Rotterdamse uitjes

Kies hier het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of teambuilding activiteit in de regio van Rotterdam? We hebben ze in 3 categorieën onderverdeeld voor je:

  1. Rotterdamse uitjes
  2. Online Escape Rooms en Moordgames
  3. Sportieve uitjes

Zoek je een gezellige dinergame of spannende escape room game? Of wil je liever een citygame of een sportief uitje? Alles is mogelijk. Gezellig erop uit met je collega’s was nog nooit zo leuk!

Bedrijfsuitje op eigen locatie

We hebben bedrijfsuitjes in Rotterdam welke zowel indoor als outdoor mogelijk zijn. Uiteraard is het ook mogelijk, om een leuke team activiteit bij jou op eigen locatie in Rotterdam te boeken. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, in combinatie met een training of vergaderelement, WKR-proof!

We hebben bijzondere varianten voor je uitgezocht. Je hoeft jezelf niet meer door talloze websites te worstelen op zoek naar iets bijzonders.

We hebben het zoekwerk alvast voor je gedaan. Jij hoeft alleen nog maar te kijken en te kiezen. Op deze pagina staan de meest populaire bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten in Rotterdam. Je vindt hier de meest populaire bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten.

Corona proof bedrijfsuitje in Rotterdam
We houden de regels omtrent het coronavirus scherp in de gaten. Al onze bedrijfsuitjes voldoen aan de laatste regels, rondom het coronavirus.

Bedrijfsuitjes in Rotterdam

Vragen? We helpen je graag

Bel: 085-0028111

Ma – Zat 09:00u – 21:00u

w

Chat met ons

Whatsapp: Ma / Zat – 09:00u – 21:00u

Overzicht Rotterdamse Uitjes

 

Kunst Workshop “Creatief Loslaten”

Kunst Workshop “Creatief Loslaten”

Creatief loslaten
Op zoek naar een creatief teamuitje? De Workshop Creatief Loslaten haalt bij iedereen de verborgen kunstenaar omhoog. Maak jouw eigen kunstwerk. Of werk samen aan 1 groot gezamenlijk kunst project. Een ultiem personeelsuitje waarbij vooral ontspanning en creativiteit voorop staan!

Lees meer
Quizzzit

Quizzzit

Dit is een PubQuiz 2.0. De allerleukste PubQuiz van Nederland! Beleef een ware televisieshow bij jou op locatie. De quiz wordt gevuld met de meest uiteenlopende vragen en opdrachten. USP’s:
– Voor 30 tot 15000 personen tegelijk
– Professionele quizmasters.
– Voeg eigen vragen toe
– Eigen huisstijl mogelijk
– Meertalig, ideaal voor internationale gezelschappen

Lees meer
Schilder workshop

Schilder workshop

Vanaf € 39,- p/p

Organiseer een 2 uur durende creatieve schilder workshop met je collega’s. Plezier en creativiteit zijn gegarandeerd!

Lees meer

Online Escape Rooms en Citygames in Rotterdam

Hotel Homicide

Hotel Homicide

Hotel Homicide
Vanaf eur. 10 p/p
Dit is DE moordzaak van 2021, en jouw teamleden zijn de detectives voor deze zaak! De moord op de wereldberoemde hoteleigenaar Herman den Kijker. Er zijn vier verdachten in deze zaak. Kan je de motieven achter de moord achterhalen en ontdekken wie Herman vermoord heeft?

Lees meer
Online Maffia Moordspel

Online Maffia Moordspel

Subtiele details, ontluikende getuigenissen en valse motieven. Jullie komen steeds dichter bij het oplossen van deze zaak! Kruip in de huid van de verdachten tijdens de kennismaking. Achterhaal wie er aanwezig was, op het plaats delict en zorg dat je genoeg bewijs vindt om de dader achter slot en grendel te zetten.

Lees meer
Online Moordspel

Online Moordspel

Vanaf € 17,50 p/p

[Vanaf 5 personen]

Er is een verschrikkelijke moord gepleegd! De dader, het moordwapen en het motief zijn onbekend. Ga individueel of met je virtuele teamleden van rechercheurs, op zoek naar alle antwoorden en speel het virtuele moordspel.

Lees meer

Sportieve Uitjes in de regio Rotterdam

lasergamen

lasergamen

Lasergamen
Lasergamen in het bos, gymzaal, kantoorpand, supermarkt of bedrijfspand! – Speel dit unieke teamuitje met instructeur

Lees meer
Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag
Strijd in teams tegen elkaar. Rennen voor je leven! Verstop je achter obstakels of kruip in een bunker. Neem je collega’s of vrienden met pijl en boog onder vuur. Wie is de laatste die overblijft?

Lees meer
Bubbleball

Bubbleball

Bubbleball
Speel dit hilarische en sportieve teamuitje. Iedere deelnemer draagt een opgeblazen bubbelball. Kegel elkaar pijnloos omver tijdens een 4×4 toernooi!

Lees meer

Contact Formulier

Contactformulier

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!