizzen 2.0. Zijn jullie er klaar voor?

Maak je zich geen zorgen, als de hippe nieuwe technieken van deze tijd nog onwennig zijn. jullie onuitputtelijke kennis van muziek, politiek, sport, muziek en geschiedenis komt nog steeds uitstekend van pas bij de vragen en opdrachten die jullie voor de kiezen krijgen…

Elk team krijgt een tablet. Je hebt deze nodig om, bij dit innovatieve pubquiz dinerspel, sommige aanwijzingen te verzamelen en te beantwoorden. Alleen op die manier is het mogelijk om er met de winst vandoor te gaan!

Locatie: Heel Nederland of eigen bedrijf
De Pubquiz is overal in Nederland te spelen. Kies voor een typische lokale gelegenheid – een gezellig café of restaurant. Je kunt de Pubquiz ook als bedrijfsuitje op je eigen locatie boeken.

Compleet verzorgd uitje

Jullie beleven een hilarische avond, krijgen onverwachte quizvragen en opdrachten. Werk ongemerkt aan het onderlinge vertrouwen. Deze Pubquiz is inclusief:

 • Gebruik van een typisch locatie in ieder gewenste regio
 • Enthousiaste en professionele pubquiz presentator
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Bedrijfsuitje of teambuilding?

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Via Whatsapp:

Uitleg Pubquiz

Wij verwelkomen de groep, in een karakteristiek restaurant of eetcafé. De opgezette teamtafels met het benodigde spelmateriaal liggen al klaar. Het doel van de avond is al snel duidelijk. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking in huis? Welk team neemt de trofee mee naar huis? Onze actuele pubquiz bevat nog steeds de wel bekende pubquiz thema’s.

Vragen en opdrachten met allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer komen voorbij. Langzaam maar zeker worden de vragen moeilijker. Je zult merken dat er hulpmiddelen nodig zijn, om tot de juiste antwoorden te komen. In deze pubquiz komt het aan op kennis, maar zeker ook op snelheid en teamcommunicatie.

Gezelligheid kent geen tijd. Dus voordat je het weet pauzeert het spel. Het gezelschap krijgt de kans om even gezellig bij te kletsen. Ook een belangrijk onderdeel van ieder bedrijfsuitje!

Wil je met het team nog een klein strategisch overleg houden? Wil je nog even opscheppen over je voorsprong in de tussenstand? Dit is het moment! Of jouw team de voorsprong moet verdedigen of de achterstand in moet lopen: Het belooft een spannende finale te worden. 

Neem contact op voor meer informatie!

Aanvullende informatie

  Speel je liever de Digitale Pubquiz. Met tablet per team, ‘op maat’ vragen, video’s en filmpjes?

  De digitale pubquiz is beslist de meest verrassende pubquiz, die je ooit hebt gezien. Dit is quizzen 2.0. Ben je er klaar voor? Op verzoek kunnen we, in 1 of meerdere rondes, de vragen en opdrachten ook programmeren rondom:

  • Jullie bedrijf
  • Een speciaal thema
  • Jubileum
  • Een andere bijzondere gelegenheid

  Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz! Wij bieden ook de mogelijkheid om de Pubquiz te boeken inclusief diner. Hier lees je meer.

  Boek dit uitje

  Vragen? We helpen je graag

  Bel: 085-0028111

  Ma – Zat 09:00u – 21:00u

  w

  Chat met ons

  Via Whatsapp:

  Zoek je misschien een Online Teamuitje?

  Quizzzit

  Quizzzit

  Ben jij op zoek naar een unieke online quiz voor je bedrijf? Wil je een quiz op maat? Passend bij een breed publiek? Met de online quiz, “Quizzzit”, ben je aan het juiste adres! Speel deze online (pub)quiz samen met je collega’s, vrienden of relaties! Vanuit de eigen studio, presenteren ervaren quizmasters de online quiz live voor jou en je collega’s of teamleden.

  Lees meer
  Gek op Holland online quiz

  Gek op Holland online quiz

  Vanaf € 12,50 p/p

  Speel nu dé leukste online quiz van Nederland. Exclusief kaas en bitterballen. Maar wel 100% coronaproof, dat dan weer wel.

  Lees meer
  Hotel Homicide

  Hotel Homicide

  Hotel Homicide
  Vanaf eur. 10 p/p
  Dit is DE moordzaak van 2021, en jouw teamleden zijn de detectives voor deze zaak! De moord op de wereldberoemde hoteleigenaar Herman den Kijker. Er zijn vier verdachten in deze zaak. Kan je de motieven achter de moord achterhalen en ontdekken wie Herman vermoord heeft?

  Lees meer

  Evenementenbureau
  24-7 Events

  Mercury 247 3769 KD Soesterberg
  Telefoon: 085 002 8111
  Website: https://247events.nl/
  Contact: https://247events.nl/contact/

  Openingstijden

  maandag
  dinsdag
  woensdag
  donderdag
  vrijdag
  zaterdag
  zondag
  09:00-21:00
  09:00-21:00
  09:00-21:00
  09:00-21:00
  09:00-21:00
  09:00-21:00
  Gesloten
  error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!