Travel Around The World

Vooraf zijn u en uw gasten al in de juiste stemming gebracht. Subtiele hints bij de aankondiging.

Uw gasten kunnen zich kleden in traditionele kledij.

Fantastisch voor bijvoorbeeld internationale bedrijven.

Welcome – In style

Vooraf zijn u en uw gasten al in de juiste stemming gebracht. Subtiele hints bij de aankondiging. Uw gasten kunnen zich kleden in traditionele kledij. Fantastisch voor bijvoorbeeld internationale bedrijven. Heeft u uw ticket bij de hand om samen op reis te gaan?

U gaat inchecken, u wordt in stijl welkom geheten. Hier maken wij al een feestje van maar meer verklappen we nu niet.

Samen met uw gasten maakt u een reis rond de wereld. Stelt u zich een locatie voor waar u zich het ene moment waant in een Oosterse kasbah, een Engelse pub, nachtclub in New York, Zuid-Amerika, Azië, etc.

Overal is wat te beleven. Muziek, entertainment, decoraties in thema. Geuren die zich verspreiden. Nog geen tijd om te dansen, we nemen u eerst mee op een culinaire reis rond de wereld.

Live cooking

Overal zijn ‘food stations met live cooking’ waarbij verschillende landen aan bod komen. De heerlijkste gerechten, drankjes en nagerechten. Daartussen lopende food acts. Zag u Bindi girls in traditionele kledij, kleurrijk. Dat kan zomaar kloppen.

Maar er is meer, veel meer. U hoort de muziek, het enthousiasme van uw gasten. Tijd om op onderzoek uit te gaan. U komt in een setting waar u waterpijp kunt roken, gezeten op kussens, een danseres komt uit het niets. U loopt verder en waant zich ineens in Parijs en ziet een karikatuurtekenaar. Vergeet niet om een Henna tattoo te zetten.

U wilt nu echt wel dansen en onderweg komt u alvast in de stemming in een cocktailbar van de beroemde The Fabulous Shaker Boys. U neemt een Manhattan, Japanese Spritz of Caribbean Mai Tai en gaat op zoek naar de muziek.

Let’s party and create memories

En wat is een feest zonder een spectaculaire DJ/VJ show. U waant zich in een New Yorkse nachtclub. Dansen op de laatste hits en mixes van over de hele wereld.

Uw gasten zijn uitgelaten en een ‘late night snack’ gaat er wel in. Heeft u zin in een spelletje? Rusland ontmoet Nederland. Wie durft?

Natuurlijk mag een greenscreen photoshoot niet ontbreken. Hier kunnen uw gasten digitaal op reis. Kies een bestemming: Time Square in New York, Eiffeltoren in Parijs. Realiseer een droom en sta voor het Rode Plein in Moskou of vlieg naar de Taj Mahal. Alles is mogelijk. De foto’s spreken voor zich.

Your event takes off

En we hebben nog een verrassing in petto. Een levensecht en full sized vliegtuig in de locatie. Ja dat leest u echt goed. Wij werken samen met de XPlane.

De afmetingen van het vliegtuig zijn 11 meter lang, 9 meter breed en 4 meter hoog.

Er is een bar en een VIP lounge. Neemt u een glaasje champagne aan van de stewardess in de VIP stoel met een onvergetelijke polaroid van dat moment.

Impressie video

Mercury 247
3769 KD Soesterberg

Offerte aanvraag bedrijfsfeest Tavel Around the World

error: Copy beveiliging * De inhoud van deze website is beveiligd | Copy Security * Content is protected !!