Escape City - Escape room stadsspel met diner groepsfoto op trap

Bedrijfsuitjes

“Escape the City”

Vanaf EUR 22,50 p.p.

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

“Escape the City” – Escape room stadsspel

Hoe goed werkt jouw team samen onder druk? Welke teamgenoot wordt onder druk een echte leider? Dat merkt je snel genoeg tijdens Escape City. Dit is het bekende spel ‘Escape Room’ in de vorm van een uniek stadsspel.

Met Escape City test je onmiddellijk de vaardigheden, het samenwerkend vermogen en stressbestendigheid van elk team. Ook leren de teamleden hun eigen rol te nemen, te overleggen, naar elkaar te luisteren en feedback te geven.

Eigenschappen die voor elk team – van sportvereniging tot bedrijfsafdeling – van belang zijn. Bovendien is deze Escape spannend, leuk en leert je ook jouw stad nog beter kennen. Het Escape spel is niet voor niets verkozen tot de Beste Escape Game van 2018 voor grote groepen.

Doe mee en boek nu dit populaire ontsnappingsspel.

Compleet verzorgde City Escape

Escape the City is inclusief:

 • veel plezier, gezelligheid en topvermaak
 • een professionele spelleid(st)er
 • een smartphone en Escape-App
 • originele opdrachten, clues, enz.
 • 1 consumptie per persoon (bier, wijn, fris, koffie, thee)
 • prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
 • teambuilding en gezonde strijd.

Bedrijfsuitje of teambuilding?

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Via Whatsapp:

Uitleg “Escape the City”

Samen met je team ga je de uitdaging aan om zo snel mogelijk te ontsnappen uit het gebied waarbinnen je je mag bewegen, in het centrum van de stad van jouw keuze. Er is maar één straat, brug of steeg om te kunnen ontsnappen. Bovendien zijn er andere teams die ook zo snel mogelijk weg willen, dus snelheid, samenwerking, coördinatie en discipline zijn geboden.

Tijdsduur Escape City stadsspel
Het spel duurt 2,5 uur en begint in een vooraf vastgesteld gebied. Met de Escape City App wordt de tablet gelijk jullie bewaker. De eerste twee uur krijgt ieder team opdrachten waar punten mee te verdienen zijn. Samen gaan jullie op zoek naar opdrachten, clues, raadsels, codes en kennisvragen.

Na twee uur ontvangen alle teams de laatste algemene aanwijzing. Met die aanwijzing en de eerder verzamelde clues en punten hebben alle teams nog een half uur om de uitgang van Escape Room te vinden.

Merkt de Smartphone dat jullie tussendoor in de “no-go-area” komt of tijdens het laatste half uur een verkeerde uitgang neemt, dan gaat dat ten koste van je duur verdiende punten. Uiteraard is het team dat het snelst de Escape room verlaat de winnaar en wacht er een mooie prijs.

Aanvullende informatie

Escape the City stadsspel liever zonder borrel of diner?
Na het Escape room-spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. De stad bruist en we kennen vele mogelijkheden, dus we informeren jullie graag.

Je kunt ook kiezen voor het ‘all in’ arrangement. Voor EUR 69,50 pp. (vanaf 15 personen) nemen we jullie alle organisatie uit handen en maken we de Escape room “Escape City” experience af met een gezellige borrel en lekker diner in de stad. Hier vindt je alle informatie.

Uit welke stad willen jullie ontsnappen?
Het Escape the City Stadsspel bieden wij aan, in een stad van jullie voorkeur! Escape City kun je als groepsuitje of bedrijfsuitje spelen in onder andere:

 • Amsterdam
 • Amersfoort
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Den Bosch

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Boek dit uitje

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Via Whatsapp:

Zoek je misschien een Online Teamuitje?

Quizzzit

Quizzzit

Ben jij op zoek naar een unieke online quiz voor je bedrijf? Wil je een quiz op maat? Passend bij een breed publiek? Met de online quiz, “Quizzzit”, ben je aan het juiste adres! Speel deze online (pub)quiz samen met je collega’s, vrienden of relaties! Vanuit de eigen studio, presenteren ervaren quizmasters de online quiz live voor jou en je collega’s of teamleden.

Lees meer
Gek op Holland online quiz

Gek op Holland online quiz

Vanaf € 12,50 p/p

Speel nu dé leukste online quiz van Nederland. Exclusief kaas en bitterballen. Maar wel 100% coronaproof, dat dan weer wel.

Lees meer
Hotel Homicide

Hotel Homicide

Hotel Homicide
Vanaf eur. 10 p/p
Dit is DE moordzaak van 2021, en jouw teamleden zijn de detectives voor deze zaak! De moord op de wereldberoemde hoteleigenaar Herman den Kijker. Er zijn vier verdachten in deze zaak. Kan je de motieven achter de moord achterhalen en ontdekken wie Herman vermoord heeft?

Lees meer

Evenementenbureau
24-7 Events

Mercury 247 3769 KD Soesterberg
Telefoon: 085 002 8111
Website: https://247events.nl/
Contact: https://247events.nl/contact/

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
Gesloten
error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!