Escape City - Escape room stadsspel met diner groepsfoto op trap

Bedrijfsuitjes

Escape the City + diner

Vanaf EUR 62,50 p.p.

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

“Escape the City” – Escape room stadsspel met  borrel en diner

Escape the City is het bekende spel ‘Escape Room’ in de vorm van een uniek stadsspel: Escape the City. De verschillende teams ontsnappen niet uit een gesloten kamer, maar zitten ‘opgesloten’ in de binnenstad. Alleen door communicatie, samenwerking, strategie en een beetje bluf vinden jullie als eerste de uitgang. Eigenschappen die voor elk team – van sportvereniging tot bedrijfsafdeling – van belang zijn.

Daarna volgt uiteraard de prijsuitreiking tijdens een gezellig borreltje. Sluit jullie bedrijfsuitje af met een even gezellig als smakelijk driegangendiner. Ben je klaar voor een Escape the City?

Bovendien is deze Escape game reuze spannend. En je ook de stad kennen. Het Escape spel is niet voor niets verkozen tot de Beste Escape Game van 2018 voor grote groepen.

Doe mee en boek nu dit populaire ontsnappingsspel.

Compleet verzorgde City Escape

Escape the City is inclusief:

 • veel plezier, gezelligheid en topvermaak
 • een professionele spelleid(st)er
 • een smartphone en Escape-App
 • originele opdrachten, clues, enz.
 • 4 consumpties per persoon (bier, wijn, fris, koffie, thee)
 • heerlijk driegangendiner
 • prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
 • teambuilding en gezonde strijd.

Bedrijfsuitje of teambuilding?

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Via Whatsapp:

Uitleg “Escape the City”

We verzamelen centraal waar we het spel uitleggen en uw gezelschap opsplitsen. Vervolgens krijgt elk team een Smartphone met de speciale Escape City App. Dit apparaat is jullie gids, spelleider en bewaker ineen. Twee uur lang zullen jullie op de app zoeken naar opdrachten, raadsels, code en kennisvragen. De App scoort de punten en geeft de aanwijzingen naar de volgende clue. Tegelijk is de app jullie bewaker. Er is immers maar één straat, brug of steeg om te ontsnappen. Komen jullie buiten de “no-go area”? De app registreert het en trekt meedogenloos de zuur verdiende punten af.

Na 2 uur krijgen alle teams de laatste aanwijzing. Vervolgens heeft elk team nog een half uur om de juiste uitgang te zoeken. Het team dat als eerste de juiste uitgang passeert heeft uiteraard gewonnen.

Afsluitende borrel
Na deze sportieve rivaliteit wacht een gezellige borrel. Tijdens de borrel wordt de prijsuitreiking gehouden en krijgt het winnende team de kans om nog eens goed op te scheppen. Uiteraard alleen wanneer de verliezende teams net zo vaak mogen uitleggen waarom ze eigenlijk toch gewonnen zouden moeten hebben.

Drie gangendiner
Als de sfeer er gezellig inzit is het bijna tijd voor het diner. Er wacht jullie een gezellig en smaakvol drie-gangen diner om deze onvergetelijke dag gepast af te sluiten.

Hebben jullie al zin om te strijden voor de winst, te drinken op verbroedering en te eten voor gezelligheid en smaak? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Aanvullende informatie

Escape the City stadsspel liever zonder borrel of diner?
Als het niet uitkomt om dit hele programma te boeken, dan verzorgen wij ook graag de prijswinnende Escape the City Experience zonder borrel en/of diner. Je vindt dan hier alle informatie.

Uit welke stad willen jullie ontsnappen?
Het Escape the City Stadsspel bieden wij aan, in een stad van jullie voorkeur! Escape City kun je als groepsuitje of bedrijfsuitje spelen in onder andere:

 • Amsterdam
 • Amersfoort
 • Den Haag
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Den Bosch

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Boek dit uitje

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Via Whatsapp:

Zoek je misschien een Online Teamuitje?

Quizzzit

Quizzzit

Ben jij op zoek naar een unieke online quiz voor je bedrijf? Wil je een quiz op maat? Passend bij een breed publiek? Met de online quiz, “Quizzzit”, ben je aan het juiste adres! Speel deze online (pub)quiz samen met je collega’s, vrienden of relaties! Vanuit de eigen studio, presenteren ervaren quizmasters de online quiz live voor jou en je collega’s of teamleden.

Lees meer
Gek op Holland online quiz

Gek op Holland online quiz

Vanaf € 12,50 p/p

Speel nu dé leukste online quiz van Nederland. Exclusief kaas en bitterballen. Maar wel 100% coronaproof, dat dan weer wel.

Lees meer
Hotel Homicide

Hotel Homicide

Hotel Homicide
Vanaf eur. 10 p/p
Dit is DE moordzaak van 2021, en jouw teamleden zijn de detectives voor deze zaak! De moord op de wereldberoemde hoteleigenaar Herman den Kijker. Er zijn vier verdachten in deze zaak. Kan je de motieven achter de moord achterhalen en ontdekken wie Herman vermoord heeft?

Lees meer

Evenementenbureau
24-7 Events

Mercury 247 3769 KD Soesterberg
Telefoon: 085 002 8111
Website: https://247events.nl/
Contact: https://247events.nl/contact/

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
09:00-21:00
Gesloten
error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!